Σοκ στην Elif – Η Αρζού έγκυος! Την χωρίζει ο Ουμίτ

Σούπερ αποκλειστικό!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Σοκ στην Elif – Η Αρζού έγκυος! Την χωρίζει ο Ουμίτ

Σοκαριστικές θα είναι οι εξελίξεις στην Elif για την Αρζού αφού θα μείνει έγκυος και ο Ουμίτ θα την χωρίσει. Συγκλονιστικά όσα θα γίνουν στη σειρά του Star που προβάλει καθημερινά τα νέα της επεισόδια. Τι θα γίνει τελικά μεταξύ τους;

Η ευχάριστη είδηση της εγκυμοσύνης της Αρζού, διαδέχεται την πίκρα του επικείμενου διαζυγίου της με τον Ουμίτ, αλλά ο φόβος για τα σατανικά σχέδια της Γκοντζά να εμποδίσει πάση θυσία τη γέννηση αυτού του μωρού. Η Αρζού βρίσκεται ξανά σε δεινή θέση και στα όρια της τρέλας!

Η Αρζού παίρνει τα χαρτιά για το διαζύγιο και αισθάνεται άσχημα γιατί δεν θέλει να χωρίσει με τον Ουμίτ. Εξάλλου αν το κάνει θα πρέπει να πληρώσει πολλά χρήματα. Αποφασίζει να καλοπιάσει τον άντρα της και να του μαγειρέψει, αλλά νιώθει μια ζαλάδα και πηγαίνει να ξεκουραστεί, ωστόσο σας έχουμε καρέ καρέ αποκλειστικά και το φινάλε της σειράς που θα είναι σοκαριστικό.

Η σοκαριστική εξέλιξη της Αρζού

Στη συνέχεια, όταν νιώθει καλύτερα, ετοιμάζει το τραπέζι για να φάνε μαζί με τον Ουμίτ, αλλά εκείνος δεν θέλει: «Αρζού, έχει τελειώσει η ιστορία μας! Μην προσπαθείς να με καλοπιάσεις, δεν θα αλλάξω γνώμη». Εκείνη επιμένει και ο Ουμίτ αισθάνεται μπερδεμένος καθώς πιστεύει πως προσπάθησε να τον δηλητηριάσει. «Δεν θέλω να χωρίσουμε», του λέει, αλλά εκείνος είναι αποφασισμένος:

«Δεν υπάρχει επιστροφή! Θα πάρουμε διαζύγιο και από εδώ και στο εξής θα ζούμε σαν δύο ξένοι στο ίδιο σπίτι».

Η Αρζού νιώθει άρρωστη όλο το βράδυ και ο Ουμίτ έχει φύγει και επιστρέφει το πρωί για να αλλάξει ρούχα. Η Αρζού έχει ναυτία και του λέει πως δεν είναι καλά αλλά δεν την πιστεύει και την κοροϊδεύει. Η Αρζού δεν αντέχει άλλο τη συμπεριφορά του και του ζητάει να φύγει. Λίγο μετά εκείνη λιποθυμάει και η Γκοντζά τη μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Ο γιατρός της ανακοινώνει τα ευχάριστα: «Είστε έγκυος». Η αδίστακτη γυναίκα δεν μπορεί να το πιστέψει και νιώθει την απόλυτη ευτυχία.

Επιστρέφει σπίτι και ανοίγει ένα κουτί με μωρουδιακά πράγματα της Τουγκτσέ. Τα αγκαλιάζει και κλαίει: «Κόρη μου, έρχεται το αδελφάκι σου! Μακάρι να ζούσες για να συναντηθείτε». Ομως η Γκοντζά είναι αναστατωμένη και σκέφτεται πως αυτό το μωρό θα καταστρέψει τα σχέδιά της γιατί θα ενώσει ξανά τον Ουμίτ και την Αρζού. Είναι αποφασισμένη να μη γεννηθεί αυτό το παιδί. Ετσι σερβίρει στην Αρζού το φαγητό της και αλλάζει τα χάπια της με χάπια με δηλητήριο. Το βράδυ όταν ο Ουμίτ επιστρέφει από τη δουλειά, εκείνη του ανακοινώνει πως περιμένει το παιδί του.

Εκείνος δεν την πιστεύει: «Δεν σε πιστεύω! Βαρέθηκα τα ψέματά σου! Σκάρωσες τώρα αυτό το κόλπο για να μην πάρουμε διαζύγιο! Φτάνει πια, Αρζού». Εκείνη επιμένει να του λέει πως λέει την αλήθεια και για να του το αποδείξει φωνάζει την Γκοντζά να του το επιβεβαιώσει. Ομως εκείνη βάζει σε εφαρμογή το σατανικό της σχέδιο: να βγάλει τρελή την Αρζού.

«Πες στον Ουμίτ ότι πήγαμε μαζί στον γιατρό το πρωί! Πες του ότι είμαι έγκυος», λέει η Αρζού στη Γκοντζά, αλλά εκείνη του απαντάει:

«Δεν καταλαβαίνω τι λέτε! Δεν φύγαμε από το σπίτι! Εδώ είμαστε όλη μέρα». Η Αρζού ψάχνει στην τσάντα της να βρει το υπερηχογράφημα για να αποδείξει ότι λέει αλήθεια, αλλά η Γκοντζά είχε ήδη φροντίσει να το κρύψει! Η αδίστακτη γυναίκα είναι σε παροξυσμό και ο Ουμίτ προσπαθεί να την ηρεμήσει. Η Γκοντζά απολαμβάνει το θέαμα και μονολογεί: «Δεν θα γεννήσεις ποτέ αυτό το μωρό».

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

TAGS