Ανατροπή στις Άγριες Μέλισσες: «Δεν δίνω το παιδί μου» - Η Δρόσω αρραβωνιάζεται

Ασημίνα και Νικηφόρος σε απόγνωση

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Ανατροπή στις Άγριες Μέλισσες: «Δεν δίνω το παιδί μου» - Η Δρόσω αρραβωνιάζεται

Ανατροπή στις Άγριες Μέλισσες καθώς η Δρόσω αρραβωνιάζεται και δεν θέλει να δώσει το παιδί της στον Νικηφόρο και την Ασημίνα. Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1.

Ενας νέος έρωτας εισβάλλει στη ζωή της Δρόσως και το σχέδιο της Ασημίνας και της Μυρσίνης για το παιδί της κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα! Η μικρή αδελφή Σταμίρη αποφασίζει να κρατήσει το παιδί και να κάνει δική της οικογένεια, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στην αδελφή της και στον Νικηφόρο! Πώς, όμως, θα αντιδράσει η Μυρσίνη μπροστά σ’ αυτόν τον κίνδυνο; Το TV24 έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Ανατροπή στις Άγριες Μέλισσες

Ο ερχομός του Ιορδάνη στο Διαφάνι για επαγγελματικούς λόγους -αρχικά- θα φέρει τα πάνω-κάτω και αυτό γιατί, όπως ήδη έχετε δει, ερωτεύεται τρελά τη Δρόσω. Ο νεαρός το αποκαλύπτει στην κυρά Ρίζω και ζητάει τη βοήθειά της για να μπορέσει να προσεγγίσει την κοπέλα.

Η Ρίζω βρίσκει μεγάλη ευκαιρία για τη Δρόσω το να βρει έναν γαμπρό ώστε να παντρευτεί και να μπορέσει να κρατήσει το παιδί της! Η Δρόσω αντιδράει στα σχέδια της κυρά Ρίζως: «Οχι, κυρά Ρίζω, δεν θέλω να παντρευτώ, υποσχέθηκα στην αδελφή μου πως θα της δώσω το παιδί και θα το κάνω». Δείτε και το νέο πρόσωπο που θα επηρεάσει δυο ζωές

Η γυναίκα της ζητάει να το σκεφτεί ξανά, ωστόσο η Δρόσω συναντάει συνέχεια τον νεαρό υφασματέμπορο που προσπαθεί με κάθε τρόπο να την προσεγγίσει, αλλά εκείνη τον αποφεύγει. Στο μεταξύ, η Ουρανία που γνωρίζει τα σχέδια της Ρίζως, βλέπει την Ασημίνα και μη γνωρίζοντας την κόντρα και τα σχέδια των αδελφών, της λέει: «Αντε με το καλό να πάρει σειρά και η Δρόσω!

Η κυρά Ρίζω της βρήκε νέο γαμπρό, όμορφο, πλούσιο και καλό παιδί! Μακάρι να βρει κι εκείνη την ευτυχία, όπως και εσύ», της αναφέρει και η Ασημίνα προσπαθεί να κρύψει τον θυμό της. Πάει αμέσως και βρίσκει την αδελφή της: «Εμαθα βρήκες γαμπρό! Θέλω να πιστεύω πως δεν θα με προδώσεις ξανά και θα κρατήσεις την υπόσχεση που μου έδωσες». Η Ελένη αντιδράει: «Τι λόγια είναι αυτά; Θα ερωτευτεί και αν μπορεί θα φτιάξει τη ζωή της». Η Ασημίνα αντιδράει: «Αυτό αφορά εμένα και τη Δρόσω!

Άγριες Μέλισσες εξελίξεις

Υποσχέθηκε ότι θα μου δώσει το παιδί, αυτή ήταν από την αρχή η συμφωνία μας». Η Δρόσω δεν ξέρει τι να κάνει καθώς ήδη δείχνει να κάμπτεται από την πολιορκία του Ιοδάνη, ωστόσο διαβεβαιώνει την Ασημίνα: «Θα γίνουν όλα όπως θέλεις». Η Ασημίνα συνεχίζει με το ίδιο σκληρό ύφος: «Αυτό το παιδί θα το πάρω εγώ! Μην τολμήσεις να κάνεις άλλα όνειρα! Μείνε μακριά από αυτόν τον άντρα γιατί στο τέλος θα καρφωθούμε και θα γίνουμε ρεζίλι στο χωριό».

Η πρόταση γάμου & οι αρραβώνες

Παρά τις προσπάθειες της Δρόσως να μείνει μακριά από τον Ιορδάνη, εκείνος συνεχίζει να την πολιορκεί και σε μια ακόμη συνάντησή τους, εκείνος της ομολογεί τον έρωτά του: «Θέλω να είμαι μαζί σου, δεν μπορώ να σε βγάλω από το μυαλό μου». Στη συνέχεια εκείνος συναντάει τυχαία την Ασημίνα στον δρόμο και εκείνη τον ρωτάει: «Εσύ είσαι ο Ιορδάνης, ο υφασματέμπορος;».

