ΑΝΤ1: Η ανακοίνωση για την Μαρία Μπεκατώρου και την τελευταία... Κυριακή της

Τίτλοι τέλους για το Still Standing Golden Edition! Ποια πρόσωπα θα δούμε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ΑΝΤ1: Η ανακοίνωση για την Μαρία Μπεκατώρου και την τελευταία... Κυριακή της

Το έκτο (και τελευταίο) επετειακό επεισόδιο του Still Standing Golden Edition θα παρακολουθήσουμε την Κυριακή 21 Ιουνίου στις 20:45, μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες του ΑΝΤ1, με παρουσιάστρια την λαμπερή Μαρία Μπεκατώρου.

Οι παιχνιδιάρικες Κυριακές τελειώνουν στον ΑΝΤ1 αφού το παιχνίδι μας αποχαιρετά με... σημαντικές παρουσίες!

Δείτε την ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το τελευταίο επεισόδιο του Still Standing αυτή την Κυριακή

Το «Still Standing», το πιο απρόβλεπτο τηλεπαιχνίδι γνώσεων, «φοράει» τα γιορτινά του και ξεδιπλώνει την 30χρονη ιστορία του ΑΝΤ1! Οι σειρές, οι εκπομπές, οι πρωταγωνιστές και οι ατάκες που άφησαν εποχή και έγιναν το σήμα κατατεθέν του. Για έξι Κυριακές, η Μαρία Μπεκατώρου και το «Still Standing Golden Edition», μας ταξιδεύουν πίσω στον χρόνο και μας θυμίζουν τις δυνατές στιγμές του ANT1. Την Κυριακή 21 Ιουνίου αυτό το μαγικό ταξίδι φτάνει στο τέλος του!

Πρόσωπα που αποτελούν κομμάτι αυτής της 30χρονης ιστορίας έρχονται στις οθόνες μας σε μια μονομαχία μέχρι τελικής πτώσης. Στόχος ένας: να συγκεντρωθούν χρήματα για τη στήριξη του σπουδαίου έργου της «Μέριμνας».

Οι καλεσμένοι τεστάρουν τις γνώσεις τους μέσα από ερωτήσεις, εμπλουτισμένες με οπτικοακουστικό αρχειακό υλικό, οι οποίες ζωντανεύουν χαρακτηριστικές στιγμές από το παρελθόν του σταθμού.

Στο έκτο επεισόδιο, στις 21 Ιουνίου, θα δούμε τους:

  • Ρίτσα Μπιζόγλη
  • Δημήτρη Σταρόβα
  • Θεοφανία Παπαθωμά
  • Λεωνίδα Κακούρη
  • Κατερίνα Ζαρίφη
  • Βασίλη Κούκουρα
  • Κωνσταντία Χριστοφορίδου
  • Νίκο Βερλέκη

Η ανακοίνωση του ΑΝτ1 για την τελευταία Κυριακή του Still Standing Golden Edition

Θα παίξουν κρυπτόλεξο, με αφιερωματικά videο για τις δραματικές σειρές και την ενημέρωση του ΑΝΤ1, θα αναμετρηθούν στις κατηγορίες «Ποιος το είπε» και «Βρες τον στίχο video edition», ενώ θα προσπαθήσουν, μέσα από μια Λίστα με 10 πληροφορίες, να αναγνωρίσουν Πρόσωπα του ΑΝΤ1.

Το επετειακό πρόγραμμα έχει διαμορφωθεί ώστε να τηρούνται απόλυτα οι αποστάσεις ασφαλείας και βρίσκονται στο πλατό τα μισά μόνο άτομα απ’ ότι συνήθως.

Still Standing Golden Edition! Κυριακή 21 Ιουνίου στις 20:45!

ΑΝΤ1 - Έκτακτο: Ακυρώνει την Μαρία Μπεκατώρου και το Your Face Sounds Familiar

Την Μαρία Μπεκατώρου και το Your Face Sounds Familiar ακυρώνει ο ΑΝΤ1, σύμφωνα με το έκτακτο - αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Στην φωλιά των κου κου» και του δημοσιογράφου, Γιάννη Πουλόπουλου, σήμερα το πρωί.

Μπορεί το show μεταμφιέσεων του σταθμού του Αμαρουσίου να είχε βάλει μια άνω τελεία λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού, ωστόσο, πλέον όπως φαίνεται και αποκάλυψαν στην εκπομπή, βάζουν μόνο... τελεία. Ποιος είναι ο λόγος;

ΑΝΤ1 Μαρία Μπεκατώρου Your Face Sounds Familiar

Το Your Face Sound Familiar είναι ένα από τα αγαπημένα και πιο επιτυχημένα προγράμματα του ΑΝΤ1 και σαρώνει στα νούμερα της τηλεθέασης. Ωστόσο, το κανάλι πήρε μια δύσκολη απόφαση. Αυτή είναι να «κόψει» το show από την ροή του προγράμματος του.

Επειδή θέλουν πολύ κόσμο τόσο τα γυρίσματα, όσο και οι προετοιμασίες είναι πολύ δύσκολο να βγει στον αέρα τον Σεπτέμβρη που ήταν προγραμματισμένο να επιστρέψει (Όπως σας είχαμε γράψει και εμείς εδώ). Λόγω του κορωνοϊού λοιπόν το YFSF πήρε παράταση μέχρι τον Φεβρουάριο του 2021.