Άγριες Μέλισσες: “Η γυναίκα σου μου ρίχτηκε!” - Η βόμβα του Μιλτιάδη στον Δούκα

Η οργή στην Μυρσίνη! Σούπερ αποκλειστικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες: “Η γυναίκα σου μου ρίχτηκε!” - Η βόμβα του Μιλτιάδη στον Δούκα

Βόμβα μεγατόνων θα σκάσει στα αυτιά του Δούκα, όταν μάθει από τον Μιλτιάδη πως η Μυρσίνη δεν του υπήρξε πάντα πιστή και ότι είχε προσπαθήσει να ριχτεί στο παρελθόν τον αδελφό του! Εκείνος αποφασίζει να μάθει την αλήθεια και εξοργίζεται με τη γυναίκα του! Την ίδια ώρα, η Ασημίνα λέει βαριές κουβέντες στην έγκυο Δρόσω για το βράδυ του φόνου του Σέργιου. Σούπερ αποκλειστικό για την αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες

Η Ελένη, με τη βοήθεια του Προύσαλη και του Κυπραίου, προσπαθεί να βρει τρόπο να πλησιάσει ξανά τη Βασούλα με σκοπό να την πείσει ν’ αφήσει τον άντρα της. Τελικά τα καταφέρνει και εκείνη υπογράφει την κατάθεση που καταδικάζει τον Λια και όλοι χαρούμενοι πιστεύουν πως επιτέλους έχουν στο χέρι τον Δούκα. Ο Προύσαλης αναλαμβάνει να την προστατέψει μέχρι τη δίκη.

Ομως, ο Δούκας έχει ακόμη έναν πονοκέφαλο να αντιμετωπίσει που ακούει στο όνομα «Μιλτιάδης». Ο πόλεμος που έχει ανοίξει και βλέποντας τον κλοιό γύρω του να στενεύει, τον κάνει να έχει ακόμα μεγαλύτερο μένος για τον αδελφό του! Αλλωστε εκείνος ήταν που ξεσήκωσε τους αγρότες και το σχέδιο της βιομηχανικής ζώνης κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα!

Ο Δούκας συνεχίζει να προσβάλλει με άσχημα λόγια τον Μιλτιάδη, ενώ «χτυπάει» φλέβα όταν κάνει αναφορά στις αποτυχίες της προσωπικής του ζωής! Τότε ο Μιλτιάδης αφηνιάζει και αποφασίζει να αποκαλύψει στον Δούκα ποια είναι στην πραγματικότητα η Μυρσίνη.

«Νομίζεις πως έχεις την τέλεια οικογένεια, αλλά γελιέσαι, Δούκα! Η Μυρσίνη δεν είναι αυτή που νομίζεις», του λέει ο Μιλτιάδης και ο Δούκας προσπαθεί να τον σταματήσει: «Μην πιάνεις στο στόμα σου τη Μυρσίνη! Πώς τολμάς;». «Πώς τολμάω; Τολμάω όπως τόλμησε κι αυτή να μου ριχτεί! Ναι Δούκα, καλά άκουσες! Τη νύχτα πριν φύγω στον πόλεμο, η γυναίκα σου ήρθε στο δωμάτιό μου και προσπάθησε να με φιλήσει!

Αυτή είναι η γυναίκα σου, η τίμια κυρία Σεβαστού», επιμένει ο Μιλτιάδης και ο Δούκας εξοργίζεται λέγοντάς του πως είναι όλα ψέματα! Ωστόσο το μικρόβιο της αμφιβολίας μπαίνει μέσα του και αποφασίζει να έρθει αντιμέτωπος με τη Μυρσίνη.

Άγριες Μέλισσες Μιλτιάδης Δούκας

«Είναι ψέματα! Ακούς; Ψέματα! Μα πώς είναι δυνατόν να πίστεψες τα λόγια αυτού του αλήτη; Μια ζωή κάθαρμα ήταν ο αδελφός σου! Μα καλά, είπε τέτοια λόγια για τη γυναίκα σου και εσύ καθόσουν και τον άκουγες;», φωνάζει η Μυρσίνη, όμως ο Δούκας δεν την πιστεύει και συνεχίζει να της μιλάει θυμωμένος: «Μυρσίνη, χαμήλωσε τον τόνο της φωνής σου! Μπορεί να είναι χίλια δυο ο Μιλτιάδης, αλλά τέτοιο ψέμα δεν θα έλεγε αν δεν ήταν αλήθεια! Είσαι μια άτιμη που ρίχτηκες στον αδελφό μου! Θα σε καταστρέψω!».

