Elif: Σοκ! «Θα σκοτώσω το παιδί της Αρζού»

Το σχέδιο της Γκόντζα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif: Σοκ! «Θα σκοτώσω το παιδί της Αρζού»

Το σχέδιο της Γκόντζα για να σκοτώσει το παιδί της Αρζού αποκαλύπτεται και οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της Τούρκικης σειράς «Elif» είναι σοκαριστικά. Δείτε αναλυτικά πριν τις παίξουν στο STAR.

Οι αρραβώνες της Λεϊλά και του Ονούρ χαλάνε όταν εισβάλει βαριά τραυματισμένη στο σπίτι η Σιταρέ. Η Αρζού πείθει τον Ουμίτ πως η Γκοντζά προσπαθούσε να τους κάνει κακό και μαζί κάνουν νέα αρχή στον γάμο τους! Ομως η αποβολή του μωρού της θα προκαλέσει ξανά εμμονές στην αδίστακτη γυναίκα.

Η Λεϊλά είναι πανέμορφη στο φόρεμά της και ο Ονούρ μένει άφωνος όταν τη βλέπει. Δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω της, ενώ εκείνη έχει μάτια μόνο για τον Γιουσούφ. Στο μεταξύ, η Σιταρέ έχει τις αποδείξεις που χρειάζεται εναντίον του Ερκούτ, αλλά όταν πάει μπροστά του, εκείνος τη χτυπάει ανελέητα! Στους αρραβώνες, ενώ η Λεϊλά και ο Ονούρ χορεύουν, ο Σελίμ ζητάει από τη Ζεϊνέπ να χορέψουν. Καθώς χορεύουν φτάνει η Σιταρέ τραυματισμένη και πέφτει κάτω αναίσθητη.

Η γιορτή του αρραβώνα διακόπτεται και όλοι προσπαθούν να τη βοηθήσουν και τη μεταφέρουν στο σπίτι. Οι καλεσμένοι φεύγουν και ο αρραβώνας ματαιώνεται. Ο Ονούρ είναι έξαλλος: «Εκανες μεγάλο λάθος που κάναμε εδώ τους αρραβώνες, ορίστε, χάλασαν τώρα», λέει στη Λεϊλά και εκείνη του απαντάει: «Εγώ φταίω για ό,τι έγινε; Η μητέρα μου αποφάσισε να το κάνουμε εδώ και το έκλεισε! Να μην ακύρωνες τους προηγούμενους αρραβώνες μας για να το κάναμε σε άλλο μέρος». Ο Γιουσούφ απολογείται για όλα, αλλά ο Ονούρ είναι εκνευρισμένος. Η Λεϊλά του ζητάει να φύγουν και εκείνος της λέει πως όλα τελείωσαν. Ο Ονούρ παίρνει τους γονείς του να φύγουν και η μητέρα του ζητάει να περιμένουν καθώς έχει κάτι να κάνει. Η Λεϊλά και ο Γιουσούφ μιλάνε στον κήπο.

Ωστόσο, έχουμε ένα αποκλειστικό για την καθημερινή τούρκικη σειρά του STAR. Καρέ - καρέ δείτε το μεγάλο φινάλε των πρωταγωνιστών της Elif. Θα δούμε έναν ματωμένο γάμο, μια δολοφονία και μια εξαφάνιση που σοκάρει.

