Ο Γιατρός: Καθηλώνουν οι εξελίξεις (21/5) - Μια οχτάχρονη χρειάζεται μεταμόσχευση

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Ο Γιατρός: Καθηλώνουν οι εξελίξεις (21/5) - Μια οχτάχρονη χρειάζεται μεταμόσχευση

Εξελίξεις που καθηλώνουν στο σημερινό επεισόδιο (21/5) της ξένης, καθημερινής σειράς Ο Γιατρός. Η επόμενη υπόθεση θα είναι εξίσου δύσκολη, αφού αφορά μια οκτάχρονη, τη Μπετούς, που χρειάζεται μεταμόσχευση.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα αναμένεται να δούμε σήμερα μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο Γιατρός Επεισόδιο 25

Ο Δρ. Αντίλ κάνει στον Αλί ένα πολύ μεγάλο δώρο που θα μείνει στην καρδιά του για πάντα. Κάτι που θα διαλύσει το φόβο του πως πάντα επιβαρύνει τους άλλους. Γεμάτος με νέα αυτοπεποίθηση, ο Αλί καταφέρνει να βρει και πάλι τη λύση στο περιστατικό με τις σιαμαίες δίδυμες, το οποίο βρισκόταν στο πιο τραγικό αδιέξοδο. Η επόμενη υπόθεση θα είναι εξίσου δύσκολη, αφού αφορά μια οκτάχρονη, τη Μπετούς, που χρειάζεται μεταμόσχευση.

Δότης του μοσχεύματος είναι η αδελφή της, ο μόνος άνθρωπος που έχει στη ζωή, καθώς τα κορίτσια έχουν χάσει τους γονείς τους. Ο Αλί επηρεάζεται τόσο πολύ από την ιστορία της Μπετούς που αποφασίζει πως πρέπει οπωσδήποτε να τη χειρουργήσει ο ίδιος. Μένει μόνο να πειστεί γι αυτό και ο Φέρμαν.

Οι εξελίξεις θα καθηλώσουν όμως και στο επόμενο επεισόδιο (22/5) της σειράς Ο Γιατρός

Ο Γιατρός Επεισόδιο 26

Στο νοσοκομείο καταφτάνει ένα επείγον περιστατικό, με πρωταγωνιστή έναν νεαρό που ρίσκαρε τη ζωή του για να σώσει μια άγνωστή του γυναίκα. Η πράξη του θα κάνει τους πάντες να σκεφτούν τι σημαίνει ηρωισμός, ακόμα και τον ως συνήθως κυνικό Φέρμαν. Εν τω μεταξύ, χωρίς να την πάρουν είδηση, η μικρή Μπετούς μαθαίνει ότι ο δότης του μοσχεύματος που χρειάζεται δεν είναι άλλος από την αδελφή της. Σας έχουμε ωστόσο και ένα καυτό αποκλειστικό για την σειρά του ΣΚΑΪ. Ο Αλί θρηνεί. Δείτε το εδώ.

Προκειμένου να βάλει σε τέτοιο κίνδυνο το πιο αγαπημένο της πρόσωπο, προτιμά να ρισκάρει τη ζωή της και να το σκάσει από το νοσοκομείο για να μη γίνει ποτέ η μεταμόσχευση που χρειάζεται. Ο Αλί, που επρόκειτο να τη χειρουργήσει, είναι συντετριμμένος. Αυτό το κορίτσι μοιάζει να τον καταλαβαίνει ακόμα και χωρίς να μιλούν. Πού να κρύβεται τώρα;

πρωταγωνιστές σειράς ο Γιατρός