Χαμός στο "Αν ήμουν πλούσιος" - Το φλερτ της Μελίνας στον Αλέξη συνεχίζεται

Σήμερα θα παίξει παλιό επεισόδιο αλλά εμείς έχουμε την συνέχεια μόνο εδώ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαμός στο

Χαμός θα επικρατήσει στα επόμενα επεισόδια του "Αν ήμουν πλούσιος", καθώς το φλερτ της Μελίνας στον Αλέξη συνεχίζεται. Σήμερα όπως αποφάσισε ο σταθμός για το καλό όλων, θα παίξει παλιό επεισόδιο αλλά εμείς έχουμε την συνέχεια μόνο εδώ.

Μπορεί λόγω κορωνοϊού να σταματήσουν οι εξελίξεις στις σειρές, ωστόσο εμείς έχουμε όλα τα spoilers πριν παιχτούν στον ΑΝΤ1!

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 128

18 Μαρτίου

O Μουρούνας αρνείται στον Βρανά ότι έχει κάποια κρυφή συμφωνία με τον Ντρόγκο και ότι πάει να τους μπλέξει με τη βουλγαρική μαφία. Οι δυο τους καταλήγουν στο να βάλουν ένα ιδιότυπο στοίχημα, με σκοπό να αποδείξει ο Μουρούνας πως μπορεί να έχει τη Μόνικα οποιαδήποτε στιγμή θέλει! Το φλερτ της Μελίνας στον Αλέξη συνεχίζεται, τη στιγμή που η σχέση του με τη Δάφνη είναι σε τεντωμένο σκοινί. Η Σμαράγδα συνειδητοποιεί πως ο Μάνος της λέει ψέματα και, αφού τον παρακολουθεί και τον πιάνει επ’ αυτοφώρω, του ζητάει να χωρίσουν! Την ίδια ώρα, η Ξένια αποφασίζει να φτιάξει ένα βίντεο για να ζητήσει συγνώμη από τον Θεοχάρη, ενώ ο Μάκης συζητάει με τον Σωτήρη για το νέο του έρωτα, χωρίς ο Σωτήρης να έχει καταλάβει πως πρόκειται για τη Μυρτώ. Δεν θ’ αργήσει, όμως, να συνδέσει τις πληροφορίες...

Το φλερτ της Μελίνας στον Αλέξη συνεχίζεται στο "Αν ήμουν πλούσιος", τη στιγμή που ο Σωτήρης ακολουθεί τη Μυρτώ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 129

19 Μαρτίου

Ο Σωτήρης ακολουθεί τη Μυρτώ, ώστε να δει ποιος είναι ο Μάκης με τον οποίο βγαίνει. Η Μυρτώ γίνεται έξαλλη μαζί του που επεμβαίνει στην προσωπική της ζωή κι έτσι καταφέρνει να μην αποκαλύψει τη σχέση της. Την ίδια ώρα, η Μόνικα ρίχνει άκυρο στη νέα πολιορκία του Μουρούνα, με αποτέλεσμα ο Βρανάς να κερδίσει το στοίχημά τους και να θέλει πίσω τις μετοχές του! Η μεγάλη στιγμή για τον Θεοχάρη και την Ξένια φτάνει, ενώ η Δάφνη ζητάει εξηγήσεις από τον Αλέξη για ένα μήνυμα που του στέλνει η Μελίνα. Ο Μάνος λέει στη μάνα του πως είναι αποφασισμένος να βρει και να καταστρέψει τη φωτογραφία με την οποία ο Μουρούνας την απειλεί, και παρότι η Μελίνα προσπαθεί να τον αποτρέψει, εκείνος δεν αλλάζει γνώμη. Μπαίνουν στο γραφείο του Μουρούνα, βρίσκουν την επίμαχη φωτογραφία, αλλά μια απροσεξία τους, πρόκειται να τους προδώσει... Σε περίπτωση που χάσατε κάτι από την προηγούμενη εβδομάδα, σας έχουμε εδώ όλα τα επεισόδια που παίχτηκαν!