Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

8 Λέξεις - Σούπερ αποκλειστικό: "Αν με χωρίσεις θα σε βάλω φυλακή" - Ο Αλέκος εκβιάζει την Ηλιάνα!

Spoiler για τα νέα επεισόδια που έχουν γραφτεί

8 Λέξεις - Σούπερ αποκλειστικό:
TV24 27.05.2020 13:16
Αρθρογράφος: Youweekly Team
YOUWEEKLY TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Σε λίγες μέρες αναμένεται να αρχίσουν γυρίσματα οι «8 λέξεις», ωστόσο οι μέχρι στιγμής πληροφορίες μας λένε ότι τα καινούρια επεισόδια της σειράς θα αρχίσουμε να τα βλέπουμε από τη νέα σεζόν. Ο Σεπτέμβρης, λοιπόν, θα φέρει στην επιφάνεια πολλές ανατροπές αλλά και πολλούς χωρισμούς. Ένας από αυτούς θα είναι και της Ηλιάνας με τον Αλέκο. Ένας χωρισμός που έχει πολλά εμπόδια, εκβιασμούς και απειλές.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η Ηλιάνα θα αρχίσει να έχει τεράστιο πρόβλημα με τον Αλέκο. Καταρχάς, η κοπέλα ξέρουμε ότι τον παντρεύτηκε ουσιαστικά για έναν και μόνο σκοπό. Για να ξανακάνει παιδί και μέσα από αυτό να «ξαναβλέπει» τη χαμένη της κόρη. Το κίνητρό της ήταν μόνο αυτό και σε συνδυασμό με το ότι ο Αλέκος είχε βρει τον τρόπο να την προσεγγίσει, την έκανε να πάρει αυτή την απόφαση.

Όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως ήθελε. Ο καιρός πέρασε, η Ηλιάνα ακόμα είναι «κολλημένη» στον Οδυσσέα και στο πώς να τον εκδικηθεί και στο ότι δεν έχει καταφέρει να κάνει παιδί. Αυτό το τελευταίο θα κλονίσει και τον γάμο της. Έτσι δεν θα αργήσει να ζητήσει από τον Αλέκο να χωρίσουν. Όμως και πάλι τα πράγματα δεν θα είναι όπως τα φαντάστηκε. Ο Αλέκος πλέον έχει βολευτεί μέσα σ' αυτόν τον γάμο. Έχει αποκτήσει χρήματα, έχει δύναμη και το πάνω χέρι. Ξέρει τα πάντα για τον Δημήτρη και μπορεί να τον κάψει, αλλά κυρίως μπορεί να κάψει την Ηλιάνα, καθώς είναι ο μόνος που γνωρίζει για τους φόνους των δύο γυναικών που έχει κάνει η σύζυγός του. Φυσικά και αυτό είναι το γερό χαρτί που θα χρησιμοποιήσει για να μη χωρίσει με την Ηλιάνα. Μόλις η Ηλιάνα του ζητήσει διαζύγιο, θα δει και το άλλο πρόσωπο του Αλέκου. Μην παραλείψετε να δείτε κι αυτό: Η Εύα παίρνει την κόρη της και φεύγουν από την Ελλάδα!

Το σκληρό, το κυνικό και το αποφασισμένο: «Αν χωρίσουμε, να ξέρεις ότι την ίδια στιγμή θα σαπίσεις στη φυλακή», της λέει. Η Ηλιάνα τα χάνει, για μία ακόμα φορά δέχεται πισώπλατο μαχαίρωμα και την προδοσία να την πληγώνει: «Τι λες; Μου είχες υποσχεθεί να με προστατεύεις», του απαντά και ο Αλέκος ψυχρά της επαναλαμβάνει: «Μόνο εγώ ξέρω ότι έχεις σκοτώσει. Μπορώ να το αποδείξω, γι' αυτό δεν θα ξαναπείς ποτέ τη λέξη διαζύγιο».

Η Ηλιάνα σκέφτεται ότι μπορεί να ξεφύγει και ότι όλα αυτά τα λέει για να την τρομάξει και συνεχίζει να επιμένει. Όμως ένα γεγονός την «επαναφέρει» στον τρόμο, στον φόβο και την υποταγή. Κι αυτό είναι ένα εύρημα που ανασύρεται από τη θάλασσα και ανήκει στο πτώμα της γυναίκας που είχε σκοτώσει.

Ο μοναδικός άνθρωπος που θα της συμπαρασταθεί, που θα τη βοηθήσει και που θα είναι πλάι της, θα είναι η Αποστολία. Η κοπέλα παράλληλα θα ανοίξει τα μάτια της Ηλιάνας για όλα όσα γίνονται πίσω από την πλάτη της, τόσο με τον Αλέκο όσο και με τον Δημήτρη και τη Σμαράγδα, αλλά την ίδια στιγμή θα την προστατέψει και θα τη γλιτώσει από την παράνοια που θα τη σπρώξει η απελπισία που αισθάνεται με τον ωμό εκβιασμό του άντρα της.

