Τραγωδία στην Elif - Η Γκοντζά δηλητηριάζει την...

Αποκλειστικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία στην Elif - Η Γκοντζά δηλητηριάζει την...

Από την απόλυτη ευτυχία στην απόλυτη δυστυχία φτάνει η Αρζού, η οποία δεν πρόλαβε να χαρεί με την είδηση της εγκυμοσύνης της και σύντομα μαθαίνει πως έχασε το μωρό που περίμενε! Για όλο αυτό ευθύνεται η Γκοντζά, η οποία έβαλε σκοπό της ζωής της να κάνει την Αρζού να υποφέρει μέχρι τέλους και την δηλητηρίασε! Τραγωδία στην σειρά Elif!

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Αρζού θα ζήσει τη μεγαλύτερη χαρά της ζωής της όταν μάθει πως είναι έγκυος στο παιδί του Ουμίτ! Μετά τον άδικο χαμό της Τουγκτσέ, φαίνεται πως η ζωή τής χαμογελάει ξανά και της χαρίζει μια δεύτερη ευκαιρία, να μπορέσει επιτέλους να ευτυχήσει και ίσως και να αλλάξει χαρακτήρα! Ομως, η μοίρα έχει άλλα σχέδια για εκείνη, αφού την τιμωρεί για όλα τα άσχημα που έχει κάνει στους ανθρώπους...

Από την Γιάννα Παπανικολάου για το περιοδικό Tv24

Αποβολή-σοκ για την Αρζού!

Η Γκοντζά δηλητηριάζει την Αρζού στη σειρά Elif

Η Γκοντζά, θολωμένη από τον θυμό της για την αδίστακτη γυναίκα, είναι αποφασισμένη να μην την αφήσει να ευτυχήσει και να γεννήσει αυτό το μωρό. «Δεν θα σε αφήσω να συνεχίσεις τη ζωή σου, θα σε τελειώσω», μονολογεί η νεαρή κοπέλα και βάζει μπροστά το σχέδιο εκδίκησης, συνεχίζοντας να προσποιείται πως έχει αμνησία! Ενα πρωί η Αρζού νιώθει έντονη αδιαθεσία και χάνει τις αισθήσεις της. Η Γκοντζά τη μεταφέρει στο νοσοκομείο και εκεί ο γιατρός της ανακοινώνει τα ευχάριστα: «Είστε έγκυος». Η αδίστακτη γυναίκα δεν μπορεί να το πιστέψει και νιώθει την απόλυτη ευτυχία. Επιστρέφει σπίτι και ανοίγει ένα κουτί με μωρουδιακά πράγματα της Τουγκτσέ. Τα αγκαλιάζει και κλαίει:

«Κόρη μου, έρχεται το αδελφάκι σου! Μακάρι να ζούσες για να συναντηθείτε». Το βράδυ, όταν ο Ουμίτ επιστρέφει από τη δουλειά, εκείνη του ανακοινώνει πως περιμένει το παιδί του. Εκείνος, που της έχει ζητήσει ήδη να βγάλουν διαζύγιο, δεν την πιστεύει: «Αρζού μην αρχίζεις αυτά τα κόλπα ξανά! Υπέγραψε το διαζύγιο να τελειώνουμε, δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσουμε αυτόν τον γάμο». Εκείνη επιμένει ότι λέει την αλήθεια και για να του το αποδείξει, φωνάζει την Γκοντζά να του το επιβεβαιώσει. Ομως εκείνη βάζει σε εφαρμογή το σατανικό της σχέδιο: να βγάλει τρελή την Αρζού. «Δεν πήγαμε ποτέ στο νοσοκομείο! Είμαστε όλη μέρα στο σπίτι», λέει η Γκοντζά για να την «τιμωρήσει» και η Αρζού χάνει το μυαλό της.

Για να αποδείξει πως λέει την αλήθεια ψάχνει τον υπέρηχο αλλά δεν τον βρίσκει, αφού η Γκοντζά έχει φροντίσει να εξαφανίσει το χαρτί. Παράλληλα αρχίζει να δηλητηριάζει την Αρζού δίνοντάς της διάφορα χάπια που θα της προκαλέσουν αποβολή, ενώ βάζει λόγια στον Ουμίτ ότι η γυναίκα του θέλει να τον σκοτώσει. Εκείνος γνωρίζοντας πόσο αδίστακτη είναι η Αρζού, αρχίζει και πιστεύει την Γκοντζά.

Η κατάσταση αυτή ενοχλεί την Αρζού, η οποία δεν πιστεύει πως τρελαίνεται. Σύντομα ανακαλύπτει πως όλα όσα συμβαίνουν είναι ένα σχέδιο της Γκοντζά, αφού την ακούει να μιλάει με μια γυναίκα, η οποία της προμηθεύει χάπια που προκαλούν αποβολή! Από εκείνη τη στιγμή και μετά η Αρζού παίζει το παιχνίδι της Γκοντζά και υποδύεται πως παίρνει τα χάπια που της δίνει. Στην πραγματικότητα όμως τα πετάει! «Δεν πρόκειται να σε πάρει κανείς από εμένα», μονολογεί στο αγέννητο παιδί της και χαϊδεύει την κοιλιά της. Ωστόσο, το κακό δεν αργεί να έρθει και η Αρζού χάνει το μωρό της! Η ίδια είναι συγκλονισμένη και δεν μπορεί να διαχειριστεί ακόμη μία απώλεια στη ζωή της...

Δείτε εδώ ακόμα ένα αποκλειστικό βόμβα! Η Αρζού σκοτώνει τον Ουμίτ! Του σπάει το κεφάλι με πέτρα

TAGS