Αποκλειστικό! Το τέλος των Σεβαστών στις Άγριες Μέλισσες!

Έτσι καταρρέει η "Αγία" οικογένεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκλειστικό! Το τέλος των Σεβαστών στις Άγριες Μέλισσες!

Έχουμε όλο το ανατριχιαστικό ρεπορτάζ για το τέλος της οικογένειας των Σεβαστών στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες! Θα πάθετε... σοκ!

Ολα τα παραμύθια κάποια στιγμή έχουν ένα τέλος και κάπως έτσι συμβαίνει και στην περίπτωση της οικογένειας Σεβαστού, που έχει αρχίσει σιγά-σιγά να καταρρέει και να διαλύεται! Ενοχα μυστικά και σοκαριστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως και η αντίστροφη μέτρηση για την ολική καταστροφή της «αγίας» οικογένειας του Διαφανίου έχει αρχίσει... Το TV24 έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Ο Δούκας έχει ανοίξει πόλεμο και βλέποντας τον κλοιό γύρω του να στενεύει, έχει αρχίσει να χάνει την μπάλα τόσο όσον αφορά την «εξουσία» που έχει όσο και στο τι συμβαίνει στην οικογένειά του! Ξεσπάει όμως το μένος του στον Μιλτιάδη, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που ξεσήκωσε τους αγρότες για να δημιουργήσει τον Συνεταιρισμό που θα βάλει φρένο στο σχέδιο της βιομηχανικής ζώνης!

Οι προσβολές και τα άσχημα λόγια απέναντι στον Μιλτιάδη, συνεχίζονται, ενώ «χτυπάει» φλέβα όταν κάνει αναφορά στις αποτυχίες της προσωπικής του ζωής! Τότε ο Μιλτιάδης θυμώνει και αποφασίζει να αποκαλύψει στον Δούκα ποια είναι στην πραγματικότητα η Μυρσίνη. «Νομίζεις πως έχεις την τέλεια οικογένεια, αλλά γελιέσαι, Δούκα! Η Μυρσίνη δεν είναι αυτή που νομίζεις», ισχυρίζεται ο Μιλτιάδης και ο Δούκας προσπαθεί να τον σταματήσει: «Μην πιάνεις στο στόμα σου τη Μυρσίνη! Πώς τολμάς;». «Πώς τολμάω; Τολμάω όπως τόλμησε κι αυτή να μου ριχτεί! Ναι Δούκα, καλά άκουσες! Τη νύχτα πριν φύγω στον πόλεμο, η γυναίκα σου ήρθε στο δωμάτιό μου και προσπάθησε να με φιλήσει! Αυτή είναι η γυναίκα σου, η τίμια κυρία Σεβαστού», λέει ο Μιλτιάδης και ο Δούκας εξοργίζεται λέγοντάς του πως είναι όλα ψέματα!

Ωστόσο το μικρόβιο της αμφιβολίας μπαίνει μέσα του και αποφασίζει να έρθει αντιμέτωπος με τη Μυρσίνη. «Είναι ψέματα! Ακούς; Ψέματα! Μα πώς είναι δυνατόν να πίστεψες τα λόγια αυτού του αλήτη; Μια ζωή κάθαρμα ήταν ο αδελφός σου! Μα καλά, είπε τέτοια λόγια για τη γυναίκα σου και εσύ καθόσουν και τον άκουγες;», φωνάζει η Μυρσίνη και ο Δούκας δεν την πιστεύει και συνεχίζει να της μιλάει θυμωμένος: «Ο Μιλτιάδης δεν θα έλεγε ποτέ ένα τέτοιο ψέμα! Θα σε καταστρέψω Μυρσίνη». Εκείνη δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα συμβαίνουν και προσπαθεί να πείσει τον άντρα της πως είναι αθώα! Ολη αυτή η ιστορία τον βάζει σε σκέψεις και για το τι συνέβη και με τον Θωμά Κυπραίο, ο οποίος κάποια στιγμή θα του αποκαλύψει πως η Μυρσίνη τον απάτησε μαζί του!

Ο ισχυρός άντρας του χωριού σοκάρεται με την απιστία της γυναίκας του και μάλιστα με τον μεγάλο του εχθρό και ο θυμός του θα τον οδηγήσει σε σκοτεινά μονοπάτια, ενώ η Μυρσίνη για πρώτη φορά θα έρθει αντιμέτωπη με το πιο σκληρό πρόσωπο του Δούκα!