Εκείνος της αποκρίνεται: «Ναι, εγώ είμαι! Εσείς ποια είστε;». Η Ασημίνα του συστήνεται και αμέσως χωρίς δεύτερη κουβέντα τον προειδοποιεί να μείνει μακριά από την αδελφή της: «Μείνε μακριά από τη Δρόσω! Μη σε δω ξανά κοντά της!

Η Δρόσω δεν μπορεί να σου προσφέρει αυτό που εσύ θέλεις, γι’ αυτό μείνε μακριά», του λέει. Αμέσως μετά, ο Ιορδάνης βρίσκει τη Δρόσω και προσπαθεί να αποσπάσει το μυστικό της κι αυτή τη φορά τα καταφέρνει, αφού εκείνη του ομολογεί: «Είμαι έγκυος και έχουμε συμφωνήσει να δώσω το παιδί στην αδελφή μου! Αν μαθευτεί η αλήθεια, το ρεζίλι θα είναι μεγάλο. Δεν μπορώ να την προδώσω ξανά». Μετά τις αποκαλύψεις, ο Ιορδάνης πεισμώνει περισσότερο και δεν το βάζει κάτω!

Ετσι έρχεται με μια πρόταση στη Δρόσω και στην Ελένη, που θα δώσει το τελειωτικό χτύπημα στη σχέση των τριών αδερφών. «Θέλω να παντρευτώ τη Δρόσω! Είμαι αποφασισμένος να γίνω ο πατέρας του παιδιού αυτού», ισχυρίζεται στην Ελένη και εκείνη το βρίσκει ευκαιρία για τη Δρόσω να κρατήσει το μωρό και να τελειώσει αυτή η παρωδία με το σχέδιο της Μυρσίνης και της Ασημίνας! Ομως η Δρόσω αρνείται: «Ιορδάνη, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, σου είπα πως δεν μπορούμε να είμαστε μαζί! Σε παρακαλώ, φύγε και ξέχασέ με»

. Εκείνος όμως επιμένει και προσπαθεί να κερδίσει την εύνοια της Ελένης, η οποία έτσι κι αλλιώς το βλέπει σαν ευκαιρία αφού από την αρχή δεν δεχόταν το σατανικό σχέδιο Ασημίνας-Μυρσίνης. Οταν θα συναντήσει την Ασημίνα θα της πει τα ευχάριστα: «Ο Ιορδάνης ζήτησε σε γάμο τη Δρόσω και εγώ συμφωνώ απόλυτα», την ενημερώνει και η Ασημίνα ρωτάει ειρωνικά:

«Η Δρόσω τι είπε;». «Θέλει, αλλά φοβάται να μη σε προδώσει ξανά! Ασημίνα μου, άκουσέ με! Σου το έχω πει ξανά, έχεις όλα τα δίκια του κόσμου, αλλά μην την καταδικάζεις κι εκείνη στη δυστυχία! Με τον γάμο αυτό θα κρατήσει το παιδί της και θα έχει κι έναν πατέρα! Τη βλέπεις ότι δεν θέλει να το δώσει! Σταματήστε αυτή την τρέλα όσο είναι νωρίς», την παρακαλεί η Ελένη. Η Ασημίνα γίνεται έξαλλη! Η Δρόσω εμφανίζεται εκείνη την ώρα και η αδελφή της τη ρωτάει τι θέλει να κάνει. Η Δρόσω της απαντάει πως θα πει «ναι» στον Ιορδάνη και θα κρατήσει το παιδί της.

Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους, η Μυρσίνη όμως γίνεται έξαλλη με την εξέλιξη αυτή. Αλλά η Ασημίνα δείχνει σημάδια ψυχολογικής παραίτησης, γεγονός που ανησυχεί τον Νικηφόρο. Ο αρραβώνας της Δρόσως με τον Ιορδάνη οριστικοποιείται και όλα δείχνουν έτοιμα για τη νέα αρχή στη ζωή της κοπέλας... Παρ’ όλα αυτά, η Μυρσίνη δεν είναι διατιθεμένη να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια...

Πώς θα «εξαφανίσουν» τον Ιορδάνη

Ολα είναι έτοιμα για τους αρραβώνες της Δρόσως και του Ιορδάνη, αλλά η Ασημίνα καταφέρνει έστω και την τελευταία στιγμή να τους σταματήσει! Με τη Μυρσίνη να της «πιπιλάει» το μυαλό, η Ασημίνα πάει στο πατρικό της και αποκαλύπτει στον Ιορδάνη την αλήθεια: «Κοιμήθηκε με τον άντρα μου! Αυτό το μωρό είναι του άντρα μου! Καταλαβαίνεις με ποια πας να μπλέξεις;

Είναι μια του δρόμου, ελευθέρων ηθών, που κουνιέται στον έναν και στον άλλον! Ετσι κουνήθηκε και στον άντρα μου», του λέει και η Ελένη με τη Δρόσω δεν ξέρουν πώς να αντιδράσουν. Ο Ιορδάνης σοκάρεται και μετά από όλα αυτά αποφασίζει και εκείνος να μην αρραβωνιαστεί τη Δρόσω και φεύγει από το Διαφάνι, αφήνοντας τη Δρόσω έρμαιο της μοίρας της...