Η Μυρσίνη δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα συμβαίνουν και φαινομενικά καταφέρνει να πείσει τον Δούκα πως δεν είναι αλήθεια όλα αυτά που του είπε ο Μιλτιάδης! Ωστόσο ο Δούκας είναι αποφασισμένος να ψάξει την αλήθεια τόσο για τον αδελφό του όσο και για τον Θωμά τι σχέση είχε με τη Μυρσίνη...

Η άγρια επίθεση της Ασημίνας στη Δρόσω

Η Ασημίνα αρχίζει να επιδεικνύει τις ψεύτικες αλλαγές στο σώμα της από την υποτιθέμενη εγκυμοσύνη της, ενώ στην αντίπερα όχθη η Δρόσω κρύβει όσο μπορεί τις αλλαγές αυτές! Παράλληλα, ο χαρακτήρας της Ασημίνας με αυτή την ιστορία αλλάζει και δείχνει έναν διαφορετικό και σκληρό εαυτό! Εχασε την εμπιστοσύνη της και τα έχει βάλει με τις αδελφές της, και το περισσότερο μένος το έχει με τη Δρόσω! Μια μέρα που πηγαίνει στο πατρικό της, βρίσκει εκεί τη μικρή της αδελφή και για άλλη μια φορά δείχνει έντονα τη σκληρή της πλευρά, κατηγορώντας την ακόμα και για τον φόνο του Σέργιου.

«Εκείνο το βράδυ που σκοτώσαμε τον Σέργιο δεν είπες την αλήθεια, έτσι δεν είναι; Είμαι σίγουρη πια ότι εσύ του ρίχτηκες για να τον κάνεις δικό σου. Ηθελες να βρεις έναν Σεβαστό για γαμπρό! Κι αφού σκοτώσαμε τον Σέργιο, προσέγγισες μετά τον Κωνσταντή και αφού είδες και απόειδες έβαλες στόχο τον δικό μου τον άντρα! Εξαιτίας σου βάψαμε τα χέρια μας με αίμα και γίναμε φόνισσες», της επιτίθεται και η Δρόσω δεν μπορεί να πιστέψει όσα ακούει!

Ο Νέστορας κοντά στην αλήθεια για τον Κυπραίο

Η Ουρανία απαιτεί από τον Κυριάκο να φύγει από το σπίτι κι αυτός αναγκάζεται να υποχωρήσει, ενώ παράλληλα είναι αποφασισμένος να βρει μια κανονική δουλειά, αλλά δεν θα είναι τόσο εύκολο όσο φαντάζεται. Η σχέση του Κλεομένη με τον Δημητράκη φαίνεται να προχωράει καθώς ο Κλεομένης του ανοίγεται και του αποκαλύπτει λεπτομέρειες από το παρελθόν του, ενώ ένα γράμμα για το Νέστορα ίσως περιέχει την απάντηση που ψάχνει για τον Κυπραίο! Στο μεταξύ η Μάρθα ομολογεί στον Κυπραίο πως είναι ερωτευμένη μαζί του.

«Είμαι ερωτευμένη μαζί σου Θωμά και θέλω να είμαι κοντά σου», του λέει, όμως εκείνος την απωθεί ευγενικά ξεκαθαρίζοντάς της: «Μάρθα, σ’ ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα λόγια σου και για όσα νιώθεις για μένα, αλλά η καρδιά μου ανήκει στην Ελένη!

Είμαι ερωτευμένος μαζί της και θέλω να είμαι μ’ εκείνη... Λυπάμαι αν σε στενοχωρώ, αλλά αυτή είναι η αλήθεια». Την ίδια στιγμή ο Βασταρδής προσπαθεί να πείσει τη Θεοδοσία να παρατήσει τον Λάμπρο και να φύγει μαζί του. Ομως, ο δάσκαλος καταλαβαίνει τη σχέση που υπάρχει ανάμεσα στη γυναίκα του και τον γυναικολόγο και αποφασίζει να προχωρήσει με το διαζύγιο.

Δείτε εδώ και ένα αποκλειστικό για τον Κλεομένη και την Πηνελόπη και την συνέχεια τους.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ και το περιοδικό TV24