Απιστία σοκ στις 8 Λέξεις - Η Ναυσικά πιάνει τον Μάρκο με άλλη γυναίκα και δεν είναι η Ευγενία!

Βγαίνουν στην φόρα πρόσωπα και καταστάσεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απιστία σοκ στις 8 Λέξεις - Η Ναυσικά πιάνει τον Μάρκο με άλλη γυναίκα και δεν είναι η Ευγενία!

Τα επεισόδια των 8 Λέξεων μπορεί να έχουν παγώσει αλλά εμείς έχουμε μια σοκαριστική εξέλιξη! Θα αποκαλυφθεί η απιστία του Μάρκου αφού η Ναυσικά θα τον πιάσει στα πράσα με άλλη γυναίκα που δεν θα είναι μάλιστα η Ευγενία!

Αυτή η απιστία φέρεται να είναι μάλιστα και η χαριστική βολή για να λήξει η συγκεκριμένη σχέση! Είστε έτοιμοι να μάθετε παρακάτω το σούπερ spoiler για την σειρά του ΣΚΑΙ;

Η απιστία και η απάντηση

Η Ναυσικά µετά το αίσιο τέλος µε την απαγωγή της Τζουλιάνας ζει ευτυχισµένες στιγµές µε τη µικρή και τον Μάρκο στο πλευρό της. Εχει δεχθεί την πρόταση επανασύνδεσης από τον πρώην άντρα της και ετοιµάζεται να µετακοµίσει στο σπίτι του. Η χαρά της δεν θα κρατήσει για πολύ. Παραµονές της µετακόµισης θα πάει απροειδοποίητα στο σπίτι του Μάρκου Καλλέργη και θα έρθει αντιµέτωπη µε ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός. Πιάνει στην κυριολεξία στα πράσα τον πρώην άντρα της µε µια άλλη γυναίκα, που δεν είναι η Ευγενία. Θα ακολουθήσει ένας µεγάλος καβγάς και οριστικός χωρισµός του ζευγαριού. Μάλιστα η Ναυσικά αποκαλύπτει το συµβάν και στους δύο γιους του ζευγαριού, Μιχαήλ και Οδυσσέα, µε τον τελευταίο να γίνεται έξαλλος µε τη συµπεριφορά του πατέρα του που για ακόµη µία φορά τα τινάζει όλα στον αέρα!

Καταγγελία - Σοκ της Ολυμπίας για τον Νικηφόρο

Ρωξάνη και Μιχαήλ θα χωρίσουν και ο δεύτερος θα µάθει όλη την αλήθεια για την εξάρτηση της γυναίκας του από τα ναρκωτικά. Πρόβληµα όµως και µάλιστα σοβαρό θα δηµιουργηθεί και στη σχέση του Νικηφόρου µε την Εύα. Ο γάµος τους θα αναβληθεί, καθώς η Ολυµπία καταγγέλλει τον µέλλοντα πατριό της για σεξουαλική παρενόχληση. Με σύµµαχό της φυσικά τον Σίµο που την πιστεύει και απειλεί θεούς και δαίµονες. Οµως αρκετά αργά ο δηµοσιογράφος θα καταλάβει το λάθος του. Και θα ζητήσει συγνώµη και από την Εύα, που δεν πίστεψε ούτε για µία στιγµή την καταγγελία της µικρής, και από τον Νικηφόρο. Ο γάµος τελικά του ζευγαριού θα πραγµατοποιηθεί. Τέλος, µια καινούργια ιστορία µυστηρίου και έρωτα ξεκινά µε πρωταγωνιστή τον Ακη Αρώνη...

Δείτε εδώ και την ανακοίνωση του Κούλλη Νικολάου για την σειρά!

8 Λέξεις: Οι 10 πιο συγκλονιστικές στιγμές μέχρι το τέλος!

Το τέλος στις 8 Λέξεις

ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΣΠΥΡΟΥ-ΙΦΙΓΕΝΕΙΑΣ

H σχέση Ιφιγένειας και Σπύρου θα συνεχίσει να έχει σκαμπανευάσματα. Ο Αντρέας Γεωργίου όμως τόνισε πως το ζευγάρι δεν πρόκειται να χωρίσει. Μάλιστα μπαίνει σύντομα ανάμεσά τους ένας νέος άντρας που θα φέρει τα πάνω-κάτω στη σχέση τους! Τον άντρα αυτόν θα υποδυθεί ο Νίκος Πολυδερόπουλος που τον ξέρουμε τόσο από το «Μπρούσκο’ όσο και από «Το τατουάζ». Επίσης, αν όλα πάνε καλά, τον ηθοποιό θα τον απολαύσουμε στα επεισόδια που θα παιχτούν στα τέλη Μαΐου.

Η ΕΡΣΗ ΓΕΝΝΑΕΙ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ

Σε ό,τι αφορά το ζευγάρι Ερση-Οδυσσέας, θα συνεχίσουν να ζουν ευτυχισμένοι, παρά τα οικονομικά τους προβλήματα. Οπως είπε ο Αντρέας Γεωργίου, ο Οδυσσέας αγαπάει πολύ την Ερση και εκείνη θα γεννήσει σύντομα και άκρως φυσιολογικά (χωρίς περαιτέρω προβλήματα και περιπέτειες) τα δίδυμα κοριτσάκια. Μάλιστα ήταν προγραμματισμένο η γέννα να γυριστεί για το 290 επεισόδιο, όμως οι εξελίξεις (σ.σ. κορονοϊός)τους πρόλαβαν.

