8 Λέξεις: Η Τζουλιάνα δραπετεύει και επιστρέφει στη Ναυσικά!

Σούπερ αποκλειστικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
8 Λέξεις: Η Τζουλιάνα δραπετεύει και επιστρέφει στη Ναυσικά!

Μια απίστευτη αποκλειστική εξέλιξη θα σας αποκαλύψουμε για την αγαπημένη σειρά του ΣΚΑΙ, 8 Λέξεις, αφού η Τζουλιάνα όπως φαίνεται θα δραπετεύσει και θα επιστρέψει πίσω στη Ναυσικά.

Η Σμαράγδα σχεδόν τα χάνει όλα και βρίσκεται ένα βήμα πριν τη φυλακή από τα χρέη που της προκάλεσε ο τζόγος. Θα ενδώσει στον εκβιασμό του Ακη; Την ίδια στιγμή η Αποστολία ξεσκεπάζει τη Βίκυ, την ώρα που αυτή με τον Φοίβο ετοιμάζονται για το μεγάλο χτύπημα... Παράλληλα, η μικρή Τζουλιάνα καταφέρνει να το σκάσει από τον Σωτήρη, ο οποίος δεν καταλαβαίνει τι κακό έχει κάνει.

Η Σμαράγδα είναι σε απόγνωση και τελικά αποφασίζει να ζητήσει δανεικά από τον Ακη: «Θέλω να με βοηθήσεις. Θα σου τα επιστρέψω φυσικά, όμως αυτό που προέχει είναι να μπορέσω να κάνω τις πληρωμές μου», του λέει κι αυτός της ξεκαθαρίζει: «Ακου κυρία Σμαράγδα. Λεφτά από μένα δεν πρόκειται να δεις αν δεν χωρίσεις αυτόν που έχεις μαζέψει και δεν τον διώξεις από το σπίτι. Εξηγηθήκαμε;».

Η Ιφιγένεια φοβάται ότι ο Σπύρος την απατά

Ο Μιλτιάδης αναγνωρίζει τα λάθη του σε σχέση με την Κατερίνα και αποφασίζει να αλλάξει στάση: «Ο,τι έγινε, έγινε! Από σήμερα αλλάζουμε σελίδα. Θα κάνουμε μαζί πράγματα που μας ευχαριστούν και μας διασκεδάζουν», της υπόσχεται και τελικά γράφονται σε μια σχολή τένις, με σκοπό να βγουν από τη ρουτίνα τους. Στο μεταξύ η Ιφιγένεια ανησυχεί για τον Σπύρο και την αποχή που έχει πέσει από τα συζυγικά καθήκοντα και υποψιάζεται ότι έχει ερωμένη, ενώ η Ναυσικά και ο Ακης υπογράφουν τα συμβόλαια για το νέο φάρμακο.

Την ίδια στιγμή η Τζουλιάνα πιέζει τον Σωτήρη να την ξαναβγάλει βόλτα κι αυτός δεν της χαλάει χατίρι, την πάει για φαγητό. Το κοριτσάκι του ζητάει να πάει στην τουαλέτα και ο Σωτήρης χωρίς να υποψιάζεται τίποτα την αφήνει. Η Τζουλιάνα έτσι βρίσκει την ευκαιρία και καταφέρνει να ξεγλιστρήσει από την τουαλέτα του εστιατορίου και να το βάλει στα πόδια.

Ο Σωτήρης οδύρεται που έχασε τη «Μαρία» του!

Η Τζουλιάνα καταφέρνει και το σκάει από τον Σωτήρη, αυτός όμως την παίρνει είδηση τελευταία στιγμή και αρχίζει να την κυνηγάει! Τελικά δεν μπορεί να τη βρει και γυρνάει στο σπίτι του κλαίγοντας με λυγμούς που έχασε τη «Μαρία» του. Λίγο αργότερα συλλαμβάνεται και οδηγείται στο τμήμα, ο ίδιος όμως δεν πιστεύει ότι έχει κάνει τίποτα κακό: «Γιατί με έχετε εδώ; Δεν έχω κάνει τίποτα, δεν πείραξα κανέναν, το παιδί μου έχασα, τη Μαρία μου και θέλω να τη βρω», τους λέει, προκαλώντας την απορία των αστυνομικών.

Στο μεταξύ ο Μάρκος βρίσκει τον τρόπο να «δαμάσει» κάπως τη συμπεριφορά της Ολυμπίας και οι δυο τους δείχνουν να τα βρίσκουν τελικά. Την ίδια στιγμή μεγάλη αμηχανία επικρατεί στο γραφείο του Μιχαήλ καθώς Λουκία και Ρωξάνη αναγκάζονται να εργαστούν στον ίδιο χώρο. Ειδικά η Λουκία αισθάνεται ότι δεν μπορεί να την αντικρίσει. Παράλληλα ο Νικηφόρος συγκινεί αφάνταστα την Εύα με μια κίνησή του και το ζευγάρι δείχνει πιο ερωτευμένο από ποτέ, ενώ η Σμαράγδα βυθίζεται όλο και περισσότερο στα χρέη της και τα πράγματα δείχνουν πως θα χάσει και το ατελιέ της.

