Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Μελίτη σε κίνδυνο - Νέα απειλή για την Μαρίνα

Απίστευτη εξέλιξη

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Μελίτη σε κίνδυνο - Νέα απειλή για την Μαρίνα

H Μελίτη σε κίνδυνο στο Γυναίκα χωρίς όνομα, ενώ η Μαρίνα έρχεται αντιμέτωπη με μια ακόμη απειλή. Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1 που φέτος ολοκληρώνεται.

Η Μάρθα νιώθει μίσος για την Κάτια και τη Μαρίνα και δεν έχει πει την τελευταία της λέξη. Ο αστυνόμος προσπαθεί να διαλευκάνει την υπόθεση δολοφονίας του Νίκου, ενώ ο Αντρέας με τον Κωστή παρακολουθούν τον Χατζή.

Η Μαρίνα παραδίδεται στην αστυνομία και αποκαλύπτει όλη την αλήθεια στον αστυνόμο για τη σχέση της με την Κάτια. «Θα σας τα πω όλα, αστυνόμε, από την αρχή. Πώς έγιναν τα πράγματα και οδηγήθηκα εδώ, με αυτήν την ταυτότητα και τι συνέβη πραγματικά». Η κοπέλα του λέει πώς βρέθηκε στη φυλακή και γέννησε τη Μελίτη, αλλά και τους λόγους που την οδήγησαν να αποκτήσει την καινούργια της ταυτότητα. Παράλληλα, η Κάτια πλησιάζει τον ψυχίατρο, προσπαθώντας να μάθει πληροφορίες για τη Μάρθα. Εκείνος δεν αποκαλύπτει τίποτα, αφού τον εμποδίζει το ιατρικό απόρρητο. Δείτε και ένα αποκλειστικό σοκ για τον Μιχάλη που μένει παράλυτος.

Ο Αργύρης και ο Φώτης με τη σειρά τους επιστρέφουν στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Νίκος και βρίσκουν το όπλο που ενοχοποιεί την Κάτια. «Πρέπει να το κρύψουμε. Δεν πρέπει να φτάσει στα χέρια της αστυνομίας, γιατί τότε σίγουρα η Κάτια θα κατηγορηθεί για τον φόνο», λέει ο Φώτης στον Αργύρη. Εκείνος συμφωνεί. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο αστυνόμος ανακαλύπτει πως ο σταυρός που βρέθηκε δίπλα στον νεκρό ανήκει στην Κάτια και αυτό δεν μπορεί να το παραβλέψει. Η Μάρθα, πάλι, αποφασίζει να επισκεφτεί τη Μαρίνα στο κρατητήριο, ενώ ο αστυνόμος συναντάει τη Μαρίνα και κάνει κάτι που δεν θα περίμενε κανείς. Την αποφυλακίζει.

Νέα απειλή χτυπά την πόρτα της Μαρίνας

Η Μάρθα στην κλινική κατακλύζεται από ασυγκράτητο μίσος τόσο για την Κάτια όσο και για τη Μαρίνα. Δεν μπορεί να ελέγξει τα συναισθήματά της. Θεωρεί τη Μαρίνα αχάριστη, καθώς δεν εκτίμησε όλα όσα έκανε για εκείνη. Η Κάτια θα είναι πάντα η αιώνια εχθρός της που της έκλεψε την κόρη της. Την ίδια στιγμή, ο Κωστής με τον Αντρέα παρακολουθούν συστηματικά πια τον Χατζή, προκειμένου να αποδείξουν τα σχέδιά του εναντίον της Ελλης. «Κάποια στιγμή θα κάνει τη λάθος κίνηση», λέει ο Αντρέας στον φίλο του.

Η Μαρίνα και ο Μιχάλης γιορτάζουν με όλη την οικογένεια την αποφυλάκισή της. Ολοι είναι πολύ χαρούμενοι γι’ αυτήν την ανέλπιστη εξέλιξη. Ως τη στιγμή που μια νέα απειλή τους χτυπά την πόρτα. Είναι η αστυνομία που έρχεται για την Κάτια.

