"Βόμβα" στις Άγριες Μέλισσες - "Καίνε" τους Σεβαστούς!

Άγρια επίθεση των Κολίγων με ξύλα και πέτρες στο σπίτι τους! Αποκλειστικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η αρχή του τέλους έχει ξεκινήσει για την οικογένεια Σεβαστού, που μετά από πολλά χρόνια τρομοκρατίας και κυριαρχίας έρχεται αντιμέτωπη με την αγανάκτηση των κατοίκων του χωριού οι οποίοι τους "καίνε"! Το TV24 σας έχει όλο το ρεπορτάζ "βόμβα" για την αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες!

Όλα θα αρχίσουν μετά την επίθεση του Δούκα στους αγρότες, που βάζει να τους κάψουν όλο το βίος τους για εκφοβισμό και εκδίκηση, επειδή τόλμησαν να πάνε με το μέρος της Ελένης και του Συνεταιρισμού. Όπως ήδη έχετε δει, ο Νικηφόρος, αγανακτισμένος κι εκείνος από τη συμπεριφορά του πατέρα του, παίρνει το μέρος του Μιλτιάδη και όπως του δηλώνει:

«Τα κάστρα πέφτουν από μέσα». Έτσι, πίσω από την πλάτη του συναντάει τον Σταματέλο και καταφέρνει ν’ αποσπάσει κάποιες σημαντικές πληροφορίες που θα τον βοηθήσουν να σαμποτάρει το σχέδιο της βιομηχανικής ζώνης. Σύμμαχός του σε όλο αυτό και η Ασημίνα, που δέχεται να βοηθήσει τον άντρα της να εκδικηθεί τον Δούκα.

Παράλληλα ο Νικηφόρος συνεχίζει την προσπάθεια να ανατρέψει τα σχέδια του πατέρα του και προσπαθεί να πείσει τον Θεοτόκη να του δώσει την έκθεση. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η προεκλογική ομιλία του Τόλλια μετατρέπεται σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του Σεβαστού, αφού όλοι γνωρίζουν πως ο νυν κοινοτάρχης είναι τσιράκι του Δούκα. Παράλληλα, ο Προύσαλης έχει ήδη καταφέρει να αποσπάσει την κατάθεση της Βασούλας που καταδικάζει τον Λια και όλοι χαρούμενοι πιστεύουν πως επιτέλους έχουν στο χέρι τον Δούκα. Ο ενωμοτάρχης είναι αποφασισμένος να την προστατέψει μέχρι τη δίκη. Δεν υπολογίζει όμως την οργή του Δούκα...

Η άγρια επίθεση στους Σεβαστούς - Τους "καίνε" οι Κολίγες

Τη στιγμή που ο Προύσαλης ετοιμάζεται να φυγαδεύσει τη Βασούλα στα Γιάννενα, ο Λιάς ζητάει από τον Δούκα, για να μην ανοίξει το στόμα του… τη δολοφονία της γυναίκας του: «Σκότωσέ την και έτσι θα γλιτώσουμε όλοι μας! Αν δεν το κάνεις, θα μας “κάψει” και θα σε πάρω μαζί μου», απειλεί ο Λιάς τον Δούκα, αλλά εκείνος δεν θέλει να βάψει για άλλη μία φορά τα χέρια του με αίμα. Έτσι κανονίζει ένα άλλο σχέδιο. Βάζει, λοιπόν, τον Μελέτη να απαγάγει τη Βασούλα μέχρι να γίνει η δίκη. Η μυστηριώδης εξαφάνιση της γυναίκας από το σπίτι του Προύσαλη προκαλεί αναστάτωση στους κατοίκους του χωριού, οι οποίοι αρχίζουν να την ψάχνουν παντού. Ο ενωμοτάρχης είναι σίγουρος πως πίσω απ' όλα κρύβεται ο Δούκας και φυσικά την όλη δουλειά της εξαφάνισης την έχει κάνει ο Μελέτης. Τον συλλαμβάνει και τον ανακρίνει, χωρίς όμως να μπορέσει να βγάλει άκρη!

Άγριες Μέλισσες καίνε το σπίτι των Σεβαστών αποκλειστικό ρεπορτάζ

Ρίξτε μια ματιά και στο spoiler της χρονιάς που έκανε ο Παύλος Ορκόπουλος πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1!

Αυτή τη φορά ο Προύσαλης το έχει βάλει σκοπό να τιμωρήσει μια για πάντα τον Δούκα! Παράλληλα το χωριό συνεχίζει να αναζητά τη Βασούλα και ο Προύσαλης αποφασίζει να παρακολουθήσει τις κινήσεις των Σεβαστών, καθώς όλοι είναι βέβαιοι πως εκείνοι κρύβονται πίσω από την εξαφάνισή της. Την ίδια ώρα, στο σπίτι των Σεβαστών θα δεχτούν γι’ ακόμα μια φορά την οργή και την αγανάκτηση των συγχωριανών τους.

Μια ομάδα αγροτών φτάνουν έξω από το σπίτι και αρχίζουν να πετούν πέτρες και με ξύλα να σπάνε ότι βρίσκουν μπροστά τους, ενώ απειλούν ότι θα βάλουν φωτιά. «Θα σας κάψουμε», «Φτάνει πια», «Φύγετε από εδώ» είναι μερικά από αυτά που φωνάζουν. Μέσα στο σπίτι επικρατεί πανικός και η Μυρσίνη αναρωτιέται: «Δούκα, τι συμβαίνει; Πώς τολμάνε να μας το κάνουν αυτό; Φαντάζομαι δεν θα το αφήσεις να περάσει έτσι αυτό», ενώ ο Νικηφόρος είναι ειρωνικός: «Έπρεπε να το περιμένατε ότι κάποια στιγμή θα συνέβαινε αυτό».

Ο Δούκας θυμώνει: «Με ποιανού το μέρος είσαι; Τολμάς να εναντιώνεσαι στον πατέρα σου;», και ένας νέος καβγάς ανάμεσα σε πατέρα και γιο ξεσπάει. Τελικά ο Μελέτης με τον Κωνσταντή αναλαμβάνουν να διώξουν το πλήθος, που διψάει για εκδίκηση! Το επόμενο βράδυ ο Μελέτης προσπαθεί να φυγαδεύσει τη Βασούλα από το χωριό, όταν… θα πιαστεί στη φάκα από τον Προύσαλη! Όμως ο έλεγχος στο φορτηγό των Σεβαστών αποδεικνύεται μάταιος, οδηγώντας τον ενωμοτάρχη ξανά στα όριά του.

Από την Γιάννα Παπανικολάου για το περιοδικό Tv24