Στο μεταξύ η Αποστολία εκεί που περπατάει βλέπει τυχαία τη Βίκυ στον δρόμο χωρίς την περούκα της, και αρχίζει να την κυνηγάει καθώς την έχει αναγνωρίσει!

Η Ηλιάνα βρίσκεται σε πανικό

Η επανένωση Τζουλιάνας και Ναυσικάς κάνει και τις δύο πολύ ευτυχισμένες. Η Ναυσικά, ανακουφισμένη πια, σφίγγει στην αγκαλιά της την Τζουλιάνα και ελπίζει ότι από δω και πέρα όλα θα πάνε καλά. Στο μεταξύ ο Μάρκος απειλεί τη διευθύντρια του Ιδρύματος: «Θα σας κάνω μήνυση για παραμέληση τροφίμου. Εξαιτίας σας ένα παιδί κινδύνευσε», τη φοβερίζει και με αυτόν τον τρόπο καταφέρνει να πάρουν τη μικρή για λίγες μέρες στο σπίτι και αποφασίζουν να κάνουν μια γιορτή για να γιορτάσουν το χαρούμενο γεγονός.

Στο μεταξύ, η Αποστολία μιλάει στην Ηλιάνα για τα «σκοτεινά σημεία» που εμφανίζει η Βίκυ: «Ηλιάνα, αυτή η γυναίκα δεν είναι αυτό που φαίνεται. Σε παρακαλώ πολύ μην της έχεις εμπιστοσύνη», της τονίζει και καταφέρνει να την κλονίσει. Οταν η Ηλιάνα θα ζητήσει εξηγήσεις από τη Βίκυ, αυτή θα της «καρφώσει» την επαφή που είχε η Αποστολία μαζί της. Η Ηλιάνα είναι πλέον σε πανικό και πια δεν ξέρει τι να πιστέψει. Την ίδια στιγμή η Σμαράγδα βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση, καθώς συνειδητοποιεί ότι πρέπει να πουλήσει το ατελιέ, αλλιώς τα χρέη της θα την οδηγήσουν στη φυλακή, ενώ ο Φοίβος και η Βίκυ ετοιμάζονται για το χτύπημα στο κότερο, χωρίς να γνωρίζουν πως στη δεξίωση του Δερβάνη ετοιμάζονται να πάνε και ο Μιλτιάδης με την Κατερίνα.

Η ΑΛΙΚΗ ΚΑΝΕΙ ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΚΤΟΡΑ

Στη γιορτή που γίνεται για την Τζουλιάνα, ο Μάρκος βρίσκει την ευκαιρία και κάνει επίσημη πρόταση στη Ναυσικά να ενώσουν ξανά τις ζωές τους: «Τι λες; Θα με ξαναπαντρευτείς;», τη ρωτάει και η Ναυσικά ξαφνιάζεται ευχάριστα. Η ξαφνική επίσκεψη της Αντριάνας αποσυντονίζει τον Μάρκο, όμως εκείνη δεν παίρνει από λόγια και όλα δείχνουν πως αυτή τη φορά ήρθε για να μείνει.

Η Αλίκη εξομολογείται στον Εκτορα πως είναι ερωτευμένη μαζί του: «Είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί σου, αλλά δεν είμαι έτοιμη να προχωρήσω σε κανονική σχέση και να κάνουμε έρωτα», του ομολογεί. Η Εύα για άλλη μια φορά γίνεται έξαλλη με τις αλλεπάλληλες απουσίες της Ολυμπίας από το σχολείο και αναθέτει στον Σίμο να την παρακολουθήσει, ενώ η Νόνα προτρέπει τη Ναυσικά να δώσει μια ακόμα ευκαιρία στον Μάρκο, αλλά κατά βάθος πιστεύει πως θα πάει χαμένη, γιατί ο Μάρκος δεν είναι ο άντρας που θα μείνει πιστός σε μια γυναίκα. Ο Λουκάς ζητάει δανεικά από τον Μιλτιάδη για να βοηθήσει τη Σμαράγδα, αλλά εκείνος αρνείται να του δώσει. Η Ρωξάνη γίνεται έξαλλη από τις παρατηρήσεις του Μιχαήλ και του ανακοινώνει πως δεν πρόκειται να τον ακολουθήσει στη δεξίωση του Δερβάνη.

Την ίδια ώρα η Βίκυ και ο Φοίβος μπαίνουν στην τελική ευθεία του σχεδίου τους. Δείτε ένα ακόμη αποκλειστικό για την σειρά πως η Αποστολία ξεσκεπάζει τη Βίκυ στην Ηλιάνα