Elif: Η Αρζού ένα βήμα πριν το τρελοκομείο - Βλέπει οράματα στη φυλακή

Αποκλειστικό "φωτιά"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Elif: Η Αρζού ένα βήμα πριν το τρελοκομείο - Βλέπει οράματα στη φυλακή

Με την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας εναντίον του Γιουσούφ μπαίνει στη φυλακή η έγκυος Αρζού και οι παραισθήσεις από τα χάπια που της δίνει η Γκοντζά επιδρούν και οδηγούν την αδίστακτη γυναίκα ένα βήμα πριν το τρελοκομείο... Μάρτυρας σε όλα αυτά, η Μελέκ! Αποκλειστικό ρεπορτάζ για την αγαπημένη σειρά του STAR, Elif!

Όταν ο Τζεβαχίρ κατηγορείται για την επίθεση εναντίον του Γιουσούφ, κάνει τα πάντα για να αποδείξει την αθωότητά του. Έτσι, πάει στον Ουμίτ και του ζητάει να του δώσει το απειλητικό γράμμα και τη σφαίρα που είχαν στείλει στην Αρζού, αλλά εκείνος αρνείται. Η Γκοντζά που ακούει τη συζήτησή τους βρίσκει το γράμμα και το στέλνει ανώνυμα στον Τζεβαχίρ, προειδοποιώντας τον: «Μη μάθει κανείς τίποτα».

Η Αρζού συμπεριφέρεται περίεργα, σαν να χάνει τα λογικά της εξαιτίας των χαπιών που της δίνει η Γκοντζά, ενώ ο Ουμίτ αρχίζει να πιστεύει πως έχει τρελαθεί. Ο Τζεβαχίρ πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα και δίνει την κατάθεσή του, λέγοντας στους αστυνομικούς πως η Αρζού προσέλαβε κάποιους άντρες για να σκοτώσουν τον Γιουσούφ. Το επόμενο πρωί η αδίστακτη γυναίκα συλλαμβάνεται: «Συλλαμβάνεστε για απόπειρα δολοφονίας», λέει στην Αρζού ο αστυνομικός και εκείνη φωνάζει πως δεν έχει κάνει τίποτα: «Αυτά είναι χαζομάρες! Είμαι αθώα, δεν έχω κάνει τίποτα σε κανέναν». Ο Ουμίτ προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει και οι αστυνομικοί της περνούν χειροπέδες.

Η Γκοντζά παρακολουθεί τη σκηνή και χαμογελάει με ικανοποίηση! Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης οι αστυνομικοί της δείχνουν έναν φάκελο μ' ένα απειλητικό σημείωμα και μία σφαίρα εναντίον του Γιουσούφ, αλλά εκείνη επιμένει πως δεν έχει κάνει τίποτα και πως πρόκειται για σκευωρία. Ωστόσο ο Γιουσούφ έχει ήδη καταθέσει μήνυση. Η Γκοντζά πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα για να δώσει στην Αρζού το φάρμακό της, ενώ ο Ουμίτ βρίσκει τον Τζεβαχίρ και καταλαβαίνει πως εκείνος έκανε τη μήνυση.

Τα οράματα και η τρέλα στην Elif - Ένα βήμα πριν το τρελοκομείο η Αρζού

Elif star Αρζού τρελοκομείο

Η Αρζού έχει παραισθήσεις στο κελί της, όταν βλέπει μπροστά της έναν γιατρό να της δίνει χάπια. Του λέει πως δεν θα κάνει κακό στο παιδί της και εκείνος της απαντάει: «Θα σκοτώσουμε αυτό το παιδί». Η Αρζού τρελαίνεται και αρχίζει να ουρλιάζει! Όλο αυτό ήταν ένας εφιάλτης. Βλέπει μπροστά της έναν αστυνομικό να κρατάει χάπια και εκείνη τον ρωτάει: «Ήταν ένας γιατρός εδώ, πού πήγε;», αλλά ο αστυνόμος της απαντάει: «Δεν υπάρχει γιατρός εδώ». Τότε εκείνη καταλαβαίνει πως ήταν ένα παιχνίδι του μυαλού της όλο αυτό.

Διαβάστε, επίσης, πρώτοι: Elif - Αποκλειστικό «βόμβα»: Καρέ - καρέ το μεγάλο φινάλε στο STAR

Το επόμενο πρωί, η Μελέκ την επισκέπτεται στο κρατητήριο. «Ήρθες να δεις το τέλος μου; Εξαιτίας σας είμαι εδώ! Δεν έκανα τίποτα και μ' έβαλαν φυλακή! Χαρήκατε όλοι σας; Είστε ευτυχισμένοι;» λέει η Αρζού. Και συνεχίζει: «Με ζήλευες! Πάντα με ζήλευες. Όμως μη χαίρεστε πολύ, γιατί θα γίνω ξανά δυνατή! Ήδη νιώθω πιο δυνατή, καθώς δεν είμαι μόνη μου πια», λέει και χαϊδεύει την κοιλιά της. «Τι θέλεις να πεις;» ρωτάει η Μελέκ και η Αρζού της απαντάει: «Η ζωή μου έδωσε ακόμη μία ευκαιρία να γίνω ξανά μητέρα! Είμαι έγκυος».

Η Αρζού αρχίζει να έχει πάλι παραισθήσεις και κατηγορεί τη Μελέκ ότι προσπάθησε να σκοτώσει το μωρό που περιμένει «Μάθατε ότι περιμένω παιδί και γι' αυτό με κλείσατε εδώ μέσα! Το παιδί μου τι φταίει; Είναι αθώο», λέει η αδίστακτη γυναίκα και η Μελέκ αρνείται ότι γνώριζε για την εγκυμοσύνη. Τότε η Αρζού αναρωτιέται: «Ποιος μπορεί να το έκανε;», και καταλήγει στον Ουμίτ, καθώς πιστεύει πως δεν θέλει ούτε εκείνη, αλλά ούτε και το παιδί τους. Η Αρζού παθαίνει ψύχωση και αρχίζει να λέει στη Μελέκ: «Σε παρακαλώ, Μελέκ! Βοήθησέ με να βγω από εδώ! Σε παρακαλώ! Κάνε το για το παιδί μου και για την Τουγκτσέ! Θα φοβάται μόνη της μακριά από τη μανούλα της! Σε παρακαλώ, κάνε κάτι». Η Μελέκ φεύγει σοκαρισμένη, αλλά και προβληματισμένη για το αν λέει αλήθεια!

Από την Γιάννα Παπανικολάου για το περιοδικό TiviSirial

TAGS