"Βόμβα" στο Γυναίκα χωρίς Όνομα - Η Μαρίνα ένα βήμα πριν την φυλακή

Αποκλειστικό! Συνεχίζουμε την σειρά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Ο Νίκος προδίδει τελικά τη Μαρίνα στον αστυνόμο και η κοπέλα βρίσκεται πια ένα μόλις βήμα πριν από τη φυλακή! Η Κάτια, από την άλλη, ανακαλύπτει τις πραγματικές προθέσεις της Εύας και του Γιάννη και είναι αποφασισμένη να «ξεσκεπάσει» την πλεκτάνη τους. Αποκλειστικό "βόμβα" για την σειρά Γυναίκα χωρίς Όνομα.

Ο Νίκος καταφέρνει να αποφύγει την εξέταση DNA που θα αποδείκνυε ποιος είναι ο πραγματικός δολοφόνος της συζύγου του και έτσι ο Φώτης είναι πια και επίσημα ο βασικός ένοχος. Από την άλλη, η Μαρίνα προσπαθεί να βρει μια λύση, σε αντίθεση με τον Φώτη, που προτιμά να μείνουν τα πράγματα όπως είναι, αφού ο Νίκος δεν παρέδωσε τη φωτογραφία που αποκαλύπτει το ένοχο παρελθόν της Μαρίνας και την πραγματική της ταυτότητα: «Μην τον προκαλείς άλλο, άστο! Μου αρκεί που δεν είσαι στη φυλακή, μη σκας για μένα», της λέει.

Στο μεταξύ, η Εύα πιέζει τον Αργύρη, ο οποίος έχει αρχίσει να χαίρεται τις στιγμές με τον γιο του, αλλά δεν μπορεί να διαχειριστεί τις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις της πρώην συζύγου του. Παράλληλα, η Μάρθα βρίσκει και πάλι τον παλιό της εαυτό, αφού δεν παίρνει την αγωγή της, με συνέπειες που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει... Ενα τηλεφώνημα του Γεωργίου, που θέλει πλέον να παραδοθεί, ανατρέπει για άλλη μια φορά τα πάντα.

Οι φόβοι της Μαρίνας

Η Μαρίνα μπαίνει φυλακή στο Γυναίκα χωρίς Όνομα

Η Μαρίνα και η Κάτια περιμένουν με αγωνία τη σύλληψη του Νίκου, με τον φόβο πάντα πως μπορεί να μιλήσει για την ψεύτικη ταυτότητα της Μαρίνας. «Αν το κάνει, θα μπω φυλακή», λέει η κοπέλα και η μητέρα της προσπαθεί να την παρηγορήσει. Αυτό όμως δεν είναι το μόνο που βασανίζει την Κάτια, καθώς προσπαθεί να καταλάβει τις πραγματικές προθέσεις της Εύας. Την ίδια ώρα η Λίζα στήνει παγίδα στον Γιώργο, λέγοντας ψέματα στη διευθύντρια του ιδρύματος πως εκείνος την κάλεσε να δει τον Μανώλη και να πάει από το μαγαζί, ώστε η διευθύντρια να τη βρει εκεί. Ο Γιώργος βρίσκεται σε δεινή θέση, αφού μετά απ’ αυτό κινδυνεύει να του πάρει το παιδί η Πρόνοια. «Τι θα κάνω;», αναρωτιέται στον Μιχάλη και εκείνος προσπαθεί να τον ηρεμήσει: «Μην απελπίζεσαι. Θα βρούμε μια άκρη», τον καθησυχάζει.

Η Ελλη, πάλι, περιμένει νέα από την Ευγενία που προθυμοποιήθηκε να τη βοηθήσει σε σχέση με τον Χατζή, αλλά το σοκ είναι τεράστιο όταν η κοπέλα βρίσκεται νεκρή στα γραφεία της εταιρείας. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Μάρθα προσποιείται ότι έχει μετανιώσει για όσα έκανε και καταφέρνει να ξεγελάσει ακόμα και τον ψυχίατρο, ο οποίος πείθεται ότι έχει ισορροπήσει ψυχολογικά: «Χαίρομαι πολύ για την εξέλιξή σας. Από εδώ και πέρα όλα θα είναι καλύτερα», της λέει. Παράλληλα, ο αστυνόμος, μετά τη συνάντησή του με τον Νίκο, ψάχνει και βρίσκει την πραγματική ταυτότητα της Μαρίνας. «Ωστε αυτή είναι», μονολογεί. Τώρα πια επιβεβαιώνονται όλες οι υποψίες του και η φυλακή φαίνεται μονόδρομος για τη Μαρίνα.

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Κάτια επισκέπτεται την Εύα και μαθαίνει τυχαία όλη την αλήθεια για τον πραγματικό στόχο της Εύας και του Γιάννη. Το σοκ της είναι μεγάλο. Δεν μπορεί να διανοηθεί την πλεκτάνη που παίχτηκε πίσω από την πλάτη του Αργύρη. Πόσω μάλλον όταν συνειδητοποιεί πως έγινε άθελά της μέρος αυτής, αφού εκείνη ήταν που επέμενε να τους δώσει ο Αργύρης μια δεύτερη ευκαιρία. Η Κάτια δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει τα πράγματα ως έχουν. Ομως υπολογίζει χωρίς την Εύα.

Ωστόσο, δείτε εδώ κι ένα αποκλειστικό για το φινάλε της σειράς! Θα γίνει οδυνηρό δυστύχημα!

ΠΗΓΗ Tv24