Η μητέρα του Ονούρ τους βλέπει να αγκαλιάζονται. Ο Γιουσούφ απλά προσπαθεί να παρηγορήσει τη Λεϊλά και να της πει πως όλα θα πάνε καλά. Η μητέρα του Ονούρ του λέει τι είδε και εκείνος πάει να τους δει ο ίδιος. Θυμώνει και της λέει πως ακόμα αγαπάει τον Γιουσούφ και ότι δεν υπάρχει κανένας αρραβώνας ανάμεσά τους. Η Ζεϊνέπ ετοιμάζει ένα κρεβάτι για τη Σιταρέ και λέει στον Σελίμ: «Δεν μπορούμε να την αφήσουμε μόνη της σ’ αυτή την κατάσταση». Η Σιταρέ απολογείται για ό,τι έγινε και θέλει να φύγει αλλά η Αλιγέ δεν το επιτρέπει. Το επόμενο πρωί όμως εκείνη εξαφανίζεται και δεν μπορούν να τη βρουν. Περπατάει στην παραλία μετανιωμένη για όλα όσα έκανε στην προσπάθειά της να χωρίσει τον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ. Η μητέρα του Ονούρ πηγαίνει στο σπίτι της Λεϊλά και την κατηγορεί για όλα. Οι δύο γυναίκες ανταλλάσουν σκληρά λόγια. Η Ζεϊνέπ βρίσκει τη Σιταρέ και επιστρέφουν μαζί στο σπίτι. Ολοι αναρωτιούνται πώς κατάφερε να τη βρει και η Ζεϊνέπ είχε μια ιδέα για το πού θα ήταν η Σιταρέ και την πρόλαβε πριν αυτοκτονήσει. Η σκηνή κάνει flashback και μας δείχνει το πώς παρακαλούσε το πρώην αφεντικό της να την πάρει πίσω στη δουλειά και επειδή εκείνος αρνήθηκε, η Σιταρέ απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Η Αρζού αποκαλύπτει το σχέδιο της Γκοντζά για να σκοτώσει το παιδί της

Ο Ουμίτ μιλάει με έναν μεσίτη στο τηλέφωνο και η Αρζού τον ακούει και καταλαβαίνει πως ψάχνει σπίτι για να μείνει μόνος του. Στη συνέχεια εκείνη δέχεται ένα τηλεφώνημα από τους απαγωγείς και της λένε πως η Γκοντζά ομολόγησε ότι είχε αλλάξει τα χάπια της. Αμέσως πηγαίνει στο δωμάτιό της και αρχίζει να ψάχνει τα πράγματά της μέχρι που βρίσκει τα χάπια που έκρυβε. Θυμάται τη μέρα που η Γκοντζά προσπαθούσε να της τα δώσει στο σπίτι αλλά και στη φυλακή. Πιστεύει πως τώρα που έχει αποδείξεις θα μπορέσει να πείσει τον Ουμίτ. Πηγαίνει στο γραφείο του και του τα δείχνει, αλλά εκείνος δεν την πιστεύει. «Σου λέω πως άλλαξε τα χάπια και δεν με πιστεύεις! Εκείνη ευθυνόταν για την κατάστασή μου τόσο καιρό που έδειχνα σαν χαμένη! Φαίνεται πως πάντα ήμουν μόνη, δεν ήσουν ποτέ δίπλα μου», του λέει και φεύγει. Ο Ουμίτ αρχίζει να αναρωτιέται αν η Γκοντζά έλεγε τελικά την αλήθεια. Η Αρζού δέχεται ένα τηλεφώνημα από τη βοηθό του γιατρού της για να κανονίσουν ραντεβού ελέγχου. Ο Ουμίτ θέλει να πάει μαζί της. Στο νοσοκομείο ακούει την καρδιά του μωρού και τρελαίνεται από τη χαρά του και χαίρεται ακόμα περισσότερο όταν μαθαίνει πως η Αρζού περιμένει αγόρι. Ο Ουμίτ καταλαβαίνει πια πως η Γκοντζά ήταν αυτή που προσπάθησε να τον δηλητηριάσει και αποφασίζει να κάνει τα πάντα για να κερδίσει ξανά την καρδιά της Αρζού. Πηγαίνει στο δωμάτιό της μετανιωμένος για τη συμπεριφορά του: «Ξέρω, είσαι θυμωμένη που δεν σε πίστεψα, αλλά θέλω πολύ να είμαι μαζί σου και να ζήσουμε ευτυχισμένοι με το παιδί μας». Η Αρζού τον συγχωρεί και παραδέχεται ότι εκείνη έχει απαγάγει την Γκοντζά και πως θα τιμωρηθεί.