 Γυναίκα χωρίς όνομα εξελίξεις

Η απρόσμενη συνάντηση

Η Κάτια συλλαμβάνεται για τον φόνο του Νίκου και ο αστυνόμος την ανακρίνει. «Είμαι αθώα. Δεν τον σκότωσα εγώ. Τον μισούσα για όσα μου έκανε, αλλά δεν τον σκότωσα», του λέει, όμως εκείνος της δείχνει τον σταυρό της. «Αυτό δικό σας δεν είναι; Πώς βρέθηκε στο σημείο του φόνου;» τη ρωτάει ο αστυνόμος. «Με παγίδευσε η Μάρθα. Εκείνη τα σχεδίασε όλα», του απαντάει. Ομως όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι είναι ένοχη. Παράλληλα ο Αντρέας και ο Κωστής στήνουν παγίδα στον Χατζή για να τον ξεσκεπάσουν. Η Μαρίνα με τη σειρά της προσπαθεί να πείσει τον αστυνόμο ότι η Κάτια είναι αθώα. «Δεν το έκανε. Είμαι σίγουρη. Το ξέρω και θα σας το αποδείξω», του λέει. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Μάρθα συνεχίζει να παίζει το θύμα, ενώ μια απρόσμενη συνάντηση του αστυνόμου με την Εύα προκαλεί την ταραχή του Αργύρη.

Η Κάτια αντιμέτωπη με τη Μάρθα

Και ενώ η Κάτια παραμένει στο κρατητήριο ως βασική ύποπτος για τον φόνο του Γεωργίου, ο σταυρός που βρέθηκε στο χέρι του Νίκου εντείνει τις αμφιβολίες για το αν τελικά ήταν η Κάτια ή η Μάρθα εκείνη που τον σκότωσε. «Και αν η Μάρθα τον έβαλε εκεί επίτηδες;» αναρωτιέται. Ο αστυνόμος έχει να λύσει έναν ακόμη γρίφο και είναι αποφασισμένος να βρει την άκρη του νήματος. Την ίδια ώρα η Μάρθα επισκέπτεται την Κάτια στο κελί της, σε μια αδίστακτη επίδειξη ισχύος. «

Επρεπε να είσαι σε αυτή τη θέση καιρό πριν. Εδώ σου αξίζει να βρίσκεσαι», της λέει. «Δεν θα γλιτώσεις. Θα αποκαλυφθεί ότι εσύ σκότωσες τον Νίκο», της απαντάει η Κάτια. Την ίδια στιγμή η Μαρίνα πηγαίνει στον αστυνόμο το στικάκι που αποκαλύπτει όλες τις μηχανορραφίες της Μάρθας.

Η ΜΑΡΘΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΗ ΜΕΛΙΤΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Η Μαρίνα προσπαθεί να αντιμετωπίσει την ξαφνική εμφάνιση ενός καινούργιου μάρτυρα κατηγορίας που τοποθετεί την Κάτια στον τόπο και την ώρα του φόνου του Νίκου. Αυτό φέρνει σε πιο δεινή θέση τη μητέρα της και τα περιθώρια να καταφέρει να τη γλιτώσει από τη φυλακή στενεύουν ακόμη περισσότερο. Παράλληλα, η Μάρθα βγαίνει από την ψυχιατρική κλινική και επισκέπτεται τη Μελίτη στο σχολείο. Κανείς δεν μπορεί να υποψιαστεί τις προθέσεις της. Η Κλειώ με τη σειρά της ανακοινώνει στον Κωστή πως δέχτηκε μια καινούργια θέση σ’ ένα νησί και πως αποφάσισε να φύγει.

«Δεν μπορώ να μείνω άλλο εδώ. Πρέπει να τα αφήσω όλα πίσω. Σίγουρα δεν είναι εύκολο, αλλά νομίζω ότι είναι το καλύτερο», του λέει. Στο μεταξύ, ο αστυνόμος προσπαθεί να στριμώξει τον Αργύρη και να κλονίσει το άλλοθι της Κάτιας. Λίγο αργότερα Κάτια και Αργύρης βρίσκονται μαζί κι έχουν μια κοινή επιθυμία. Σκέφτονται να παντρευτούν, αλλά η Εύα θα ανατρέψει όλα τους τα σχέδια παίζοντας το πιο δυνατό της χαρτί…