Αποκλειστικό! Γάμος "βόμβα" στο Γυναίκα χωρίς Όνομα - Η Εύα σε τραγική κατάσταση

Η αποκάλυψη για την εξέλιξη της σειράς μόνο εδώ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκλειστικό! Γάμος

Οι δύσκολες στιγμές που περνάει η Κάτια στο κρατητήριο δεν την εμποδίζουν να ονειρεύεται τη ζωή της με τον Αργύρη και να ετοιμάζουν τον γάμο τους που θα σκάσει σαν "βόμβα"! Όμως η Εύα δεν έχει πει την τελευταία της λέξη και καθώς βρίσκεται σε τραγική κατάσταση είναι... ανεξέλεγκτη. Αυτό το αποκλειστικό ρεπορτάζ για την σειρά, Γυναίκα Χωρίς Όνομα του ΑΝΤ1, είναι... φωτιά!

Η Κάτια παραμένει στο κρατητήριο ως βασική ύποπτος για τον φόνο του Νίκου. Η θέση της είναι πολύ δύσκολη και η Μαρίνα κάνει τα πάντα για να βρει στοιχεία που θα αποδείξουν την αθωότητά της. Όμως τα δεδομένα που υπάρχουν δεν της δίνουν και πολλές ελπίδες. Στο πλευρό της Κάτιας είναι πάντα ο Αργύρης. Όταν βρίσκονται οι δυο τους, προσπαθεί να είναι ενθαρρυντικός και δεν χάνει τις ελπίδες του.

Όμως η ξαφνική εμφάνιση ενός καινούριου μάρτυρα κατηγορίας τοποθετεί την Κάτια στον τόπο και την ώρα του φόνου του Νίκου. Ο αστυνόμος προσπαθεί να στριμώξει τον Αργύρη και να κλονίσει το άλλοθι της Κάτιας, αλλά δεν τα καταφέρνει.

Οι λεπτομέρειες για τον γάμο "βόμβα" στο Γυναίκα χωρίς Όνομα

Παρά τα όσα συμβαίνουν, η Κάτια και ο Αργύρης σκέφτονται να παντρευτούν. «Θέλω να είμαστε μαζί ό,τι κι αν συμβεί», της λέει κι εκείνη δέχεται με μεγάλη συγκίνηση. Δεν μπορεί να φανταστεί ότι μέσα στα τόσα που έχει περάσει, θα έβρισκε έναν άνθρωπο που θα ήταν το άλλο της μισό. Ο Αργύρης είναι η ήρεμη δύναμή της και είναι πολύ ερωτευμένη μαζί του. Όμως τα σχέδιά τους έρχεται να ανατρέψει η Εύα, που δεν έχει σκοπό να αφήσει τον Αργύρη στην αγκαλιά της Κάτιας. Κι έτσι θα παίξει το πιο δυνατό της χαρτί.

Δείτε επίσης εδώ πόσο αγνώριστη είναι η Ντόρα Μακρυγιάννη από το Γυναίκα Χωρίς Όνομα με κόκκινα μαλλιά

Ο Αργύρης καταδικάζει τον εαυτό του για χάρη της Κάτιας

Γάμος Αργύρη Κάτια στο Γυναίκα Χωρίς όνομα

Η Εύα κρατάει στα χέρια της την καταδίκη της Κάτιας. Η σωτηρία της γυναίκας περνάει μέσα από εκείνη, καθώς έχει βρει τον τρόπο να εκβιάσει τον Αργύρη και το κάνει. «Ή θα αφήσεις την Κάτια και θα επιστρέψεις σε μένα ή θα τη χώσω για πάντα στη φυλακή», του ξεκαθαρίζει. Ο Αργύρης θα βρεθεί σε μεγάλο δίλημμα. Η στάση του απέναντι στην πρώην γυναίκα του και η δική του ισόβια καταδίκη θα δώσουν την ελευθερία στην Κάτια. Τελικά ο άντρας αναγκάζεται να υποκύψει και να δεχτεί τον ωμό εκβιασμό, κάτι που σε διαφορετική περίπτωση δεν θα σκεφτόταν καν. Η Εύα πλέον έχει καταφέρει αυτό στο οποίο από την αρχή αποσκοπούσε. Ωστόσο αυτές οι κινήσεις της δεν βρίσκουν σύμφωνο τον γιο της Γιάννη, που μέχρι στιγμής δεν έχει βρει το σθένος να της εναντιωθεί. Ο Αργύρης θα εγκλωβιστεί, αλλά ο δεσμός που έχει με την Κάτια είναι πολύ ισχυρός και παρά τα προσωρινά εμπόδια, κάποια στιγμή οι δυο τους θα είναι ξανά μαζί.