Spoiler σοκ για τις 8 Λέξεις: Η Τζουλιάνα ελεύθερη - Η Αποστολία βλέπει τη Βίκυ χωρίς περούκα

Η συνέχεια της σειράς μόνο εδώ! Ότι δεν έχει δείξει ακόμα ο ΣΚΑΙ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Spoiler σοκ για τις 8 Λέξεις: Η Τζουλιάνα ελεύθερη - Η Αποστολία βλέπει τη Βίκυ χωρίς περούκα

Αποκλειστικό spoiler έχουμε για την αγαπημένη σειρά του ΣΚΑΙ, 8 Λέξεις. Εμείς συνεχίζουμε την σειρά από εκεί που σταμάτησε και τα περιστατικά είναι σοκαριστικά. Πρώτον η Τζουλιάνα ελευθερώνεται και δεύτερον η Αποστολία βλέπει τη Βίκυ χωρίς περούκα.

Η Σμαράγδα φτάνει στο σημείο να χάσει τα πάντα και η μόνη λύση που απλώνεται μπροστά της λέγεται Ακης. Την ίδια στιγμή η μικρή Τζουλιάνα βρίσκει την ευκαιρία να το σκάσει, ενώ η Λουκία με τη Ρωξάνη καλούνται να συνυπάρξουν στο γραφείο μετά από όλα όσα έχουν συμβεί.

Ωστόσο, πριν προχωρήσετε δείτε εδώ ακόμα ένα αποκλειστικό φωτιά! Βγαίνει στην φόρα η κρυφή σχέση του Μιλτιάδη και του Λουκά

Η Σμαράγδα, φτάνοντας ένα βήμα πριν τη φυλακή από τα χρέη, προσπαθεί να βρει μια λύση: «Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω, Σίμο. Τελείωσε, καταστράφηκα!», του λέει και αποφασίζει να ζητήσει δανεικά από τον Ακη. Φυσικά ο Ακης, που περίμενε ότι και πάλι θα έφτανε σ’ αυτόν, αρχίζει να την κατηγορεί για άλλη μια φορά: «Το περίμενα ότι θα έφτανες σ’ αυτό το σημείο. Τι περίμενες δηλαδή με αυτό το ρεμάλι τον τζογαδόρο που έβαλες μέσα στο σπίτι δίπλα στην κόρη μου», την επιπλήττει.

Η Σμαράγδα είναι μαζεμένη και του λέει ότι πρέπει να τη βοηθήσει κι αυτός την απειλεί πως θα το κάνει μόνο αν χωρίσει! Παράλληλα ο Μιλτιάδης βλέπει την κατάσταση της γυναίκας του μετά από αυτό που της έκανε και αναγνωρίζει τα λάθη του σε σχέση με την Κατερίνα: «Εντάξει, έχεις κι εσύ το δίκιο σου. Δεν ήταν η συμπεριφορά μου όπως έπρεπε. Ομως, Κατερίνα, θα πρέπει να κάνουμε μια νέα νέα αρχή και ν’ αλλάξουμε γενικά στάση ζωής», της τονίζει.

Ετσι αποφασίζουν και γράφονται μαζί σε μια σχολή τένις, με σκοπό να βγουν από τη ρουτίνα τους και να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους. Στο μεταξύ στην Κέρκυρα, η Ιφιγένεια έχει αρχίσει να ανησυχεί για τον Σπύρο, οποίος εδώ και καιρό απέχει από τα συζυγικά του καθήκοντα. Μάλιστα πιστεύει ότι ο Σπύρος για να την αποφεύγει, σίγουρα θα έχει βρει ερωμένη.

Η Τζουλιάνα ελεύθερη

8 Λέξεις ΣΚΑΙ η Τζουλιάνα ελευθερώνεται

Η συμφωνία του Ακη με τη Ναυσικά προχωράει και φτάνει η στιγμή να υπογράψουν τα συμβόλαια για το νέο φάρμακο. Ωστόσο η Ναυσικά παραμένει στενοχωρημένη καθώς στο μυαλό της έχει τη μικρή Τζουλιάνα. Παράλληλα η Τζουλιάνα συνεχίζει να κάνει προσπάθειες να ξεφύγει και πιέζει πάλι τον Σωτήρη να την ξαναβγάλει βόλτα: «Ελα μπαμπάκα μου, δεν ήμουν καλό κορίτσι όπως μου είπες; Πάμε ακόμα μια βολτίτσα μαζί», τον παρακαλεί κι αυτός δεν της χαλάει χατίρι: «Ελα πάμε και ξέρεις κάτι; Θα πάμε να φάμε κιόλας έξω ό,τι θέλεις εσύ».

Ετσι ο Σωτήρης με τη μικρή πάνε σε ένα εστιατόριο και η Τζουλιάνα καταφέρνει να ξεγλιστρήσει από την τουαλέτα του εστιατορίου και να το βάλει στα πόδια. Η Τζουλιάνα καταφέρνει και το σκάει από τον Σωτήρη, αυτός όμως την παίρνει είδηση τελευταία στιγμή και αρχίζει να την κυνηγάει! Τελικά δεν καταφέρνει να τη βρει και γυρνάει στο σπίτι του και κλαίγοντας με λυγμούς που έχασε τη «Μαρία» του. Λίγο αργότερα συλλαμβάνεται και οδηγείται στο τμήμα, ο ίδιος όμως δεν πιστεύει ότι έχει κάνει τίποτα κακό.

Η Αποστολία βλέπει τη Βίκυ χωρίς περούκα

Ο Μάρκος βρίσκει τον τρόπο να «δαμάσει» κάπως τη συμπεριφορά της Ολυμπίας και οι δυο τους δείχνουν να τα βρίσκουν τελικά, ενώ την ίδια στιγμή στο γραφείο του Μιχαήλ επικρατεί μεγάλη αμηχανία καθώς η Λουκία και η Ρωξάνη αναγκάζονται να εργαστούν στον ίδιο χώρο και φυσικά πλέον η Ρωξάνη ξέρει για τη νύχτα πάθους του «άντρα» της μαζί της. Ο Νικηφόρος για μια ακόμα φορά συγκινεί αφάνταστα την Εύα με μια κίνησή του και το ζευγάρι δείχνει πιο ερωτευμένο από ποτέ, ενώ η Σμαράγδα που δεν έχει πάρει ακόμα χρήματα από τον Ακη καθώς δεν έχει δεσμευτεί για τον Σίμο, συνεχίζει να βυθίζεται όλο και περισσότερο στα χρέη της και τα πράγματα δείχνουν πως θα χάσει και το ατελιέ της. Στο μεταξύ η Αποστολία βλέπει τυχαία τη Βίκυ στον δρόμο, χωρίς την περούκα της, και αρχίζει να την κυνηγάει, την έχει αναγνωρίσει, ενώ την ίδια στιγμή η επανένωση Τζουλιάνας και Ναυσικάς είναι συγκινητική και κάνει και τις δύο πολύ ευτυχισμένες.

Από Μαρία Μεταξητινού - Γιάννα Παπανικολάου και Κωνσταντίνα Γαρνέλη για το περιοδικό TV24