Η πρώην του Γιουσού απάγει την Elif - Αποκλειστικό βόμβα για την σειρά του STAR

Η Μελέκ σε απόγνωση! Ποιος ο ρόλος της Αρζού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η πρώην του Γιουσού απάγει την Elif - Αποκλειστικό βόμβα για την σειρά του STAR

Προκειμένου να κερδίσει και πάλι την καρδιά τού ένα και μοναδικού άντρα που αγάπησε, του Γιουσούφ, η Λεϊλά αποφασίζει να οργανώσει ένα σχέδιο με στόχο την απαγωγή της Elif! Ομως το σχέδιό της δεν πάει όπως το υπολόγιζε και η μικρή καταλήγει και πάλι στην Αρζού! Το TiVi Σίριαλ έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ βόμβα για την σειρά του STAR.

Οπως έχετε δει στα επεισόδια που ήδη προβάλλονται στο STAR, η μετακόμιση της οικογένειας Εμιρόγλου στην παλιά γειτονιά του Γιουσούφ και στο πατρικό του έχει φέρει αναστάτωση κυρίως στον παιδικό έρωτα του Γιουσούφ, τη Λεϊλά. Οπως έχετε ήδη δει, η κοπέλα δεν τον ξεπέρασε ποτέ και ο ερχομός του εκεί μαζί με τη Μελέκ και την Ελίφ την κάνουν να πιστεύει πως εκείνος παντρεύτηκε ξανά! Προσπαθεί με κάθε τρόπο να τους παρακολουθεί και να μαθαίνει νέα τους, μέχρι που μια μέρα συναντάει τυχαία τον Γιουσούφ στον δρόμο.

Εκείνος, που την αγαπάει αποκλειστικά και μόνο σαν άνθρωπο, χαίρεται που τη βλέπει και την προσκαλεί στο σπίτι να γνωρίσει και τους Εμιρόγλου! Αν και νιώθει άβολα, τελικά δέχεται και από εκείνη τη στιγμή και μετά βάζει στόχο να κερδίσει την καρδιά του Γιουσούφ, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να «ρίξει» στα μάτια του τη Μελέκ και να «ανεβάσει» τον εαυτό της, ώστε εκείνος να την εκτιμήσει ξανά και να την ερωτευτεί. Ωστόσο τα σχέδιά της αρχίζουν να ξεφεύγουν και στόχος της πλέον είναι και η μικρή Ελίφ...

Το σατανικό σχέδιο για να κερδίσει τον Γιουσούφ

Ενα πρωινό, κι ενώ ο Γιουσούφ έχει πάει ο ίδιος στο σχολείο την Ελίφ και μάλιστα την περιμένει στην αυλή μέχρι να τελειώσει τα μαθήματά της, η μικρή εξαφανίζεται! Η Μελέκ για ακόμα μια φορά είναι αναστατωμένη και φυσικά μαζί με τον Γιουσούφ πάνε κατευθείαν στο κτήμα να βρουν την Αρζού, την οποία και θεωρούν ύποπτη για την εξαφάνιση της Ελίφ. Εκείνη δεν γνωρίζει τίποτα, μιας και αυτή τη φορά όντως δεν κρυβόταν πίσω από την εξαφάνιση της Ελίφ. Η Μελέκ εισβάλλει στο κτήμα και αρχίζει να ψάχνει, με την Αρζού να της φωνάζει: «Τι κάνεις; Δεν καταλαβαίνεις πως η Ελίφ δεν είναι εδώ! Φύγετε αμέσως γιατί αλλιώς θα φωνάξω την αστυνομία», απειλεί, αλλά η Μελέκ είναι σίγουρη πως εκείνη έχει πάρει την κόρη της.

Στο μεταξύ, ο Ουμίτ επιστρέφει σπίτι και βλέπει την αναστάτωση που επικρατεί και απαιτεί να μάθει τι έχει συμβεί. «Η Αρζού έχει αρπάξει την κόρη μου», του λέει η Μελέκ και ο Ουμίτ γίνεται έξω φρενών με τις κατηγορίες αυτές και τους διώχνει κακήν κακώς! Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Ελίφ βρίσκεται κλειδωμένη σ’ ένα δωμάτιο στο σπίτι μιας άγνωστης γυναίκας. Στη συνέχεια εκεί πηγαίνει η Λεϊλά! Η φίλη της αρχίζει να της φωνάζει: «Μου εξηγείς τι συμβαίνει; Ποιο είναι αυτό το κορίτσι;». Η Λεϊλά της εξηγεί το σχέδιό της για να κερδίσει ξανά τον Γιουσούφ: «Δεν θέλω να κάνω κάτι κακό στο παιδί, απλά θέλω να κερδίσω ξανά τον άντρα που αγαπάω». Η φίλη της αντιδράει: «Είσαι με τα καλά σου; Εχεις καταλάβει σε τι μπελάδες πας να μας μπλέξεις;».

