Άγριες Μέλισσες: Σούπερ αποκλειστικό! Αυτό είναι το τέλος της Ελένης

Η Ελένη στην φυλακή! Την «καρφώνει» η Ασημίνα για το φόνο του Σέργιου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Σούπερ αποκλειστικό! Αυτό είναι το τέλος της Ελένης

Έχουμε σούπερ αποκλειστικό για την επιτυχημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Αυτό είναι το τέλος της Ελένης για αυτή τη σεζόν. Την «καρφώνει» η Ασημίνα και μπαίνει στη φυλακή.

Τις τελευταίες συγκλονιστικές στιγμές της σειράς μέχρι το μεγάλο φινάλε της σεζόν, που θα δείτε σε μερικές εβδομάδες στον ANT1, σας παρουσιάζει αποκλειστικά το TiVi Σίριαλ.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Αυτό είναι το τέλος της Ελένης στις Άγριες Μέλισσες

Μετά το δικαστήριο που γίνεται και ο Δούκας κερδίζει, με αποτέλεσμα να πάρει τα χωράφια και το σπίτι της Ελένης, οι φουρτούνες για τη Σταμίρη δεν λένε να σταματήσουν, όταν μια νέα δικαστική ειδοποίηση θα τη φέρει μπροστά στον χειρότερο φόβο της. Πρόκειται για τη δίκη για τον φόνο του Σέργιου! Προκειμένου η Ελένη να σώσει τις αδελφές της, αποφασίζει να αναλάβει εξ ολοκλήρου το έγκλημα: «Εγώ σκότωσα τον Σέργιο! Οι αδελφές μου δεν είχαν καμία σχέση σε όλο αυτό». Η είδηση πέφτει σαν βόμβα στο Διαφάνι! Το σοκ για όλους είναι τεράστιο! Το δικαστήριο αποφασίζει τη φυλάκισή της! Σ’ αυτό το σημείο θα ολοκληρωθεί και η φετινή σεζόν!

Η Δρόσω γεννάει, εκτός Διαφανίου!

Το αρχικό σενάριο ήθελε τη Δρόσω να μένει κλεισμένη στο υπόγειο των Σεβαστών μέχρι να γεννήσει! Το lockdown όμως οδήγησε τους σεναριογράφους να κάνουν μικρές αλλαγές μετά και τις αντιδράσεις του κόσμου. Ετσι η Δρόσω θα γεννήσει σ’ ένα σπίτι εκτός Διαφανίου! Οι μόνοι που θα γνωρίζουν το συγκεκριμένο μέρος θα είναι οι αδελφές της, η Ρίζω, η οποία και θα την ξεγεννήσει, αλλά και η Μυρσίνη με τον Νικηφόρο. Πιο πριν έχει προηγηθεί η διάλυση των αρραβώνων της Δρόσως και του Ιορδάνη, και παρά τη θέλησή της να κρατήσει το παιδί της, τελικά θα το δώσει στην Ασημίνα και τον Νικηφόρο.

Άγριες Μέλισσες τέλος Ελένης φινάλε σειράς

Ο Νέστορας «σκοτώνει» τον Θωμά

Ο Νέστορας, όπως ήδη γνωρίζουμε, έχει ορκιστεί να βρει τον φονιά τόσο του φίλου του όσο και του γιου του, του Σπύρου, με τη βοήθεια μιας ομάδας «συντρόφων», που έχει δώσει όρκο τιμής να σκοτώσει με τα ίδια της τα χέρια όλους όσοι συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς κατά τη διάρκεια του πολέμου! Σ’ αυτή την ομάδα ανήκει και ο Νέστορας, ο οποίος έχει ζητήσει πληροφορίες για τον άνθρωπο που έστειλε τον γιο του στο απόσπασμα! Τα νέα που θα φτάσουν σύντομα στα χέρια του Νέστορα είναι δυσάρεστα, μιας και το σκίτσο του ανθρώπου που ψάχνει του προκαλεί σοκ, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ απεικονίζει τον Θωμά. Ο Κυπραίος θα καταλάβει τις υποψίες του Νέστορα και θα προσπαθήσει να τον αποπροσανατολίσει. Όμως η αλήθεια δεν αργεί να βγει στο φως. Ο Θωμάς χάνει τα πάντα, ακόμα και την Ελένη και αποφασίζει, προκειμένου να μην κάνει τον Νέστορα να τον σκοτώσει, να αυτοκτονήσει. Δείτε εδώ πως αυτοκτονεί ο Θωμάς.

Συμμαχία Κωνσταντή & Θεοδοσίας

Στροφή 180 μοιρών θα κάνει ο χαρακτήρας της Θεοδοσίας, η οποία τυφλωμένη από το μίσος της τόσο για την Ελένη όσο και για τον Λάμπρο δεν θα διστάσει να φτάσει σε ακραίες καταστάσεις προκειμένου να εκδικηθεί. Στην προσπάθειά της να βρει χρήματα για το διαζύγιό της με τον Λάμπρο, ο Κωνσταντής σαν από μηχανής Θεός εμφανίζεται και της προσφέρει το ποσό που χρειάζεται, χωρίς εκείνη να ξέρει πως είναι από εκείνον. Σύντομα το ανακαλύπτει και μένει έκπληκτη μη μπορώντας να καταλάβει τον λόγο της βοήθειάς του. Ο Κωνσταντής που γνωρίζει την κατάσταση που επικρατεί με τον Λάμπρο, προσπαθεί να την κάνει σύμμαχό του για να μπορέσουν να καταστρέψουν τόσο τον δάσκαλο όσο και τον Μιλτιάδη! Η Θεοδοσία δέχεται και στήνει πλεκτάνη στον άντρα και τον πεθερό της...

