Ο Γιατρός: Σοκαριστικό επεισόδιο (28/4)! Τρομερό δυστύχημα με δεκάδες τραυματίες

Θα γίνει πανικός σήμερα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Γιατρός: Σοκαριστικό επεισόδιο (28/4)! Τρομερό δυστύχημα με δεκάδες τραυματίες

Σοκαριστικό θα είναι το σημερινό επεισόδιο (28/4) της σειράς Ο Γιατρός στο ΣΚΑΙ αφού ένα τρομερό δυστύχημα θα φέρει δεκάδες τραυματίες στο νοσοκομείο που εργάζεται ο Αλί.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Αλί έρχεται αντιμέτωπος με τον χειρότερό του εφιάλτη: το ενδεχόμενο να χαθεί ένα μικρό παιδί χωρίς να μπορεί να κάνει τίποτα για να το βοηθήσει. Αποφασίζει να ριχτεί στη μελέτη, αναζητώντας απελπισμένα έστω και μία περίπτωση να υπάρχει ελπίδα για τον μικρό ασθενή που έχει αγαπήσει τόσο πολύ.

Ο Γιατρός Επεισόδιο 8

Ένα τρομερό ατύχημα φέρνει ξαφνικά δεκάδες βαριά τραυματίες στα επείγοντα περιστατικά. Όλοι οι γιατροί καλούνται να αντιμετωπίσουν όποιο περιστατικό προλαβαίνουν και ο Αλί πανικοβάλλεται. Ευτυχώς γρήγορα ανακτά την αυτοκυριαρχία του και κάνει αυτό που πρέπει. Ωστόσο, οι μεγάλες εντάσεις φέρνουν αναπόφευκτα και συγκρούσεις ανάμεσα στους γιατρούς. Ακόμα χειρότερα, οι τραγωδίες των ασθενών διαδέχονται η μια την άλλη με καταιγιστικό ρυθμό. Οι πρώτες δύσκολες ώρες περνούν και αφήνουν πίσω τους κάποιες χαραμάδες ελπίδας για ορισμένους ασθενείς, αλλά και κάποιες δύσκολες αποφάσεις για τις οικογένειές τους. Ο Αλί παίρνει κι αυτός μια δύσκολη απόφαση, για να προστατεύσει τη Ναζλί από τις συνέπειες ενός μεγάλου λάθους της. Όμως ο μόνος άνθρωπος στον οποίο δεν μπορεί ποτέ να πει ψέματα είναι ο Δρ. Αντίλ.

Ο Γιατρός: Τι θα συμβεί στο αυριανό επεισόδιο

Ο Γιατρός επεισόδιο 9 28/4

Ο Γιατρός Επεισόδιο 9

Μόλις τα πράγματα ηρεμούν μετά τη μεγάλη καταιγίδα, έρχονται στην επιφάνεια τα λάθη και οι παραλείψεις των γιατρών που αναγκάστηκαν να δουλέψουν μέσα σε τόσο μεγάλη πίεση. Όλοι αναγνωρίζουν στον Αλί πως κατάφερε άψογα να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, όμως ο ίδιος νιώθει τρομερές τύψεις που αποκάλυψε το λάθος της Ναζλί. Νιώθει βέβαια και κάτι άλλο γι’ αυτή. Κάτι που θα χρειαστεί τη βοήθεια του Αντίλ για να αναγνωρίσει και να παραδεχτεί! Εντωμεταξύ, η Μπελίζ έχει να αντιμετωπίσει πάλι το μεγάλο πρόβλημα της χρηματοδότησης του νοσοκομείου, αλλά και την Κιβιλτζίμ που δεν χάνει την ευκαιρία να επέμβει σε όλα. Και αυτή τη φορά, η ιδέα της Κιβιλτζίμ θα βάλει την Μπελίζ σε ένα μεγάλο ηθικό δίλημμα. Ο Αλί βρίσκεται και πάλι ανάμεσα στους ασθενείς που ο ίδιος έχει μεγαλύτερη ανάγκη να θεραπεύσει: τα παιδιά. Όμως αυτή τη φορά έχει μπροστά του ένα διπλό πρόβλημα. Από τη μια, ένα παιδί που μπορεί να θυσιάσει κάτι και να γίνει καλά, αλλά η μητέρα του δεν θέλει αυτή τη θυσία. Από την άλλη, μια μητέρα που είναι έτοιμη να θυσιάσει τα πάντα για το παιδί της, όμως αυτό δεν μπορεί με τίποτα να σωθεί. Θα καταφέρει ο Αλί να δώσει τη λύση;

Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια πριν τα δείξει ο ΣΚΑΙ γι αυτή την εβδομάδα!