Η Λεϊλά επιμένει: «Σε παρακαλώ, βοήθησ’ε με! Δεν θα κάνεις τίποτα κακό, απλά θα τη φέρεις στο πάρκο και θα φανεί σαν να την έχω βρει εγώ». Τελικά η φίλη της δέχεται και η Λεϊλά πάει στο πάρκο και τηλεφωνεί στον Γιουσούφ, δήθεν χωρίς να ξέρει τι έχει συμβεί: «Είδα την Ελίφ μόνη της στο πάρκο, συμβαίνει κάτι;», τον ρωτάει και εκείνος μαζί με τη Μελέκ σπεύδουν εκεί για να τη βρουν. Ολοι μαζί, ακόμα και η Λεϊλά αρχίζουν να ψάχνουν, ενώ κάποια στιγμή όταν εκείνη βρίσκει ευκαιρία, τηλεφωνεί στη φίλη της: «Πού είσαι και δεν έχεις έρθει ακόμα με το παιδί;» και εκείνη της απαντάει: «Την άφησα στη μητέρα της». Η Λεϊλά αναρωτιέται τι εννοεί και η φίλη της, της απαντάει: «Στο κτήμα Εμιρόγλου την πήγα! Μου είπε ποιος είναι ο πατέρας της, το έψαξα και βρήκα την οδό». Η Λεϊλά δεν μπορεί να πιστέψει πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα, ενώ η φίλη της εύχεται η μικρή να είναι καλά!

Ο ρόλος της Αρζού!

Οπως προαναφέραμε, η Μελέκ με τον Γιουσούφ, όταν εξαφανίστηκε η Ελίφ, το πρώτο ύποπτο άτομο που σκέφτηκαν ήταν η Αρζού, η οποία όμως αυτή τη φορά δεν είχε καμία σχέση με την εξαφάνιση της μικρής. Η φίλη της Λεϊλά που πιστεύει πως η μητέρα της Ελίφ είναι στο κτήμα, πάει εκεί κρυφά και αφήνει το κορίτσι στην πόρτα, χτυπάει το κουδούνι και εξαφανίζεται. Η Αρζού ανοίγει και βλέπει μπροστά της την Ελίφ: «Πώς βρέθηκες εδώ πέρα;», αναρωτιέται, σηκώνει τη μικρή και την πάει στο σαλόνι! Οταν εκείνη ξυπνάει τρομάζει που βλέπει την Αρζού: «Ποιος σε έφερε εδώ; Σε έψαχναν οι δικοί σου», της λέει και η μικρή της λέει πως δεν θυμάται τίποτα. Οταν κάνει να φύγει, η Αρζού τη σταματάει, τη δένει και στη συνέχεια την κρατάει κλειδώνει στο δωμάτιο! Τώρα είναι η σειρά της να αρχίσει να βασανίζει και πάλι τη Μελέκ!

Επόμενο βήμα μετά τη σωματική χαλάρωση και πριν την εστίαση του νου είναι η χαλάρωσή του. Ο νους χαλαρώνει με την απαλή στροφή του από τη «δίνη» αρνητικών ή αγχωτικών σκέψεων στη συνειδητή δημιουργία σκέψεων που αφορούν στην πνευματική μας ταυτότητα και φύση: Σκέψεις όπως «είμαι ένα γαλήνιο πνευματικό όν» ή και ερωτήσεις που γίνονται με πηγαίο ενδιαφέρον προς τον εαυτό όπως «ποιος είμαι στ' αλήθεια; τι ον είμαι; είμαι μόνο αυτό που βλέπουν τα φυσικά μου μάτια;», «τι είναι η γαλήνη;», μπορούν να φέρουν τον διαλογιζόμενο από το στάδιο της σκέψης στο στάδιο της εσωτερικής εμπειρίας της κάθε σκέψης. Η εσωτερική εμπειρία αρετών όπως η γαλήνη θα μπορούσε να πει κάποιος ότι είναι συνώνυμη με τα θετικά βιώματα τα οποία με τη σειρά τους αναβαθμίζουν τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου.

Ωστόσο, δείτε ακόμα ένα αποκλειστικό φωτιά για την σειρά! Ο ματωμένος γάμος Μελέκ-Γιουσούφ! Καρέ καρέ το τραγικό τέλος τους

TAGS