Elif: Θρήνος! Η Μελέκ αναγνωρίζει το πτώμα της Ελίφ – Καρέ καρέ οι τραγικές στιγμές

Σοκαριστικό αποκλειστικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Elif: Θρήνος! Η Μελέκ αναγνωρίζει το πτώμα της Ελίφ – Καρέ καρέ οι τραγικές στιγμές

Σοκαριστικές θα είναι οι εξελίξεις που θα δούμε στα νέα επεισόδια της Elif αφού η Μελέκ θα φτάσει σε σημείο να αναγνωρίσει το πτώμα της! Έχουμε καρέ καρέ σε ένα σούπερ αποκλειστικό τις τραγικές στιγμές και το θρήνο που θα βιώσουν οι πρωταγωνιστές στην αγαπημένη σειρά του STAR!

Η Μελέκ δεν αντέχει άλλο τη συμπεριφορά της Αρζού στο εργαστήριο και αποφασίζει να παραιτηθεί, αλλά η Αρζού δεν έχει σκοπό να της το κάνει τόσο εύκολο. Στο μεταξύ, ο Γιουσούφ δέχεται δολοφονική επίθεση και η ζωή του κινδυνεύει, ενώ η Γκοντζά χαίρεται που έχει σπείρει τη διχόνοια ανάμεσα στον Ουμίτ και την Αρζού.

Η Μελέκ πηγαίνει στη δουλειά και συναντάει στον δρόμο τον Γιουσούφ. Τα κορίτσια συζητάνε για το νέο αφεντικό τους. Λίγο αργότερα εμφανίζεται η Αρζού και αμέσως κάνει ανακοινώσεις: «Από εδώ και στο εξής η Μπαχριγιέ θα είναι η νέα προϊσταμένη, ενώ η Μελέκ θα φτιάχνει τους καφέδες». Ολες εκπλήσσονται, ενώ η Μελέκ δεν κρύβει τον εκνευρισμό της: «Με τι συνείδηση κοιμάσαι τα βράδια;», τη ρωτάει. Η Λεϊλά πηγαίνει στο βιβλιοπωλείο του Γιουσούφ για να ρωτήσει για το βιβλίο που ψάχνει, αλλά στην πραγματικότητα βρίσκει απλά αφορμές για να τον δει. Η Τουλάι συνεχίζει να κάνει όλες τις δουλειές στο σπίτι και έχει βαρεθεί με τη συμπεριφορά της Αϊλά. Η Ζεϊνέπ νιώθει ανήσυχη εξαιτίας της παρουσίας της Σιταρέ. Θέλει να βρει έναν τρόπο ώστε να φύγει από το σπίτι τους και να μείνει κάπου αλλού. Η Αρζού γευματίζει με τον Τζεβαχίρ, όταν ο Ουμίτ της τηλεφωνεί και εκείνη του λέει ψέματα για το πού είναι. «Είσαι μαζί με τον Τζεβαχίρ; Μη μου λες ψέματα», την προειδοποιεί, αλλά εκείνη επιμένει πως λέει την αλήθεια.

Η Γκοντζά που τον ακούει καταλαβαίνει πως η Αρζού συνεργάζεται με τον Τζεβαχίρ και βάζει κάποια ενοχοποιητικά έγγραφα στο γραφείο του Ουμίτ για να ανακαλύψει τα ψέματά της. Ο Ουμίτ μαθαίνει πως η Αρζού έδωσε λεφτά στον Τζεβαχίρ. Οταν εκείνη επιστρέφει στο σπίτι ο Ουμίτ τη ρωτάει για τις εντολές πληρωμής, αλλά η Αρζού αρνείται τα πάντα και εκείνος γίνεται έξαλλος: «Σταμάτα πια τα ψέματα! Συνεχίζεις να δουλεύεις γι’ αυτόν, σωστά; Δεν χόρτασες εκδίκηση στους Εμιρόγλου; Πάλι με τη Μελέκ ασχολείσαι;», της φωνάζει και εκείνη προσπαθεί να δικαιολογηθεί, ενώ επιτίθεται στην Γκοντζά κατηγορώντας την πως το έκανες επίτηδες. Ο Ουμίτ την υπερασπίζεται:

Μελέκ πτώμα Elif

«Μην τα βάζεις μαζί της! Προσπαθείς να ρίξεις τις ευθύνες αλλού». Η Σιταρέ παίζει με την Ιντζί και της βάφει τα νύχια, γεγονός που βρίσκει αντίθετη τη Ζεϊνέπ. Ο Ουμίτ και η Αρζού τσακώνονται και εκείνη τον κατηγορεί και του λέει πως ποτέ δεν παίρνει το μέρος της και πηγαίνει στο δωμάτιό της να ξεκουραστεί. Ο Ουμίτ την ακολουθεί και εκείνη ζητάει να μείνει μόνη της. Η Γκοντζά χαίρεται που τους βλέπει τσακωμένους. Παράλληλα ο Ουμίτ της ζητάει να μη συμμερίζεται τα λόγια της Αρζού: «Είμαστε μια οικογένεια σ’ αυτό το σπίτι και στα καλά και στα άσχημα! Σε παρακαλώ μην πάρεις στα σοβαρά όσα σου είπε, είχε τα νεύρα της». Ο Ερκούτ ζητάει από τον Βεϊσέλ να τηλεφωνήσει στον Μουράτ γιατί τον θέλει στην εταιρεία, αλλά η αλήθεια είναι ότι θέλει να τα έχει καλά μαζί του καθώς γνωρίζει πολλά... Στη δουλειά η Αρζού και ο Τζεβαχίρ δυσκολεύουν τη ζωή της Μελέκ.

