Στην υγεία μας ρε παιδιά - ανακοίνωση: Τα πρόσωπα που θα μας διασκεδάσουν το Σάββατο 6/6

Θα είναι μια γεμάτη βραδιά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στην υγεία μας ρε παιδιά - ανακοίνωση: Τα πρόσωπα που θα μας διασκεδάσουν το Σάββατο 6/6

Πριν από λίγα λεπτά ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για το επεισόδιο του Στην υγειά μας ρε παιδιά που θα προβληθεί το Σάββατο 6/6. Δείτε με ποιους θα διασκεδάσουμε παρέα!

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για το Στην υγεία μας ρε παιδιά - Σάββατο 6/6

Μία μουσική έκπληξη μάς περιμένει, το Σάββατο 6 Ιουνίου στις 21.15, στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά!» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

«Πες μου τ’ όνομά σου, να σου πω ένα τραγούδι»: ένα ξεχωριστό αφιέρωμα, επικεντρωμένο σε ονόματα, γυναικεία ή αντρικά, που αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης και έγιναν τραγούδι.

Δείτε εδώ το νέο επαγγελματικό βήμα του Σπύρου Παπαδόπουλου μετά το Στην υγεία μας ρε παιδιά

Οι Θέμης Ανδρεάδης, Πέτρος Ίμβριος, Ελεάνα Παπαϊωάννου, Δήμητρα Σταθοπούλου, Άγγελος Ανδριανός και Ανδρέας Λάφης τραγουδούν πασίγνωστες επιτυχίες από λαϊκά και ρεμπέτικα μέχρι παραδοσιακά. Ανάμεσα σ’ αυτά, «Ο Γιαννάκης», «Ο Σπύρος», «Κυρ-Κωστάκη», «Δημήτρη μου, Δημήτρη μου», «Το Χαρικλάκι», «Ευλαμπία», «Ο Λευτέρης», «Βασιλική», «Λούλα», «Πάμε για ύπνο Κατερίνα», «Η Μαργαρίτα, η Μαργαρώ», «Ρίτα Ριτάκι», «Κυρ Αλέκο», «Στου Θωμά», «Δημητρούλα μου» και πολλά άλλα τραγούδια που ανεβάζουν το κέφι στην εκπομπή.

Καλεσμένοι στο στούντιο, απολαμβάνοντας αγαπημένα τραγούδια. και οι: Δημήτρης Μηλιόγλου, Μαρία Παναγοπούλου, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Κατερίνα Θεοχάρη και Βάσω Μητρομάρα.

Σπύρος Παπαδόπουλος: Απίστευτη φωτογραφία από το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» - Αλλαγές «βόμβα»

Μια απίστευτη φωτογραφία από την εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» που παρουσιάζει ο Σπύρος Παπαδόπουλος βγήκε στη δημοσιότητα μέσα από το Happy Day. Οι αλλαγές λόγω του κορωνοϊού, είναι «βόμβα».

Συγκεκριμένα, θα δούμε τους καλεσμένους να κάθονται σε μακρινές αποστάσεις ο ένας από τον άλλον, ενώ στα τραπέζια θα έχουν αντισηπτικά μπουκαλάκια και υγρά μαντηλάκια.

Μπορεί η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» να είχε «παγώσει» τα γυρίσματα της λόγω της πανδημίας, ωστόσο επιστρέφει και πάλι στις τηλεοπτικές μας οθόνες αύριο, Σάββατο 29 Μαϊου.

Η διάταξη των τραπεζιών αλλάζει, το ίδιο γίνεται και στις θέσεις των παρευρισκομένων με τον αριθμό των καλεσμένων από την παραγωγή να είναι σαφέστατα μικρότερος και οι αποστάσεις μεταξύ τους μεγαλύτερες. Οι χοροί των χορευτικών σχημάτων θα λείψουν από τη σκηνή αλλά και οι στενές επαφές σε ανατολίτικους χορούς που μας είχε συνηθίσει το πρόγραμμα του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Αλλαγές ωστόσο πρόκειται να γίνουν και πάνω στη σκηνή, μιας και κάθε φορά θα ανεβαίνει μόνο ένας τραγουδιστής με την ορχήστρα.

Ωστόσο, να πούμε πως ο Σπύρος Παπαδόπουλος εκτός της εκπομπής στον ΣΚΑΙ κάνει το νέο του επαγγελματικό βήμα και είναι... «βόμβα».