Αποκλειστικό! Όλες οι ανατροπές που θα βρουν τα ζευγάρια στις Άγριες Μέλισσες

Απιστίες, διαζύγια, επανασυνδέσεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκλειστικό! Όλες οι ανατροπές που θα βρουν τα ζευγάρια στις Άγριες Μέλισσες

Ανατροπές θα βρουν όλα τα ζευγάρια από την αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, κι εμείς έχουμε τα πάντα σε ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Απιστίες, διαζύγια και επανασυνδέσεις θα έρθουν για να ταράξουν για ακόμα μια φορά το Διαφάνι και θα τα μάθετε όλα παρακάτω! Προσοχή, ακολουθεί spoiler

Οι ανατροπές στα ζευγάρια της σειράς

Ο Λάμπρος μετά την απιστία που βίωσε με τη Θεοδοσία και τον Βασταρδή αποφασίζει να προχωρήσει τις διαδικασίες για το διαζύγιό τους. Ομως εκείνη είναι αποφασισμένη να τον κάνει να υποφέρει: «Δεν θα σου δώσω διαζύγιο, Λάμπρο! Μην κάνεις όνειρα ότι θα σου το κάνω τόσο εύκολο το να ζήσεις με την Ελένη».

Εκείνος αντιδράει: «Είναι ξεκάθαρο πια ότι δεν με θέλεις! Με φλόμωσες στο ψέμα τόσο καιρό και εσύ έβγαινες με τον εραστή σου και μου ζητάς τα ρέστα κι από πάνω; Ετσι όπως ήρθαν τα πράγματα, ο γάμος μας έχει τελειώσει, δεν το βλέπεις πια; Ασε τους εγωισμούς». «Δεν θα σου δώσω διαζύγιο, ξέχασέ το», του ξεκαθαρίζει. Ο Λάμπρος, ωστόσο, είναι αποφασισμένος να προχωρήσει με το διαζύγιο, παρά τις αντιρρήσεις της Θεοδοσίας. Κι ενώ οι δυο τους είναι ένα βήμα πριν το διαζύγιο, η Ελένη από την άλλη ζει και πάλι στιγμές ευτυχίας στο πλευρό του Θωμά! Ομως ο Κυπραίος αντιλαμβάνεται πως κάτι κακό τρέχει ανάμεσα στις τρεις αδελφές και αποφασίζει να μάθει τι τις έχει χωρίσει!

Στο μεταξύ, η Ασημίνα δέχεται να βοηθήσει τον Νικηφόρο στην προσπάθειά του να εκδικηθεί τον πατέρα του, και αποφασίζουν να συναντήσουν κρυφά τον καθηγητή και πολέμιο της απαλλοτρίωσης που εναντιώνεται στον Δούκα. Ωστόσο η συνάντηση δεν πηγαίνει και πολύ καλά, αφού ο Νικηφόρος δεν καταφέρνει να κάνει σύμμαχο τον Θεοτόκη. Ομως είναι αποφασισμένος να μην παραδώσει έτσι εύκολα τα όπλα και συνεχίζει τις προσπάθειες να τον πάρει με το μέρος του! Μαζί με όλα αυτά, συνεχίζει να διεκδικεί και πάλι την καρδιά της Ασημίνας και δείχνει σιγά-σιγά να τα καταφέρνει…

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Κλεομένης αποκαλύπτει στον Δημητράκη ένα καλά κρυμμένο μυστικό από το παρελθόν του, ενώ η Πηνελόπη βρίσκεται τυχαία μπροστά σ’ έναν καβγά και ακούει τον Μελέτη να αμφισβητεί τον ανδρισμό του Κλεομένη. Η ίδια δεν μπορεί να πιστέψει πως όσα άκουσε είναι αλήθεια. Καταφέρνει να βρει τον Μελέτη και απαιτεί να μάθει την αλήθεια: «Πες μου ότι δεν είναι αλήθεια! Δεν μπορεί ο Κλεομένης να είναι... Ξέρεις! Να του αρέσουν οι άντρες! Μελέτη, πες μου όσα ξέρεις, θα τρελαθώ», του φωνάζει και εκείνος αναγκάζεται να της αποκαλύψει την αλήθεια, αλλά και το σχέδιό του για να ξεσκεπάσει τον Κλεομένη.

Εκείνη προσπαθεί ν’ ανακαλύψει αν είναι αλήθεια όσα κατηγορεί τον άντρα της και πιέζει τον Δημητράκη για να μάθει αν έχουν βάση οι υποψίες του Μελέτη. Εκείνος της το επιβεβαιώνει και αφού ξεπερνάει το αρχικό σοκ, στη συνέχεια μπαίνει και η ίδια στο σχέδιο για να τον «ξεσκεπάσουν» και να μπορέσει να πάρει διαζύγιο.

Ωστόσο, έχουμε spoiler για την σειρά! Δείτε εδώ 4 νέα επεισόδια που ακόμα δεν τα έχει παίξει ο ΑΝΤ1

Πηγή: TV24 Γιάννα Παπανικολάου