Μάλιστα της αναθέτουν να μεταφέρει κάποια βαριά πράγματα. Ο Γιουσούφ τη βλέπει στον δρόμο και τη βοηθάει. Ο Τζεβαχίρ γίνεται έξαλλος όταν το βλέπει και ο Γιουσούφ τον απειλεί. Η Γκοντζά ζητάει από την Ασουμάν να πάει στην εταιρεία του Ερκούτ ως υποψήφια για μια θέση εργασίας και της εξηγεί πως έχει ένα σχέδιο.

Η Σιταρέ ερωτεύεται τον Σελίμ

Ο Βεϊσέλ και ο Ερκούτ πηγαίνουν στο κλαμπ που εμφανίζεται η Σιταρέ. Ο Ερκούτ ξαφνιάζεται όταν μαθαίνει ότι έχει να εμφανιστεί τρία βράδια. Ο έρωτας της Σιταρέ για τον Σελίμ μεγαλώνει. Ο Ουμίτ ετοιμάζει πρωινό για την Αρζού αλλά εκείνη του λέει πως δεν θέλει να φάει τίποτα. Ο Ουμίτ την προειδοποιεί για τον Τζεβαχίρ και τον Γιουσούφ: «Θέλω να προσέχεις, για το καλό σου στα λέω όλα! Ο Τζεβαχίρ είναι ένας ανόητος που σε εκμεταλλεύεται και ο Γιουσούφ είναι δικηγόρος που μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να εκμεταλλευτεί κάποιο λάθος σου και να σε κλείσει στη φυλακή». Η Γκοντζά το ακούει αυτό. Η Σιταρέ πηγαίνει για ψώνια και ο Ερκούτ την παρακολουθεί!

Ο Τζεβαχίρ μιλάει με κάποιον στο τηλέφωνο και του λέει πως δεν θέλει λάθη στη δουλειά. Ο Ορχάν βρίσκει το βιβλίο που αναζητούσε η Λεϊλά και της τηλεφωνεί. Στη συνέχεια πηγαίνει στο βιβλιοπωλείο και φεύγει με το βιβλίο χαρούμενη, αλλά λίγο αργότερα δύο άντρες μαχαιρώνουν τον Γιουσούφ!

Καρέ-καρέ η δολοφονική επίθεση

Η Ελίφ φεύγει από το σχολείο πριν πάει η Μελέκ να την πάρει και πηγαίνει κατευθείαν στο βιβλιοπωλείο του Γιουσούφ, όπου τον βλέπει αναίσθητο στο πάτωμα και τηλεφωνεί αμέσως στη μητέρα της. Ο Ερκούτ περιμένει έξω από το σπίτι τη Σιταρέ και βλέπει τη Ζεϊνέπ και σοκάρεται.Η Μελέκ καλεί ασθενοφόρο για τον Γιουσούφ. Ολοι στη γειτονιά συζητούν για το περιστατικό. Η Αρζού μιλάει με τον άντρα που επιτέθηκε στον Γιουσούφ καθώς αυτή έδωσε την εντολή:

«Εγιναν όλα όπως τα είπαμε», την ενημερώνει. Ο Τζεβαχίρ σοκάρεται. «Κατάλαβες τι έχεις κάνει; Θέλω το βιβλιοπωλείο, αλλά όχι έτσι! Αλλο πράγμα να απειλείς κάποιον και άλλο πράγμα να τον μαχαιρώνεις! Σκέφτηκες ότι ίσως πεθάνει;», της λέει και η Αρζού του απαντάει: «Μα αυτό θέλω να γίνει». Ο Τζεβαχίρ νιώθει ανήσυχος. Η κατάσταση του Γιουσούφ είναι κρίσιμη. Η νοσοκόμα λέει πως ίσως χρειαστεί αίμα. Η Μελέκ ειδοποιεί την οικογένεια αλλά και τη Λεϊλά επειδή ξέρει πως είναι φίλοι εδώ και πολλά χρόνια.