Elif εξελίξεις παιδί Αρζού

Ο Ονούρ ορμάει στον Γιουσούφ

Η Μελέκ λέει στην οικογένεια πως την επόμενη μέρα είναι τα γενέθλια της Ελίφ και προτείνει να υποκριθούν όλοι πως το έχουν ξεχάσει και όταν επιστρέψει από το σχολείο να έχουν ετοιμάσει μια γιορτή-έκπληξη. Ο Λατίφ επισκέπτεται τον Μουράτ στο σπίτι του και είναι μετανιωμένος επειδή πίστεψε πως ο γαμπρός του ήταν εκείνος που έκλεψε τα διαμάντια. Η μητέρα της Λεϊλά μιλάει με τη Χουλιά για όσα έγιναν στους αρραβώνες, αλλά και για τα άσχημα λόγια της μητέρας του Ονούρ, ενώ η Λεϊλά τις κρυφακούει και χαίρεται με τις εξελίξεις! Ακυρώθηκαν οι αρραβώνες της με κάποιον που δεν ήθελε και μάλιστα χωρίς να κάνει το παραμικρό! Ομως η Λεϊλά έχει και άλλα σχέδια και στέλνει ένα μήνυμα στον Ονούρ να συναντηθούν. Η Ζεϊνέπ υπερασπίζεται τη Σιταρέ και προσπαθεί να τη βοηθήσει. Η Αϊλά μιλάει σκληρά στον πατέρα της: «Σου είχα πει να μην κάνεις τίποτα κακό στον Μουράτ, αλλά δεν με άκουσες! Θέλω να σταματήσει να δουλεύει για σένα, αλλιώς θα με χάσεις», τον απειλεί. Η Ελίφ ξυπνάει χαρούμενη επειδή είναι τα γενέθλιά της αλλά όλοι συμπεριφέρονται σαν να είναι μια μέρα σαν όλες τις άλλες. Η Ελίφ κάνει προσπάθειες να τους το θυμίσει αλλά όλοι αλλάζουν θέμα συζήτησης. Η Ελίφ είναι απογοητευμένη. Ο Ονούρ και η Λεϊλά συναντιούνται και εκείνη του λέει διάφορα ψέματα για τον Γιουσούφ: «Ηθελα να είμαι μαζί σου και να σε παντρευτώ, αλλά εκείνος δεν με άφηνε σε ησυχία! Συνέχεια με φλέρταρε και μου ζητούσε να σε αφήσω για να είμαστε μαζί». Ο Ονούρ γίνεται έξαλλος και φεύγει. Η Λεϊλά χαίρεται που βλέπει ότι το σχέδιό της πάει όπως το είχε υπολογίσει. Σκοπός της είναι να καταστρέψει το πάρτι-έκπληξη για τα γενέθλια της Ελίφ, στο οποίο είναι καλεσμένη. Η Ελίφ επιστρέφει λυπημένη από το σχολείο και ένα πάρτι-έκπληξη την περιμένει. Ομως ο Ονούρ εμφανίζεται σε έξαλλη κατάσταση και κατηγορεί τον Γιουσούφ ότι ήθελε να του πάρει την αρραβωνιαστικιά. Ο Γιουσούφ προσπαθεί να τον ηρεμήσει λέγοντάς του πως κάνει μεγάλο λάθος και πιάνονται στα χέρια. Ο Σελίμ τους χωρίζει και πετάει έξω από το σπίτι τον Ονούρ. Στη συνέχεια έρχεται η Λεϊλά και υποκρίνεται πως δεν έχει ιδέα για τη συμπεριφορά του Ονούρ. Ο Ονούρ θέλει να πάρει εκδίκηση από τον Γιουσούφ για όλα και σπάει με μια πέτρα τη βιτρίνα στο βιβλιοπωλείο του. Οι γείτονες που τον βλέπουν, τον πιάνουν και τον χτυπάνε και τον προειδοποιούν να μείνει μακριά από τον Γιοσούφ. Η Ελίφ σβήνει επιτέλους τα κεράκια στην τούρτα της και ανοίγει τα δώρα της. Η Σιταρέ κατηγορεί τον εαυτό της γιατί αν δεν είχε εμφανιστεί το βράδυ των αρραβώνων του Ονούρ και της Λεϊλά, τώρα θα είχαν αλλάξει δαχτυλίδια και τίποτα άσχημο δεν θα είχε συμβεί. Ο Γιουσούφ λέει στη Μελέκ πως δεν είχε ποτέ δεσμό με τη Λεϊλά.