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ

Για τη σχέση του με την Ηλιάνα, ο δημιουργός τόνισε πως δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί ξανά ερωτικά με την Ηλιάνα, καθώς το απωθημένο του μαζί της δεν ήταν πραγματικό. Τώρα, αν από την πλευρά της η Ηλιάνα έχει την ίδια γνώμη, θα το δούμε. Η αλήθεια είναι ότι δεν την έχουμε ικανή να σταματήσει ή να χαρεί την ευτυχία του Οδυσσέα, αλλά και τη γέννα της Ερσης, τη στιγμή που η ίδια δεν έχει μπορέσει να ξαναγίνει μάνα.

Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΘΑ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ...

Η Τζουλιάνα, ως θέμα, μονοπώλησε τις συζητήσεις και τις ερωτήσεις του κοινού που ήθελε να μάθει αν θα φτάσει σώα και αβλαβής στη Ναυσικά. Ο Αντρέας Γεωργίου δήλωσε πως η Τζουλιάνα μόνη της θα βρει τον τρόπο να το σκάσει από τον Σωτήρη και να φτάσει στη Ναυσικά. Ομως, η εντύπωση που θα αφήσει στο κοινό ο Σωτήρης μόνο αρνητική δεν θα είναι αφού θα γίνουν γνωστές οι αγνές του προθέσεις και θα αγαπηθεί από τον κόσμο.

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΑΜΟΣ ΓΙΑ ΜΑΡΚΟ & ΝΑΥΣΙΚΑ

Η Πέμυ Ζούνη, ωστόσο, που υποδύεται τη Ναυσικά, βλέπαμε ότι είχε αρχίσει με τον πρώην άντρα της να έρχονται και πάλι κοντά. Παρ’ όλα αυτά, δεν ήθελε να απαντήσει αν θα είναι ξανά με τον Μάρκο, όμως ο Αντρέας δεν δίστασε να αφήσει αιχμές και να κάνει πολύ πιθανό το γεγονός να κάνουν έναν δεύτερο γάμο. Οπως θα δούμε τις πρώτες εβδομάδες που θα αρχίζουν να προβάλλονται τα νέα επεισόδια, ο Μάρκος θα της προτείνει να ξαναπαντρευτούν.

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ-ΣΟΚ ΣΤΟΥΣ ΜΑΡΟΓΛΟΥ

Εξελίξεις-σοκ θα υπάρξουν και στην οικογένεια Μαρόγλου. Φυσικά και το παρελθόν του Μιλτιάδη με τον Λουκά θα γίνει γνωστό σε όλους, όπως και η δράση του Φοίβου, αλλά και ο λόγος που η Κατερίνα έχει στραφεί στα ψώνια. Ομως, αντί να απομακρυνθούν ο ένας από τον άλλον, θα έρθουν ακόμα πιο κοντά καθώς, όπως τόνισε ο σκηνοθέτης, «όλοι έχουν λερωμένη τη φωλιά τους».

Ο ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΗΛΙΑΝΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ

Πολλές ερωτήσεις συγκεντρώθηκαν και για τον Δημήτρη Αρώνη, με τον Αντρέα Γεωργίου να τονίζει πως «όλοι θα έχουν τη δίκη τους». Προφανώς εννοώντας ότι όλοι θα πάρουν αυτό που τους αξίζει. Φυσικά και θα μάθουν όλοι τι έκανε πίσω από την πλάτη της αδελφής του, όμως το θέμα είναι αν η δική του δράση ή της αδελφής του απέναντι στους Οδυσσέα και Ερση, θα γίνει πρώτα γνωστή.

ΡΩΞΑΝΗ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ... ΣΕΙΡΑ;

Και αν νομίζετε πως μετά τον χωρισμό του από τη Ρωξάνη, ο Μιχαήλ θα τρέξει στην αγκαλιά της Λουκίας... κάνετε λάθος. Το ζευγάρι δεν θα χωρίσει τόσο εύκολα καθώς εκείνος είναι δημόσιο πρόσωπο και φοβάται τον αντίκτυπο στο κοινό του. Θα μάθει πάντως τι χάπια έπαιρνε η Ρωξάνη και θα την αναγκάσει να τα κόψει. Ο Αντρέας, μεταξύ άλλων, τόνισε γι’ αυτό το ζευγάρι πως ακόμα δεν έχει αποφασίσει η Βάνα Δημητρίου τι έκβαση θα έχει ο ρόλος της Δανάης Παππά αφού εκείνη θα πρέπει για κάποια χρονικά διαστήματα να λείπει από τη σειρά.

Ο ΦΟΙΒΟΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ

Από τα πρώτα επεισόδια που θα δουν οι τηλεθεατές θα είναι η επιχείρηση Φοίβου και Βίκυς σε ένα κότερο, όπου μέσα στους καλεσμένους θα είναι ο πατέρας του, ο Μιλτιάδης, και ο τελευταίος θα πληγωθεί. Η σκηνή δεν έχει γυριστεί ακόμα (θα γυριζόταν στην Αθήνα 15/3), ωστόσο ο σκηνοθέτης είπε πως η σκηνή αυτή θα φέρει πολλές αποκαλύψεις.

ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΣΤΕΛΛΑΣ ΤΗΝ... ΚΑΙΕΙ!

Η Στέλλα θα συνεχίσει να ζητάει λεφτά από τη Σμαράγδα για κάποιο διάστημα και μάλιστα θα τα παίρνει. Ερχεται κάτι ωστόσο που θα έχει να κάνει με το παρελθόν της. Σύντομα, η Στέλλα θα φάει χαστούκι από την Ανδριάνα...