Ο Μελέτης διώχνει την Ανέτ

Η ανέτ ξέρει πως ο Μελέτης και η Πηνελόπη αγαπιούνται! Έτσι για να τους απομακρύνει, καθώς είναι αποφασισμένοι να το σκάσουν, λέει την αλήθεια στον Μελέτη για το ποιος είναι! Εκείνος σοκάρεται! Όλη του η ζωή ήταν βασισμένη πάνω σ’ ένα ψέμα, μεγάλωσε στους στάβλους ενώ θα μπορούσε να ζει κι εκείνος πλουσιοπάροχα και να έχει όλα όσα έχουν οι Σεβαστοί και μέσα σε όλα ερωτεύτηκε την ξαδέλφη του! «Δεν είσαι μητέρα μου εσύ! Αποκλείεται! Αν ήσουν μητέρα μου θα με είχες κοντά σου και θα μεγάλωνα δίπλα σου! Εσύ με παράτησες... Δεν θέλω ούτε να σε ξέρω», της λέει και εκείνη είναι σε απόγνωση, αλλά αποφασισμένη να δώσει στο παιδί της όλα όσα στερήθηκε και του ανήκουν! Ο Δούκας θα έρθει και αντιμέτωπος με τον θυμό του Μελέτη!

Ο Κλεομένης δολοφονεί τον Δημητράκη

Όταν η Πηνελόπη ανακαλύπτει πως ο Κλεομένης έχει προτίμηση στους άντρες, το βρίσκει σαν ευκαιρία να γλιτώσει από τον γάμο της. Όμως το σχέδιο του Μελέτη και του Κωνσταντή για να τον ξεσκεπάσουν στέφεται με αποτυχία και η Πηνελόπη είναι πια αποφασισμένη να τα παρατήσει όλα και να το σκάσει με τον Μελέτη. Όμως τους κάνουν τσακωτούς και ο Κλεομένης δείχνει θυμωμένος και έτοιμος να «τιμωρήσει» τη γυναίκα του! Εκείνη ζητάει μπροστά σε όλους διαζύγιο! Μάλιστα τον εκβιάζει πως αν δεν της το δώσει, θα αποκαλύψει την αλήθεια! Παράλληλα, ο Κλεομένης προκειμένου να μην υπάρχει η παραμικρή απόδειξη για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, σκοτώνει τον Δημητράκη ώστε να μην ανοίξει ποτέ το στόμα του.

Δύσκολες ώρες για τη Βιολέτα

Η σχέση της Βιολέτας και του Μιλτιάδη δείχνει να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο! Δεν κρύβουν τη σχέση τους, αλλά δεν τη διατυμπανίζουν κιόλας. Σύντομα ο Μιλτιάδης τη ζητάει σε γάμο, αλλά η Βιολέτα είναι διστακτική, καθώς δεν έχει πάρει διαζύγιο από τον άντρα της, ο οποίος την εγκατέλειψε και δεν τον είδε ποτέ ξανά! Ο Μιλτιάδης επιμένει να ψάξουν να τον βρουν και με τη βοήθεια του Λάμπρου καταφέρνουν να τον εντοπίσουν. Όμως τα πράγματα θα εξελιχθούν τελείως διαφορετικά απ’ ό,τι υπολόγιζαν. Κι αυτό γιατί ο πρώην άντρας της Βιολέτας θα επιστρέψει στο Διαφάνι, αλλά δεν έχει σκοπό να της δώσει διαζύγιο, ενώ μάλιστα διεκδικεί να πάρει πίσω και το καφενείο, που ήταν δικό του προτού την εγκαταλείψει! Ένας νέος εφιάλτης αρχίζει για τη Βιολέτα...

Ο Νικηφόρος «καίει» τον Δούκα

Μπορεί συνέχεια να γλιτώνει και να αποδεικνύεται εφτάψυχος, αλλά στο τέλος ο Δούκας θα πιαστεί στη φάκα σαν το ποντίκι και θα τιμωρηθεί. Ο Νικηφόρος με την έκθεση για τη βιομηχανική ζώνη που έχει στα χέρια του προσπαθεί να επισπεύσει τη δημοσίευσή της, ώστε να σώσει τα χωράφια και το σπίτι της Ελένης. Εκείνη βρίσκει ξανά την αισιοδοξία της ύστερα από τη δημοσίευση της μελέτης του Θεοτόκη, ενώ επικρατεί αναστάτωση στο χωριό και προκαλεί τον πανικό του Δούκα που κατηγορεί ευθέως τον Νικηφόρο πως εκείνος κρύβεται πίσω απ’ όλο αυτό!

Η αρχή του τέλους έχει αρχίσει για τον Δούκα αλλά και για την οικογένειά του και κυρίως για τη Μυρσίνη και τον Κωνσταντή.