Η Αρζού βλέπει οράματα!

Ο Ουμίτ κάνει ό,τι μπορεί για να φροντίσει την Αρζού και το μωρό τους και εκείνη είναι χαρούμενη καθώς αυτό τους δίνει την ευκαιρία να κάνουν μια νέα αρχή στον γάμο τους. Διαβάζουν περιοδικά σχετικά με μωρά κάνοντας σχέδια και νιώθουν υπέροχα. Το επόμενο πρωί, η Αρζού δεν αισθάνεται καλά και όταν φεύγει ο Ουμίτ πηγαίνει στο νοσοκομείο. Εκεί έρχεται αντιμέτωπη με μια φοβερή αλήθεια, όταν ο γιατρός της λέει πως το μωρό είναι νεκρό! «Το μωρό μου! Πώς; Τι έγινε», αναρωτιέται με δάκρυα! Ο γιατρός τη ρωτάει αν πήρε άλλα φάρμακα από αυτά που της είχε δώσει και εκείνη θυμάται τα χάπια που της έδινε η Γκοντζά. Ο γιατρός της τονίζει πως όποιο άλλο φάρμακο θα ήταν μοιραίο για το μωρό, όπως και έγινε. Τώρα η Αρζού μισεί ακόμα περισσότερο την Γκοντζά και θέλει να την κάνει να πληρώσει! Είναι συγκλονισμένη και κάθεται μόνη της και κλαίει! Θέλει να το κρατήσει μυστικό από τον Ουμίτ και όταν επιστρέφει σπίτι με το ζόρι κρατιέται να μην ξεσπάσει, όταν βλέπει πως ο άντρας της έχει αγοράσει τα πάντα για το μωρό που θα έρθει! Η ίδια νιώθει κουρασμένη και ξαπλώνει να κοιμηθεί. Αρχίζει να βλέπει οράματα και να παραλογίζεται! Μπορεί η Γκοντζά να της έκανε κακό, αλλά θεωρεί πως πίσω από όλα αυτά βρίσκεται η Μελέκ και έτσι έχασε το μωρό της: «Η Μελέκ σκότωσε το μωρό μου», ψελλίζει!

Το νέο σχέδιο της Λεϊλά

Η μητέρα του Ονούρ τον αναζητά και καλεί τη Λεϊλά, αλλά εκείνη της λέει πως δεν έχει ιδέα πού είναι. Ο Ονούρ είναι μόνος και πίνει, ενώ στη συνέχεια κατευθύνεται στο σπίτι της Λεϊλά φωνάζοντας. Στη συνέχεια φεύγει αλλά η μητέρα της Λεϊλά παθαίνει έμφραγμα. Η Αϊλά θέλει ο Μουράτ να βρει άλλη δουλειά και δεν μπορεί να του πει πως στην πραγματικότητα τώρα δουλεύει για τον πατέρα της, όμως της λέει πως είναι ικανοποιημένος με τη δουλειά του. Ο Λατίφ ζητάει από το αφεντικό του Μουράτ να του κάνει αύξηση. Εκείνος αναρωτιέται γιατί, αλλά υπακούει. Ο Γιουσούφ καλεί τη Λεϊλά αλλά εκείνη δεν απαντάει. Πηγαίνει στο σπίτι της και βρίσκει τη μητέρα της χωρίς τις αισθήσεις της και τη μεταφέρει στο νοσοκομείο. Η Λεϊλά είναι ευγνώμων στον Γιουσούφ επειδή έσωσε τη ζωή της μητέρας της. Η Φεβζιγιέ τους λέει πως ο Ονούρ ευθύνεται για την κατάστασή της. Η Λεϊλά λέει πάλι ψέματα στον Γιουσούφ πως δήθεν ο Ονούρ έχει εμμονή μαζί του. Θέλει να πιστέψει ο Γιουσούφ πως ο Ονούρ τον ζηλεύει και γι’ αυτό εισέβαλε και στο σπίτι της οικογένειας Εμιρόγλου με αυτόν τον τρόπο.