Σοκ στην Elif: Η Αρζού απαγάγει την Ελίφ και την βασανίζει

Τραγικές εξελίξεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκ στην Elif: Η Αρζού απαγάγει την Ελίφ και την βασανίζει

Σοκ στην Elif με τις εξελίξεις της τηλεοπτικής σειράς του Star, καθώς η Αρζού απαγάγει την Ελίφ και την βασανίζει. Όσα θα δούμε στη συνέχεια της πραγματικά θα καθηλώσουν τους τηλεθεατές, όπως άλλωστε κάθε επεισόδιο.

Στα χέρια της Αρζού θα βρεθεί για άλλη μια φορά η μικρή Ελίφ και θα ζήσει ξανά τα πάνδεινα εξαιτίας του μίσους που τρέφει για εκείνη η αδίστακτη γυναίκα! Το TV24 σας έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Η Λεϊλά, ο παιδικός έρωτας του Γιουσούφ, εμφανίζεται ξανά στο προσκήνιο, όταν εκείνος προσφέρει το πατρικό του σπίτι στην οικογένεια Εμιρόγλου. Εκείνη, από μικρή ερωτευμένη μαζί του, δεν μπορεί να αντέξει το γεγονός ότι αγαπάει πια τη Μελέκ και προσπαθεί με κάθε τρόπο να κερδίσει την καρδιά του, αλλά μάταια. Ολο αυτό την οδηγεί στο να βάλει μπροστά ένα παράτολμο σχέδιο, που όμως δεν είχε την κατάληξη που περίμενε...

Το αποτυχημένο σχέδιο!

Ενα πρωινό, κι ενώ ο Γιουσούφ έχει πάει ο ίδιος στο σχολείο την Ελίφ και μάλιστα την περιμένει στην αυλή μέχρι να τελειώσει τα μαθήματά της, η μικρή εξαφανίζεται! Η Μελέκ για ακόμη μία φορά είναι αναστατωμένη και φυσικά μαζί με τον Γιουσούφ πάνε κατευθείαν στο κτήμα να βρουν την Αρζού, την οποία και θεωρούν ύποπτη για την εξαφάνιση της Ελίφ.

Εκείνη δεν γνωρίζει τίποτα, μιας και αυτή τη φορά όντως δεν κρυβόταν πίσω από την εξαφάνιση της Ελίφ. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Ελίφ βρίσκεται κλειδωμένη σ’ ένα δωμάτιο στο σπίτι μιας άγνωστης γυναίκας. Στη συνέχεια εκεί πηγαίνει η Λεϊλά και την παρακαλάει να τη βοηθήσει στο σχέδιό της: Να βρει υποτίθεται εκείνη την Ελίφ πρώτη απ’ όλους και έτσι να κερδίσει τον θαυμασμό του Γιουσούφ. Ομως τα πράγματα πάνε τελείως στραβά, όταν η φίλη της αφήνει την Ελίφ έξω από την πόρτα της Αρζού, πιστεύοντας πως αυτή είναι η μητέρα της. Η Αρζού βλέπει μπροστά της την Ελίφ: «Πώς βρέθηκες εδώ πέρα;», αναρωτιέται και τη σηκώνει να την πάει στο σαλόνι!

Οταν εκείνη ξυπνάει τρομάζει που βλέπει την Αρζού: «Ποιος σε έφερε εδώ; Σε έψαχναν οι δικοί σου», της λέει και η μικρή της απαντάει πως δεν θυμάται τίποτα. Οταν κάνει να φύγει, η Αρζού την εμποδίζει και την κλειδώνει στο υπόγειο: «Θα μείνεις εδώ μέσα και μην τολμήσεις να κάνεις φασαρία, θα σε σκοτώσω».

Elif Αρζού Star

Η Αρζού εκτός εαυτού

Ωστόσο η Ελίφ κάνει φασαρία και η Αρζού ανοίγει την πόρτα και κάνει να τη χτυπήσει, όταν η μικρή καταφέρνει να ξεφύγει! Ανεβαίνει στο παιδικό δωμάτιο και η Αρζού τρέχει να την πιάσει. Ομως, όταν τη βλέπει να κρατάει την κουβερτούλα της Τουγκτσέ, το μυαλό της αδίστακτης γυναίκας τρελαίνεται και θεωρεί πως είναι η νεκρή κόρη της!

Παρόλο που η Ελίφ προσπαθεί να της εξηγήσει ότι δεν είναι η Τουγκτσέ, η Αρζού επιμένει να την αγκαλιάζει και να τη φιλάει λέγοντάς της το πόσο της έλειψε! Οταν όμως συνειδητοποιεί πως πράγματι δεν έχει την Τουγκτσέ, βρίσκει και πάλι τον παλιό... κακό της εαυτό και αποφασίζει να βασανίσει τόσο την Ελίφ όσο και τη Μελέκ! Ετσι δένει και φιμώνει τη μικρή και την απειλεί: «Αν τολμήσεις να βγάλεις άχνα δεν πρόκειται να δεις ποτέ ξανά τη μητέρα σου! Βγάλε τον σκασμό».

Η Μελέκ από την άλλη αγωνιά για το παιδί της, και αυτή τη φορά δεν γνωρίζει ότι πίσω από αυτό κρύβεται η Αρζού. Στο μεταξύ εκείνη έχει βάλει κοριό στο σπίτι τους μέσω της Λεϊλά ώστε να μπορεί να ελέγχει τις κινήσεις τους. Μέχρι που η Μελέκ και οι Εμιρόγλου καταλαβαίνουν το σχέδιό της και η αντίστροφη μέτρηση για την αδίστακτη γυναίκα μόλις άρχισε...

Μια ακόμα συγκλονιστική εξέλιξη περιμένει την Αρζού στην σειρά.

Γιάννα Παπανικολάου

TAGS