Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γυναίκα χωρίς όνομα: Εξελίξεις σοκ (21/5) - Ένας φόνος θα φέρει ανατροπές

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Εξελίξεις σοκ (21/5) -  Ένας φόνος θα φέρει ανατροπές
TV24 21.05.2020 16:13
Από Πένυ Πέτρου

Ένας καλά καλυμμένος φόνος θα φέρει ανατροπές στη σειρά του ANT1. Διαβάστε όλες τις σοκαριστικές εξελίξεις που μας περιμένουν σήμερα (21/5) στο Γυναίκα χωρίς όνομα. Ο Νίκος καταφέρνει να αποφύγει την εξέταση DNA που θα αποδείκνυε ποιος είναι ο πραγματικός δολοφόνος της συζύγου του.

Αναλυτικά όσα θα δούμε στον ANT1

ΠΕΜΠΤΗ 21/05

Τα σχέδια της Εύας αρχίζουν να έχουν αποτέλεσμα, καθώς η εμπιστοσύνη της Κάτιας προς τον Αργύρη έχει κλονιστεί. Η Μαρίνα αγωνιά για το αν ο αστυνόμος θα καταφέρει να πάρει αίμα από τον Νίκο, ενώ ο Αστυνόμος – πεπεισμένος για την ενοχή του Νίκου - αρχίζει να απορεί τι είναι αυτό που έκανε τον Φώτη να ομολογήσει ένα έγκλημα που δεν έκανε… Η Μάρθα αποφασίζει να σταματήσει να παίρνει την αγωγή της. Η Ευγενία συνεχίζει τις προσπάθειες να παγιδέψει τον Χατζή σχετικά με το θέμα του μωρού της Έλλης.

Η Κάτια μαθαίνει από τον Μιχάλη κάτι που θα την αφήσει άφωνη και συνειδητοποιεί ότι η Εύα και ο Γιάννης δεν είναι αυτό που θέλουν να δείχνουν… Ο Νίκος καταφέρνει να αποφύγει την εξέταση DNA που θα αποδείκνυε ποιος είναι ο πραγματικός δολοφόνος της συζύγου του. Ένας καλά καλυμμένος φόνος θα φέρει ανατροπές στη ζωή της Έλλης…Ποια όμως σειρά θα πάρει την θέση του Γυναίκα χωρίς όνομα; Δείτε εδώ τι αναφέρει το αποκλειστικό ρεπορτάζ. Χαμός.

Οι εξελίξεις θα είναι όμως σοκαριστικές και στο επόμενο επεισόδιο (22/5) της σειράς Γυναίκα χωρίς όνομα

Η Εύα πιέζει τον Αργύρη, ο οποίος έχει αρχίσει να χαίρεται τις στιγμές με τον γιο του, αλλά δεν μπορεί να διαχειριστεί τις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις της πρώην συζύγου του. Η Μάρθα αρχίζει και πάλι να βρίσκει τον παλιό της εαυτό, με συνέπειες που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει… Η Κάτια επισκέπτεται την Εύα και μαθαίνει τυχαία όλη την αλήθεια για το πραγματικό της σχέδιο σχετικά με τον Αργύρη… Η Μαρίνα και η Κάτια περιμένουν με αγωνία την σύλληψη του Νίκου, με τον φόβο πάντα πως μπορεί να μιλήσει για την ψεύτικη ταυτότητα της Μαρίνας. Η Κάτια προσπαθεί να καταλάβει τις πραγματικές προθέσεις της Εύας.

Η Έλλη περιμένει νέα από την Ευγενία που προθυμοποιήθηκε να τη βοηθήσει σε σχέση με τον Χατζή, αλλά εκείνη είναι ήδη νεκρή. Η Μάρθα προσποιείται ότι έχει μετανιώσει για όσα έκανε και ξεγελάει ακόμα και τον ψυχίατρό της. Ο αστυνόμος, έχοντας πια στα χέρια του τη φωτογραφία της Μαρίνας από τη φυλακή, καταφέρνει και βρίσκει την πραγματική της ταυτότητα. Τώρα πια επιβεβαιώνονται όλες οι υποψίες του και η φυλακή φαίνεται μονόδρομος για την Μαρίνα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θανάσης Πατριαρχέας - Βίβιαν Δράκου: Αποκάλυψαν το όνομα της κόρης τους

Γυναίκα χωρίς όνομα - σούπερ αποκλειστικό: Η Μαρίνα Χάνει τη Μελίτη! Κινδυνεύει η ζωή της...

Share