8 λέξεις - Σούπερ αποκλειστικό! Ο Αλέκος σκοτώνει για την Ηλιάνα!

8 Λέξεις αποκλειστικό Αλέκος εκβιάζει Ηλιάνα

Ο Αλέκος που γνωρίζει για τους φόνους της Ηλιάνας συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό της και να την καλύπτει. Της έχει ορκιστεί ότι θα μείνει κοντά της και θα την υπερασπιστεί, όμως δεν ξέρει ακόμα μέχρι πού μπορεί να φτάσει... Η Σμαράγδα είναι απαρηγόρητη με την αρπαγή του παιδιού και ο Ακης την κατηγορεί ότι είναι ακατάλληλη μάνα: «Βέβαια σου τα έλεγα εγώ. Να πάρουμε μια γυναίκα της προκοπής για το παιδί, αλλά τι σε νοιάζει; Εσύ δεν είσαι ικανή για τίποτα», της λέει.

Ωστόσο το κόλπο του Δημήτρη κι αυτή τη φορά φαίνεται να έπιασε και το μωρό της Σμαράγδας βρίσκεται κλειδωμένο μέσα στο αυτοκίνητο της Ηλιάνας. Οπως είναι φυσικό, επικρατεί πανικός και η αστυνομία τη συλλαμβάνει. Ο Ακης δείχνει να τα έχει χαμένα και ειδικά μπροστά στη Σμαράγδα, η οποία είναι έτοιμη να ξεσκίσει κι αυτόν και την κόρη του. Ο Αρώνης πηγαίνει στο άλλο άκρο και παρακαλάει τη Σμαράγδα να μην υποβάλει μήνυση κατά της Ηλιάνας και τελικά καταφέρνει να την πείσει.

Στο μεταξύ η Ηλιάνα ισχυρίζεται ότι δεν απήγαγε το μωρό της Σμαράγδας, ο Ακης όμως δυσκολεύεται να την πιστέψει. Ομως αυτή ακριβώς την ευκαιρία αρπάζει ο Δημήτρης και φροντίζει να υπενθυμίσει στον πατέρα του πως η Ηλιάνα δεν είναι έτοιμη να γίνει ισότιμη μέτοχος στην περιουσία.

Αφού περνάει υποθετικά κι αυτή η μπόρα, η Ηλιάνα ζητάει από τον Οδυσσέα να συναντηθούν, αλλά δύο επισκέπτες-έκπληξη αλλάζουν εντελώς τη δυναμική του ραντεβού. Η Ηλιάνα ξαφνικά βρίσκεται απόλυτα εκτεθειμένη μπροστά στον πατέρα της και τον Μιχαήλ, που έχουν ενημερωθεί από τον Οδυσσέα και έχουν σπεύσει στο σημείο του ραντεβού! Εξαλλος ο Ακης την πιέζει να απολογηθεί: «Πάλι γύρω από τον Οδυσσέα τριγυρίζεις; Γιατί το κάνεις αυτό; Δεν είπαμε ότι δεν θα τον ξαναπλησιάσεις;» της φωνάζει έξαλλος και η Ηλιάνα σαν χαμένη, χωρίς να πει τίποτα, μπαίνει στο αυτοκίνητό της και το σκάει, ενώ ο πατέρας της μένει με την αγωνία μήπως σκεφτεί να κάνει κακό στον εαυτό της.

Στο μεταξύ ο Ηλίας, σίγουρος ότι η Ηλιάνα είναι μπλεγμένη στον φόνο της Φωτεινής, την αιφνιδιάζει και τη στριμώχνει για να ομολογήσει: «Εσύ το έκανες. Εχω στοιχεία που σε καίνε, ετοιμάσου να μπεις φυλακή και να πληρώσεις», της λέει… Η Ηλιάνα φυσικά αρνείται τα πάντα: «Δεν ξέρεις τι λες», του απαντάει, αλλά έντρομη μιλάει στον Αλέκο για ό,τι συνέβη με τον Ηλία και ζητάει τη βοήθειά του: «Σε παρακαλώ, βοήθησέ με. Μου υποσχέθηκες να μείνεις κοντά μου, δεν έχω κανέναν άλλον», του λέει και ο Αλέκος την αγκαλιάζει και της δίνει τον λόγο του ότι δεν θα αφήσει να την πειράξει κανείς. Λίγο μετά ο Αλέκος τηρεί την υπόσχεσή του και βγάζει από τη μέση τον Ηλία.

Λίγο αργότερα ο Οδυσσέας μαθαίνει για τον θάνατο του Ηλία και συνειδητοποιεί πως κάποιος του έκλεισε το στόμα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Βόμβα": Από το Μπρούσκο μπαίνει στο 8 Λέξεις ο...

Σοκάρει με τα λόγια της η Ευτυχία Μελή από τις «8 λέξεις» - "Το ότι δεν με θάβει η μητέρα μου είναι θαύμα..."

Share