Χαμός στο τελευταίο επεισόδιο της Elif για την εβδομάδα - Δείτε το πριν το παίξει στο STAR

Αναλυτικά τι θα συμβεί σήμερα (3/4)

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαμός στο τελευταίο επεισόδιο της Elif για την εβδομάδα - Δείτε το πριν το παίξει στο STAR

Έχουμε το τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας για την αγαπημένη σειρά Elif, πριν το παίξει το STAR! Χαμός θα γίνει σήμερα (3/4).

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Αρζού βασανίζει την Γκόντζα και η κοπέλα αρχίζει να αισθάνεται αγανάκτηση. Όταν όμως λέει στην Αρζού πως παραιτείται, εκείνη την κλειδώνει σε ένα δωμάτιο και δεν της επιτρέπει να φύγει - δείτε εδώ αναλυτικά και πάμε να δούμε παρακάτω τι θα συμβεί σήμερα!

Το επεισόδιο 557 της σειράς «ELIF» πριν το παίξει το STAR

Η Αϊλά συνέρχεται και ζητάει από τον πατέρα της να τη συγχωρέσει. Εκείνος τη συγχωρεί αλλά θέλει ο Μουράτ να πληρώσει για όλα. Η Αϊλά ικετεύει τον πατέρα της για τη ζωή του και του λέει πως ο Μουράτ είναι ο πατέρας του παιδιού της. Ο Μουράτ εξακολουθεί να ψάχνει για το έγγραφο που του ζήτησε ο Ουμίτ, στο γραφείο του Ερκούτ. Όταν ακούει φωνές κρύβεται πάλι κάτω από ένα γραφείο. Ο Βεϊσέλ και ο Ερκούτ έρχονται και συζητούν για τη νέα δουλειά του Σελίμ ως οδηγός ταξί. Ο Βεϊσέλ του λέει πως το κτήμα ανήκει πια στην Αρζού. Η μία κουβέντα φέρνει την άλλη και μιλάνε για το έγγραφο που έκαψε ο Ερκούτ, αυτό που αναζητά ο Μουράτ. Ο Μουράτ μαθαίνει επίσης πως η Αρζού έβαλε τη φωτιά στο κτήμα και πως ο Ερκούτ είναι επίσης υπεύθυνος για πολλά.

Η Αλιγιέ καλεί τη Μελέκ επειδή η Ελίφ έχει πυρετό. Η Μελέκ συναντάει τυχαία τον Γιουσούφ και εκείνος την πηγαίνει σπίτι της και καλεί γιατρό. Η Αρζού συναντάει την Μπαχριγιέ και την απειλεί γιατί θέλει να διώξει από το σπίτι της την οικογένεια Εμίρογλου. Στην αρχή η Μπαχριγιέ αρνείται και η Αρζού της λέει πως αν δεν το κάνει θα χάσει τη δουλειά της. Τελικά, οι δύο γυναίκες κάνουν μια συμφωνία. Ο Μουράτ αποκαλεί τον Ερκούτ δολοφόνο και φεύγει λέγοντας του πως δεν θέλει να δουλέψει για εκείνον. Η Ασουμάν μπαίνει παράνομα στο σπίτι της Αρζού. Όταν φεύγει η Αρζού, βρίσκει την Γκόντζα και την ξεκλειδώνει.

Η Ασουμάν την πηγαίνει στην εταιρία του Ερκούτ για να επαναφέρουν τη μνήμη της. Όλοι καλωσορίζουν την Γκόντζα αλλά εκείνη δεν θυμάται τίποτα. Ο Ερκούτ ξαφνιάζεται όταν βλέπει την Ασουμάν μαζί με την Γκόντζα. Δίνει λεφτά στην Ασουμάν για να φύγει από εκεί μαζί με την Γκόντζα. Η Αρζού αγχώνεται όταν διαπιστώνει πως η Γκόντζα έφυγε από το κτήμα. Φοβάται πως θα συναντήσει κάποιον από το παρελθόν και θα θυμηθεί ποια είναι. Ο γιατρός λέει στη Μελέκ πως η Ελίφ αρρώστησε επειδή το σπίτι έχει υγρασία. Ο Γιουσούφ αρχίζει να βάφει το ταβάνι και τους τοίχους για να διορθώσει τη ζημιά…

