Ο Γιατρός: Μοναδικό το σημερινό επεισόδιο (30/4) - Ο Αλί καταφέρνει να...

Spoiler! Δείτε πρώτοι εδώ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Γιατρός: Μοναδικό το σημερινό επεισόδιο (30/4) - Ο Αλί καταφέρνει να...

Μοναδικό θα είναι το σημερινό επεισόδιο (30/4) της σειράς του ΣΚΑΙ, ο Γιατρός, αφού ο Αλί θα καταφέρει με επιτυχία αυτό που του ανατέθηκε να κάνει για το νοσοκομείο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως μόλις τα πράγματα ηρεμούν μετά τη μεγάλη καταιγίδα, έρχονται στην επιφάνεια τα λάθη και οι παραλείψεις των γιατρών που αναγκάστηκαν να δουλέψουν μέσα σε τόσο μεγάλη πίεση.

Τι θα συμβεί στο επεισόδιο 10 της σειράς ο Γιατρός σήμερα 30/4

Ο Αλί κάνει ακόμα μια φορά το θαύμα του. Χάρη στην πίστη του στο αδύνατο, δίνει στον Φερμάν την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να επιχειρήσει μια επέμβαση με ελάχιστες πιθανότητες επιτυχίας. Χάρη στη μοναδική του ικανότητα να επικοινωνεί με τα παιδιά, καταφέρνει να πείσει μια μητέρα να κάνει το σωστό για τον γιο της, και τον γιο της να της συγχωρήσει τα τεράστια λάθη της. Στο τέλος, το όνειρο βγαίνει αληθινό και για τους δύο μικρούς ασθενείς που είχαν την τύχη να μπουν στο νοσοκομείο Μπερχαγιάτ και να συναντηθούν με τον Αλί. Εντωμεταξύ, η Ναζλί δεν μπορεί να αποφύγει άλλο τις συνέπειες του λάθους της. Όχι μόνο εξαιτίας του Ταντζού, ο οποίος δεν την αφήνει σε ησυχία, αλλά και εξαιτίας της δικής της συνείδησης, που την κυνηγά και δεν την αφήνει πια να δουλέψει.

Τι θα συμβεί στο αυριανό επεισόδιο (11) της σειράς Ο γιατρός

Ο Αλί γίνεται μάρτυρας ενός τραυματικού γεγονότος, όμως επιστρέφει κατευθείαν για δουλειά χωρίς να δώσει στον εαυτό του τον χρόνο που χρειάζεται για να το επεξεργαστεί. Ο Δρ. Αντίλ ανησυχεί γι’ αυτόν και, παρά τις διαμαρτυρίες του και τις διαβεβαιώσεις του ότι είναι καλά, στέλνει τον Αλί στην ψυχολόγο του νοσοκομείου για μια δεύτερη γνώμη. Εντωμεταξύ, ο Ταντζού επιμένει να κάνει τη ζωή της Ναζλί δύσκολη, αναθέτοντάς της το μοναδικό είδος ασθενή που δεν μπορεί να αντέξει: έναν άντρα εθισμένο στα ναρκωτικά. Η Κιβιλτζίμ κάνει ένα σπάνιο πρώτο βήμα συμφιλίωσης με την Μπελίζ, πάντα όμως με τους δικούς της όρους. Η Μπελίζ το εκτιμά, όμως κάποια πράγματα δεν θα μπορέσουν ποτέ να αλλάξουν μέσα της.