Είναι υπέρογκο το ποσό που θα παίρνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον ALPHAtv

Την αποκάλυψη έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Είναι υπέρογκο το ποσό που θα παίρνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον ALPHAtv

Όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μέσα από το Πρωινό, το ποσό με το οποίο «έκλεισε» η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τον ALPHAtv, είναι υπέρογκο. Μάλιστα, ο παρουσιαστής ήταν σοκαρισμένος και τα σχόλια που έκανε... έπαιρναν και... έδιναν.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κατά τη διάρκεια της εκπομπής έλαβε ένα μήνυμα στο κινητό του έπαθε σοκ. Κρατούσε το κεφάλι του και δεν πίστευε αυτό που διάβαζε. Κάποιο πρόσωπο τον ενημέρωσε για τα χρήματα που θα παίρνει το μοντέλο από το κανάλι.

Ο Δημήτρης είπε χαρακτηριστικά: «Είναι αεριτζίκα λεφτά γιατί δεν έχουμε δει τι μπορεί να κάνει… Έμαθα με πόσα λεφτά έκλεισε η Ηλιάνα! Να είναι καλά η κοπέλα και σε καλή μεριά… Δεν έχουμε δει ούτε δύο λεπτά live και πούλησε τόσο υπέρογκα τον εαυτό της! Μπράβο της και μαγκιά της!». Αυτή θα είναι η εκπομπή που θα παρουσιάσει το μοντέλο.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου ALPHAtv λεφτά

Η ανακοίνωση του ALPHA για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Έσκασε η ανακοίνωση του Alpha για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το κανάλι μόλις έκανε γνωστή την είδηση πως το μοντέλο θα ανήκει στο δυναμικό του από την νέα τηλεοπτική σεζόν που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο.

Μπορεί να είχε γίνει γνωστό αλλά πλέον είναι επίσημο. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανήκει πλέον στο δυναμικό του Alpha και το απόγευμα της Τετάρτης έφθασε και η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού.

Μια ανακοίνωση πραγματικά πρωτότυπη χωρίς λόγια, αλλά το μόνο που υπήρχε ήταν μια φωτογραφία της χαμογελαστής Ηλιάνας να κρατά ένα χαρτόνι που γράφει «The time hΑs Come» με το Α να είναι το λογότυπο του Alpha!

Το γνωστό μοντέλο που γνωρίσαμε καλύτερα στο GNTM, είναι πλέον στον Alpha και αυτό που μένει είναι να μάθουμε το consept της εκπομπής αλλά και την ώρα μετάδοσης. Δείτε εδώ και την φωτογραφία που ανέβασε και έχει γίνει viral.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Alpha