Τι θα συμβεί στο επόμενο επεισόδιο Elif από Δευτέρα

Ο Ερκούτ μιλάει στον Βεϊσέλ για τον Μουράτ και θέλει να ξέρει πως ο Μουράτ τα έμαθε όλα για την Αρζού, τη φωτιά και τη δική του συμμετοχή σε όλα αυτά. Ο Μουράτ συναντάει τον Ουμίτ και του λέει πως το έγγραφο, που ψάχνει, δεν υπάρχει πια. Ο Ουμίτ χαίρεται με τα νέα αλλά δεν δίνει στον Μουράτ τα υπόλοιπα χρήματα της συμφωνίας τους. Ο Μουράτ εξακολουθεί να χρωστάει τα χρήματα στον Λατίφ και διαμαρτύρεται και ο Ουμίτ του λέει πως θα έπαιρνε τα χρήματα εάν του έφερνε το έγγραφο. Χωρίς έγγραφο, δεν υπάρχουν άλλα λεφτά, αυτή ήταν η συμφωνία τους.

Ο Μουράτ γίνεται έξαλλος αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι. Ο Τζεβαχίρ ταλαιπωρεί τη Μελέκ στη δουλειά και η Μπαχριγιέ παρακολουθεί τη σκηνή. Ο Γιουσούφ βρίσκει ένα νέο σπίτι για την οικογένεια Εμίρογλου αλλά δεν ξέρει αν η Μελέκ θα συμφωνήσει να μετακομίσουν. Η Αρζού ζητάει τη βοήθεια του Ουμίτ αλλά εκείνος αυτή τη φορά αρνείται καθώς έχει κουραστεί από τις εμμονές της Αρζού. Η Αρζού ξαφνιάζεται όταν το ακούει αυτό. Είναι η πρώτη φορά, που ο Ουμίτ αρνείται να κάνει κάτι για εκείνη. Οι άντρες του Λατίφ πιάνουν τον Μουράτ.

Με δεμένα τα μάτια, ο Μουράτ ικετεύει για τη ζωή του. Ο Λατίφ είναι έξαλλος με τον Μουράτ και ο Μουράτ μαθαίνει πως η Αϊλά είναι έγκυος. Ο Λατίφ απειλεί να κόψει με ένα μαχαίρι τη γλώσσα του Μουράτ και εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται ο Ερκούτ και τον σώζει λέγοντας στον Λατίφ, πως εκείνος θα τα κανονίσει όλα σωστά. Ο Λατίφ και ο Ερκούτ γνωρίζονται από παλιά και σέβεται ο ένας τον άλλο. Η Μπαχριγιέ λέει στη Μελέκ πως ο άντρας της αποφυλακίστηκε και θέλει να πουλήσει το σπίτι, που τους νοίκιασε εκείνη. Η Μελέκ γίνεται έξαλλη γιατί πίστευε ότι η Μπαχριγιέ ήταν η μοναδική ιδιοκτήτρια του σπιτιού.

Η Μπαχριγιέ της λέει πως αν νοιάζεται για την οικογένειά της δεν θα μπλέξει με τον άντρα της γιατί είναι ένας πολύ επικίνδυνος άνθρωπος. Ο Ερκούτ σώζει τη ζωή του Μουράτ υπό έναν όρο. Ο Ερκούτ θα πληρώσει το χρέος του στον Λατίφ και ο Μουράτ θα παντρευτεί την Αϊλά. Ο Μουράτ γίνεται έξαλλος και λέει πως καλύτερα να πεθάνει παρά να προχωρήσει σε αυτό τον γάμο. Ο Μουράτ είναι θυμωμένος με τον Ερκούτ και επειδή εκείνος είναι υπεύθυνος για τη φωτιά στο κτήμα. Ο Ερκούτ του λέει όλη την ιστορία και πως όλα ήταν σχέδιο της Αρζού.

Ο Γιουσούφ λέει στη Μελέκ πως νοίκιασε ένα νέο σπίτι για εκείνη και την οικογένειά της επειδή δεν μπορεί να βλέπει την Ελίφ άρρωστη. Η Μελέκ αρνείται την πρότασή του και του λέει πως θα βρει μόνη της μια λύση. Ο Σελίμ πιστεύει πως η Μπαχριγιέ δεν λέει την αλήθεια και θέλει να πάρει και τη γνώμη του Γιουσούφ για το θέμα. Ο Σελίμ θεωρεί πως η Μπαχριγιέ δεν έχει δικαίωμα να τους διώξει από τη στιγμή, που έχουν υπογράψει και συμβόλαιο…

Ωστόσο, μιας και αναφερόμαστε σε σειρά του STAR, πλησιάζει το πάγωμα ακόμα μιας δυνατής εκπομπής του καναλιού λόγω κορωνοϊού. Δείτε εδώ

TAGS