Κωνσταντής και Νικηφόρος εναντίον Δούκα

Ο Δούκας, εκτός από την απιστία της Μυρσίνης, έχει να διαχειριστεί και τους γιους του, οι οποίοι έχουν αρχίσει πια και εκείνοι ανοιχτά να στρέφονται εναντίον του! Πρώτος και καλύτερος ο Νικηφόρος, ο οποίος αποκαλύπτει στην Ασημίνα το σχέδιό του να βοηθήσει τον Μιλτιάδη στον Συνεταιρισμό και να καταστρέψει τον πατέρα του. Η Ασημίνα δέχεται να τον βοηθήσει στην προσπάθειά του αυτή και αποφασίζουν να συναντήσουν κρυφά τον καθηγητή Θεοτόκη, που είναι μάλιστα και πολέμιος της απαλλοτρίωσης. Ωστόσο η αρχική τους συνάντηση δεν πηγαίνει και πολύ καλά, αφού ο Νικηφόρος δεν καταφέρνει να τον κάνει σύμμαχό του! Ομως είναι αποφασισμένος να μην παραδώσει έτσι εύκολα τα όπλα και συνεχίζει τις προσπάθειες να τον πάρει με το μέρος του! Και στο τέλος τα καταφέρνει και η αρχή του τέλους για τον ισχυρό και τρανό Δούκα έχει αρχίσει!

Παράλληλα ο Κωνσταντής, που δεν αντέχει άλλο τις σκοτεινές προθέσεις του πατέρα του, αλλά και την άδικη και πολλές φορές υποτιμητική συμπεριφορά απέναντί του, για ακόμη μία φορά έρχεται αντιμέτωπος μαζί του και τον απειλεί ότι θα αποκαλύψει τα πάντα για τα ένοχα μυστικά του, όπως η δολοφονία του Γιάννου! Αυτή τη φορά όμως ο Κωνσταντής είναι 100% έτοιμος να «ξεσκεπάσει» τον πατέρα του! Αλλωστε ήδη έχουμε δει από τα τελευταία επεισόδια πως έχει αρχίσει να αλλάζει συμπεριφορά και να γίνεται... καλύτερος!

Η Ανέτ μαθαίνει για τον Μελέτη!

Ο Κλεομένης αποκαλύπτει στον Δημητράκη ένα καλά κρυμμένο μυστικό από το παρελθόν του, ενώ η Πηνελόπη βρίσκεται τυχαία μπροστά σ’ έναν καβγά και ακούει τον Μελέτη να αμφισβητεί τον ανδρισμό του Κλεομένη. Η ίδια δεν μπορεί να πιστέψει πως όσα άκουσε είναι αλήθεια. Καταφέρνει να βρει τον Μελέτη και απαιτεί να μάθει την αλήθεια: «Πες μου ότι δεν είναι αλήθεια! Δεν μπορεί ο Κλεομένης να είναι... Ξέρεις!

Να του αρέσουν οι άντρες! Μελέτη, πες μου όσα ξέρεις, θα τρελαθώ», τον παρακαλά και εκείνος αναγκάζεται να της αποκαλύψει την αλήθεια, αλλά και το σχέδιο του για να ξεσκεπάσει τον Κλεομένη. Εκείνη προσπαθεί ν’ ανακαλύψει αν είναι αλήθεια όσα κατηγορεί τον άντρα της και πιέζει τον Δημητράκη για να μάθει αν έχουν βάση οι υποψίες του Μελέτη για τον άντρα της. Εκείνος της το επιβεβαιώνει και αφού ξεπερνάει το αρχικό σοκ, στη συνέχεια μπαίνει και η ίδια στο σχέδιο για να τον «ξεσκεπάσουν» και να μπορέσει να πάρει διαζύγιο.

Ομως ο Κλεομένης αποδεικνύεται πολύ σκληρός για να πεθάνει και καταφέρνει να γυρίσει το παιχνίδι υπέρ του! Παράλληλα, η Ανέτ συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του παιδιού που γέννησε με τη βοήθεια του Νέστορα, που παρά τα δικά του προβλήματα στέκεται «βράχος» στο πλευρό της. Σύντομα θα μάθει το όνομα της οικογένειας που υιοθέτησε το παιδί της και θα ζήσει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής της όταν ανακαλύψει πως το παιδί της είναι ο Μελέτης! Τα όσα θα ακολουθήσουν θα είναι τραγικά τόσο και για τους δύο όσο και για όλους τους Σεβαστούς!

Ο Δούκας αυτή τη φορά θα έχει όλη την οικογένεια εναντίον του αφού τόσα χρόνια κράτησε ένα τόσο σημαντικό μυστικό, ενώ θα έρθει και αντιμέτωπος με τον θυμό του Μελέτη, ο οποίος θα τον κατηγορήσει ότι στερήθηκε την οικογένειά του! Η Πηνελόπη θα ζήσει το δικό της δράμα όταν καταλάβει πως το μωρό που περιμένει είναι του πρώτου της ξαδέλφου! Τώρα θα κληθεί να πάρει τη σημαντικότερη απόφαση της ζωής της: να κρατήσει ή όχι το παιδί αυτό! Κι εκεί φαίνεται πως ο Κλεομένης θα έρθει σαν από μηχανής θεός να τη βγάλει από τη δύσκολη θέση!

Ωστόσο, δείτε εδώ ακόμα ένα σούπερ αποκλειστικό για την σειρά: Άγριες Μέλισσες: "Δεν σου δίνω διαζύγιο!" - Η Θεοδοσία συνεχίζει να απατά τον Λάμπρο

Ρεπορτάζ της Γιάννας Παπανικολάου για το περιοδικό Tv24.