Γυναίκα χωρίς όνομα: Σοκ! Η Μαρίνα δίνει ψεύτικο άλλοθι στην Κάτια και...

Όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γυναίκα χωρίς όνομα: Σοκ! Η Μαρίνα δίνει ψεύτικο άλλοθι στην Κάτια και...

Την ώρα που η Κάτια συλλαμβάνεται για το φόνο του Νίκου, η Μαρίνα προσπαθεί να τη γλιτώσει από τη φυλακή έχοντας σύμμαχό της τον Φώτη και της δίνει ψεύτικο άλλοθι. Η Μάρθα όμως δεν έχει την ίδια γνώμη. Το αποκλειστικό ρεπορτάζ για την σειρά Γυναίκα χωρίς όνομα είναι... σοκ.

Η Μάρθα καταστρώνει ένα νέο, σκοτεινό σχέδιο και στήνει τη δική της παγίδα στον Νίκο και την Κάτια. Δεν διστάζει μπροστά σε τίποτα. Σκοτώνει τον Νίκο και αργότερα χτυπάει την Κάτια στο κεφάλι. Οταν η γυναίκα συνέρχεται, βλέπει δίπλα της τον νεκρό… Στο χέρι της βρίσκεται το όπλο του φόνου και έτσι συνειδητοποιεί με πανικό το κόλπο της Μάρθας να τον βγάλει από τη μέση, φορτώνοντας σε αυτήν την ευθύνη.

Η Κάτια συλλαμβάνεται κι ο αστυνόμος την ανακρίνει. «Είμαι αθώα. Δεν τον σκότωσα εγώ. Τον μισούσα για όσα μου έκανε αλλά δεν τον σκότωσα», επιμένει, όμως εκείνος της δείχνει τον σταυρό της. «Αυτό δικό σας δεν είναι; Πώς βρέθηκε στο σημείο του φόνου;», τη ρωτάει ο αστυνόμος. «Με παγίδευσε η Μάρθα. Εκείνη τα σχεδίασε όλα», του εξηγεί. Ομως τα στοιχεία δείχνουν ότι είναι ένοχη. Η Μαρίνα προσπαθεί να πείσει τον αστυνόμο ότι η Κάτια είναι αθώα.

Την ίδια ώρα η Κάτια παραμένει στο κρατητήριο ως βασική ύποπτος για τον φόνο του Γεωργίου. Ο σταυρός που βρέθηκε στο χέρι του Νίκου δυναμώνει τις αμφιβολίες του αστυνόμου για το αν τελικά ήταν η Κάτια ή η Μάρθα εκείνη που τον σκότωσε. Η λύση του φαντάζει... πολύ εύκολη. Ωστόσο, είναι υποχρεωμένος να κινηθεί με βάση τα δεδομένα που έχει στα χέρια του. Την ίδια ώρα η Μαρίνα προσπαθεί να βοηθήσει τη μητέρα της προκειμένου να μην καταδικαστεί για έναν φόνο που δεν έκανε. Αλλά α στοιχεία που έχει δεν επαρκούν. Ετσι παίρνει μια μεγάλη απόφαση και θα έχει στο πλευρό της για την υλοποίηση του σχεδίου της τον Φώτη.

Ωστόσο, πριν διαβάσετε αναλυτικά τι θα γίνει με την Κάτια, δείτε ακόμη ένα απίστευτο αποκλειστικό για τη σειρά. Η Μαρίνα χάνει τη Μελίτη και κινδυνεύει η ζωή της. Δείτε ποιος την έχει και μπορεί να την σκοτώσει.

Η Μάρθα βάζει συνεχώς εμπόδια στο να αθωώσει την Κάτια παρά το άλλοθι

Η Κάτια ξαναμπαίνει στη φυλακή μέχρι να γίνει η δίκη της και η κόρη της προσπαθεί να τη βοηθήσει. Αυτό που προέχει είναι να σώσει τη μάνα της από τη φυλακή. Η μέρα της δίκης φτάνει. Την υπεράσπιση της Κάτιας έχει η Μαρίνα. Προκειμένου να καταφέρει να την αθωώσει, κατασκευάζουν με τον Φώτη ένα άλλοθι κι ελπίζουν και εύχονται αυτό το εγχείρημα να πετύχει και να πείσει το δικαστήριο. Είναι ο μόνος τρόπος που μπορούν να σκεφτούν για να γλιτώσει η Κάτια τη φυλακή.

Η κατηγορούμενη έχει κάποια ελαφρυντικά καθώς ο Νίκος την κακοποιούσε, όμως τα περισσότερα στοιχεία είναι σε βάρος της καθώς ποτέ δεν έκρυψε το μίσος της για το θύμα. Η Κάτια δικάζεται και αυτό που μπορεί να την απαλλάξει από την καταδίκη είναι το κατασκευασμένο ψέμα της Μαρίνας που θα της δημιουργήσει ένα ψεύτικο άλλοθι. Ομως το σχέδιο κινδυνεύει να γκρεμιστεί. Η Μάρθα δεν έχει εγκαταλείψει τα όπλα και με κάθε τρόπο θα προσπαθήσει να σαπίσει η Κάτια στη φυλακή.