Έκτακτη ανακοίνωση του ANT1 για τον Χατζηνικολάου και το "Ενώπιος Ενωπίω"

Τι θα συμβεί απόψε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκτακτη ανακοίνωση του ANT1 για τον Χατζηνικολάου και το

Με μια έκτακτη ανακοίνωση ο τηλεοπτικός σταθμός ANT1 ενημερώνει τους τηλεθεατές για το τι πρόκειται να συμβεί σήμερα το βράδυ στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, "Ενώπιος Ενωπίω".

Απόψε εκτάκτως στις 24:00, ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχεται τον Τάκη Ζαχαράτο, σε ένα «Ενώπιος Ενωπίω» αντίδοτο στο κλίμα των ημερών.

Ο πολυτάλαντος ηθοποιός μάς «εμβολιάζει» με χιούμορ κατά του κορονοϊού, σε μία διαφορετική συνέντευξη για την πορεία και την καριέρα του, αλλά και με πλούσιο υλικό από τις μεταμφιέσεις και τις μιμήσεις του.

«Ενώπιος Ενωπίω», με την υπογραφή του Νίκου Χατζηνικολάου

Μείνετε συντονισμένοι!

#EnwpiosEnwpiw

Συντελεστές: Σκηνοθεσία: Κατερίνα Βάχλα, Αρχισυνταξία: Μάνος Νιφλής, Δημοσιογραφική Ομάδα: Ευανθία Τασοπούλου, Μαρία Θεμελή

«Σεισμός» στον ΑΝΤ1 με τα νούμερα του Νίκου Χατζηνικολάου - Η απόλυτη νίκη

Κανονικός «σεισμός» έγινε στον ΑΝΤ1 με τα νούμερα που έκανε ο Νίκος Χατζηνικολάου και μιλάμε για την απόλυτη νίκη. Βγήκε πρώτος και μάλιστα με διαφορά στην late night ζώνη και παρέδωσε μαθήματα δημοσιογραφίας και όχι μόνο...

Αξιοσημείωτο είναι ωστόσο, ότι είχε καλεσμένο τον «Δούκα» από τις Άγριες Μέλισσες. Ο δημοσιογράφος, έκανε χαμό στο δυναμικό κοινό με το «Ενώπιος Ενωπίω» και έφτασε ειδικά σε τέταρτο, νούμερα ρεκόρ. Φυσικά, τα έχουμε πρώτοι όπως κάθε μέρα.

Τα τέταρτα που έκανε ο Νίκος Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1

33.1
25.6
25.5
16.9
18.5
18.7

Το σύνολο τηλεθέασης για την late night ζώνη

  • AΝΤ1: Ενώπιος Ενωπίω 23,1
  • ALPHA: Μεσάνυχτα 4,0
  • STAR: Luther 20.5
  • ΣΚΑΙ: Τζακ Ραιαν: Η πρώτη αποστολή 9,6
  • OPEN: Η δίκη 3,8
  • Mega: Μαύρα Μεσάνυχτα 5,4