Τετάρτη, 08 Απριλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Spoiler για το Κόκκινο Ποτάμι - Το νέο επεισόδιο που θα έπαιζε σήμερα στο OPENtv

Αλλά τελικά θα δείξουν την σειρά σε επανάληψη

Spoiler για το Κόκκινο Ποτάμι - Το νέο επεισόδιο που θα έπαιζε σήμερα στο OPENtv
TV24 22.03.2020 09:33

Σήμερα έχουμε spoiler φωτιά για την αγαπημένη σειρά "Κόκκινο Ποτάμι". Από αυτή την Κυριακή το Opentv αποφάσισε να προβάλλει την σειρά σε επανάληψη λόγω κορωνοϊού αλλά εμείς έχουμε το νέο επεισόδιο που ήταν να προβληθεί! Είστε έτοιμοι να μάθετε την συνέχεια της σειράς;

H Ιφιγένεια θεωρεί πλέον ότι είναι η γυναίκα του Αλή και αποφασίζει να γυρίσει σελίδα στη ζωή της. Προσπαθεί να είναι τρυφερή μαζί του και να ζήσει μια κανονική ζωή δίπλα του, αγνοώντας φυσικά ότι ο Μίλτος ζεί.

Το νέο επεισόδιο στο Κόκκινο Ποτάμι πριν το παίξει το Opentv

Στο μεταξύ απειλείται σύρραξη στα χωράφια των Παυλίδηδων, επειδή οι Τούρκοι αρνούνται να τα επιστρέψουν. Τότε η Βασιλική βρίσκει την λύση προτείνοντάς τους να δουλέψουν εκεί, μετά την επιστροφή στους νόμιμους κατόχους, επειδή η γή έχει ρημάξει και χρειάζεται πολλά χέρια. Αυτοί συμφωνούν. Μετά η Βασιλική εξομολογείται στην Ευγενία πως είναι έγκυος και πολύ φοβισμένη για το αν είναι του Θέμη ή του Μουσταφά που την βίασε.

Δεν ξέρει αν πρέπει να κρατήσει αυτό το παιδί αλλά η Ευγενία διαφωνεί και την προτρέπει να μην το ρίξει. Όμως λίγο μετά η Βασιλική βλέπει τον Μουσταφά, θυμάται αυτά που πέρασε και αποφασίζει να το ρίξει πίνοντας ένα βοτάνι. Σφαδάζει από τους πόνους αλλά η Ευγενία την βρίσκει και την πείθει ότι δεν είναι σωστό να πεθάνει αυτό το μωρό.

Η Φατμά προτείνει στην Σοφία και στην Αρίν να μείνουν μαζί τους και να δουλέψουν εκεί όσο ψάχνουν να βρούν τις κόρες τους επειδή ο Εμίρ ξέρει πολύ κόσμο και κάτι μπορεί να μάθει γι αυτές. Ο Βαλής ζητάει από τον Αλή να μεταφέρει μαζί του λεφτά από φόρους στην Πόλη, για να μην πέσουν στα χέρια των Ρώσων. Αρχικά ο Αλή αρνείται αλλά ο Βαλής επιμένει και εκείνος υποχωρεί και συμφωνεί.

Η Βασιλική λέει στον Θέμη οτι είναι έγκυος, όπως και τον φόβο της για το ποιου μπορεί να είναι το παιδί. Ο Θέμης αναστατώνεται και φέυγει ταραγμένος από το σπίτι, έχοντας μπεί σε πολύ μεγάλο δίλημμα για το αν πρέπει να κρατήσουν το παιδί ή όχι. Η Ιφιγένεια διαφωνεί στο να φύγει ο Αλή για την αποστολή του, γιατί φοβάται για τη ζωή του και προσπαθεί να τον μεταπείσει. Αυτός δεν μπορεί να κάνει πίσω αλλά της υπόσχεται να παραιτηθεί μόλις φτάσει στην Πόλη. Στο μεταξύ ο Μίλτος ταξιδεύει κρυφά με ένα πλοίο στην Μαύρη θάλασσα και καταφέρνει να φτάσει σώος στο σπίτι των δικών του, όπου συναντάει τον αδερφό του και την μάνα του.

Εκεί τους λέει ότι αποφάσισε να πάει στο Ερζερούμ και να ψάξει για την Ιφιγένεια. Αμέσως μετά, η Βασιλική προσπαθεί να πεθάνει μην αντέχοντας το πρόβλημα και την στενοχώρια του Θέμη, αλλά αυτός την σώζει τελευταία στιγμή και αποφασίζει να κρατήσουν το παιδί και να πάνε παρακάτω. Παράλληλα, η Σωτηρία με τον Οσμάν απελευθερώνουν τον Μουσταφά από το κελί της χωροφυλακής.

Ωστόσο, έχουμε ακόμα ένα αποκλειστικό φωτιά για την σειρά! Θα συμβεί μια απόπειρα αυτοκτονίας! Δείτε εδώ όλο το ρεπορτάζ

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Χτύπησαν" και το Κόκκινο Ποτάμι οι εξελίξεις - Τι ανακοίνωσε το Open;

Αποκλειστικό - Γάμος στο Κόκκινο Ποτάμι

Share