Η Αλιγέ και η Ζεϊνέπ αφήνουν την Ιντζί με τη Σιταρέ και πηγαίνουν στο νοσοκομείο. Η Μελέκ ειδοποιεί και τον Ορχάν. Η Αρζού και ο Τζεβαχίρ στέλνουν την Μπαχριγιέ στο νοσοκομείο για να μάθει πληροφορίες για την κατάσταση του Γιουσούφ. Οταν φτάνει ο γιατρός τούς ενημερώνει πως όλα πήγαν καλά στο χειρουργείο και είναι εκτός κινδύνου. Ο Τζεβαχίρ ανακουφίζεται, αλλά η Αρζού τον θέλει νεκρό! Η Ελίφ θέλει να δει τον Γιουσούφ και η νοσοκόμα της επιτρέπει να τον δει για λίγο μαζί με τη Μελέκ. Η Αρζού πηγαίνει στο νοσοκομείο και όταν βρίσκει την ευκαιρία μπαίνει στο δωμάτιο του Γιουσούφ για να τον σκοτώσει, κλείνοντας το οξυγόνο! Ο Τζεβαχίρ πηγαίνει και εκείνος στο νοσοκομείο. Οταν μπαίνει στο δωμάτιο και συνειδητοποιεί τι έχει γίνει αρχίζει να της φωνάζει:

«Εχεις τρελαθεί τελείως;», της φωνάζει και προσπαθεί να ανοίξει το οξυγόνο, ενώ εκείνη προσπαθεί να τον αποτρέψει! Ο Τζεβαχίρ αντιδρά στα δολοφονικά της σχέδια και την τραβάει έξω. «Μην τολμήσεις να με εμποδίσεις ξανά! Ξεχνάς ότι εγώ έδωσα χρήματα για να έχεις εσύ τη δουλειά σου! Είμαστε συνέταιροι! Μην ξεχνάς λοιπόν με ποιανού το μέρος πρέπει να είσαι», τον προειδοποιεί.

Η ΜΕΛΕΚ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΦΥΛΑΚΗ

Η Μελέκ δεν αντέχει τον τρόπο που της φέρεται η Αρζού και ο Τζεβαχίρ και παραιτείται: «Φτάνει, αρκετά πια! Φεύγω», τους λέει και η Αρζού την προειδοποιεί: «Εχεις συμβόλαιο μαζί μου! Αν φύγεις θα μπεις στη φυλακή». Η Μελέκ δεν νοιάζεται, αρκεί να φύγει! Στη συνέχεια ανακοινώνει στην οικογένειά της πως παραιτήθηκε και όλοι την υποστηρίζουν. Τώρα όμως θα πρέπει να πληρώσει χρήματα όπως ορίζει το συμβόλαιο που είχε υπογράψει. Η Αρζού ήδη μιλάει με τον δικηγόρο της για το θέμα της Μελέκ και εκείνος της λέει: «Η Μελέκ κινδυνεύει να μπει ακόμα και στη φυλακή αν δεν πληρώσει τη ρήτρα που έχει το συμβόλαιο». Η Αρζού δεν κρύβει την ικανοποίησή της.

Ο Ερκούτ εκβιάζει τη Σιταρέ

Η Μελέκ είναι ήσυχη επειδή ο Ορχάν θα μείνει το βράδυ κοντά στον Γιουσούφ. Ο Ερκούτ είναι αποφασισμένος να πει στη Ζεϊνέπ πού δουλεύει η Σιταρέ. Ετσι πάει στο σπίτι και χτυπάει την πόρτα του σπιτιού, ανοίγει η Σιταρέ και του ζητάει να φύγει αλλά εκείνος δεν την ακούει. «Γιατί κρύβεσαι; Τι λόγους έχεις να το κάνεις;», τη ρωτάει, όταν έρχεται η Ζεϊνέπ και βλέπει τον Ερκούτ: «Τι κάνεις εσύ εδώ; Τι θέλεις;», του λέει. Η Σιταρέ αναρωτιέται σοκαρισμένη: «Γνωρίζεστε;». Η Ζεϊνέπ της απαντάει θετικά, αλλά θέλει να μάθει και πώς γνωρίζονται εκείνοι.

Η Σιταρέ της λέει ψέματα: «Είναι ο αδελφός του άντρα μου». Ο Ερκούτ δεν αποκαλύπτει την αλήθεια για εκείνη και αποφασίζει προς το παρόν να κρατήσει για τον εαυτό του το μυστικό της. Η Ζεϊνέπ διώχνει τον Ερκούτ και στη συνέχεια η Σιταρέ την ευχαριστεί επειδή την έσωσε από εκείνον. «Εσείς πώς γνωρίζεστε;», ρωτάει τη Ζεϊνέπ και εκείνη του λέει πως κάποτε τον εγκατέλειψε λίγο πριν παντρευτούν. Αλλά στη συνέχεια η Ζεϊνέπ αναρωτιέται πώς δεν το ξέρει αυτό αφού ο Ερκούτ είναι αδελφός του άντρα της! Η Σιταρέ λέει ένα ακόμα ψέμα. Ο Γιουσούφ συνέρχεται και ο Ορχάν τον ρωτάει αν θυμάται κάποιον στο δωμάτιό του. Εκείνος απαντάει: «Μπήκε μια γυναίκα... Αλλά δεν θυμάμαι περισσότερα...». Την επόμενη μέρα η Λεϊλά τον επισκέπτεται στο νοσοκομείο…

Ωστόσο δείτε και ένα αποκλειστικό που η Ζεινέπ ανησυχεί για τον Σελίμ

TAGS