Τετάρτη, 08 Απριλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ανατροπή στο Γυναίκα χωρίς όνομα - Η Μαρίνα καρφώνει την Μάρθα στην αστυνομία

Αποκλειστικό!

Ανατροπή στο Γυναίκα χωρίς όνομα - Η Μαρίνα καρφώνει την Μάρθα στην αστυνομία
TV24 21.03.2020 08:27
Αρθρογράφος: Youweekly Team
YOUWEEKLY TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Αποκλειστικό βόμβα έχουμε για την αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, Γυναίκα χωρίς όνομα καθώς οι δικές μας πληροφορίες μιλούν για μια μεγάλη ανατροπή! Η Μαρίνα θα καρφώσει την Μάρθα στην αστυνομία... Τι θα συμβεί στη συνέχεια της σειράς;

Η Μάρθα πλέον έχει χάσει τον έλεγχο των πράξεών της, αλλά συνεχίζει να το παίζει θύμα. Η Μαρίνα, προκειμένου να βγάλει τη μητέρα της από τη φυλακή, καθώς είναι αθώα για τον φόνο του Νίκου, προδίδει τη Μάρθα.

Η Μάρθα έχει καταφέρει πια να παγιδεύσει την Κάτια και να την ενοχοποιήσει για τον φόνο του Νίκου. Νιώθει ότι κέρδισε τη μάχη και πλέον οι κινήσεις της είναι εριστικές και προκλητικές. Η Κάτια εξηγεί στην Μαρίνα πώς η Μάρθα την παγίδεψε και την παρέσυρε στο σημείο του φόνου. «Το είχε σχεδιάσει. Δεν θα ησύχαζε αν δεν έπαιρνε την εκδίκησή της. Δεν κατάφερε να με σκοτώσει αλλά τώρα θα με βάλει στη φυλακή», της λέει με δάκρυα στα μάτια. Ενα κυνήγι με τον χρόνο ξεκινάει, καθώς πρέπει να βρεθεί τρόπος να εξαφανιστούν τα στοιχεία που ενοχοποιούν την Κάτια.

Η Μάρθα, ξέροντας πως την προστατεύει το ιατρικό απόρρητο, αποκαλύπτει στον ψυχίατρο όλη την αλήθεια για το έγκλημα που διέπραξε. «Εγώ σκότωσα τον Νίκο Γεωργίου. Το έκανα και δεν το μετανιώνω. Επρεπε να πληρώσει για όσα έκανε», είναι τα λόγια της. Αργότερα η Κάτια πλησιάζει τον ψυχίατρο προσπαθώντας να μάθει πληροφορίες για τη Μάρθα αλλά εκείνος είναι φειδωλός.

Η Κάτια συλλαμβάνεται από την αστυνομία

Ο Αργύρης και ο Φώτης επιστρέφουν στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Νίκος και βρίσκουν το όπλο που ενοχοποιεί την Κάτια. «Πρέπει να το κρύψουμε. Δεν πρέπει να φτάσει στα χέρια της αστυνομίας, γιατί τότε σίγουρα η Κάτια θα κατηγορηθεί για τον φόνο», λέει ο Φώτης στον Αργύρη. Παράλληλα ο αστυνόμος ανακαλύπτει πως ο σταυρός που βρέθηκε δίπλα στον νεκρό τής ανήκει.

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Μάρθα στην κλινική κατακλύζεται από ασυγκράτητο μίσος τόσο για την Κάτια όσο και για τη Μαρίνα, που με τη σειρά της προσπαθεί να πείσει τον αστυνόμο ότι η Κάτια είναι αθώα. Παρ’ όλα αυτά, η μητέρα της συλλαμβάνεται για τον φόνο του Νίκου και ο αστυνόμος την ανακρίνει. «Είμαι αθώα. Δεν τον σκότωσα εγώ. Τον μισούσα για όσα μου έκανε, αλλά δεν τον σκότωσα», επιμένει, όμως εκείνος της δείχνει τον σταυρό της. «Αυτό δικό σας δεν είναι; Πώς βρέθηκε στο σημείο του φόνου;», τη ρωτάει ο αστυνόμος. «Με παγίδευσε η Μάρθα. Εκείνη τα σχεδίασε όλα», του απαντάει. Ολα τα στοιχεία δείχνουν ότι είναι ένοχη. Ενώ η Κάτια παραμένει στο κρατητήριο ως βασική ύποπτος, ο αστυνόμος ταλαντεύεται για το ποια τελικά τον σκότωσε.

Η Κάτια ή η Μάρθα; Αυτό φυσικά δεν εμποδίζει τη Μάρθα να επισκεφτεί την Κάτια στο κελί της, σε μια αδίστακτη επίδειξη ισχύος. Την ίδια στιγμή η Μαρίνα πηγαίνει στον αστυνόμο το στικάκι που αποκαλύπτει όλες τις μηχανορραφίες της Μάρθας για να σώσει τη μητέρα της. Νιώθει ότι πλέον η Μάρθα παρατράβηξε το σκοινί και πως πρέπει να πληρώσει για όλα. Και είναι πολλά αυτά που είχε κάνει. Τέρμα οι καλοσύνες. Δεν της αξίζουν, γιατί το μόνο που έχει μέσα της πια είναι κακία. Η Μάρθα θα πάρει αυτό που της αξίζει...

Πηγή: TV24 - Ρεπορτάζ της Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Ωστόσο, μπορεί η σειρά αυτή να σπάσει ρεκόρ στην τηλεθέαση αλλά τα νέα είναι άσχημα αφού... την τερματίζουν στον ΑΝΤ1! Δείτε εδώ το αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γυναίκα χωρίς όνομα: Σοκ - Η Κάτια κατηγορείται για το φόνο του Νίκου

Σκάνδαλο στο Γυναίκα χωρίς όνομα - Ο Νίκος νεκρός από τα χέρια της Μάρθας

Share