Αποκλειστικό: «La Famiglia» - Η νέα κωμωδία του ΑΝΤ1

Έρχεται να χτυπήσει «κόκκινο» σε τηλεθέαση

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Αποκλειστικό: «La Famiglia» - Η νέα κωμωδία του ΑΝΤ1

Ένα σούπερ αποκλειστικό σας έχουμε για τη σειρά La Famiglia που θα είναι η νέα κωμωδία του ΑΝΤ1. Το σενάριό της διαθέτει έντονα κωμικά στοιχεία, αλλά και τρυφερές στιγμές και θα χτυπήσει «κόκκινο» σε τηλεθέαση.

Μια διαφορετική οικογένεια πρόκειται να εντάξει στο πρόγραμμά του το κανάλι του Αμαρουσίου την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και τα μέλη της χρήζουν... ψυχανάλυσης.

Εμεινε στο συρτάρι των ιθυνόντων για τέσσερα χρόνια, καθώς η υλοποίησή της είχε παγώσει λόγω προβλημάτων που είχαν προκύψει με το κάστινγκ. Τώρα φαίνεται πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να μπει στο πρόγραμμα του σταθμού. Ο λόγος για την επιτυχημένη σειρά «La famiglia», μια ισραηλινή παραγωγή της Armoza Formats, που αποτελείται από 30 επεισόδια των 30 λεπτών και έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό όπου κι αν έχει προβληθεί.

«La Famiglia» - Η νέα κωμωδία του ΑΝΤ1

Το σενάριό της διαθέτει έντονα κωμικά στοιχεία, αλλά και τρυφερές στιγμές. Ενα ζευγάρι πηγαίνει σε ψυχολόγο και οι συνεδρίες αποτελούν τη βάση για τη διασκεδαστική σειρά, καθώς μέσω αυτών αποκαλύπτονται οι κωμικές σκηνές στην οικογενειακή τους ζωή. Κάθε επεισόδιο είναι μια νέα συνεδρία, στην οποία βγαίνουν στην επιφάνεια οι πιο ενοχλητικές, παράξενες, αμήχανες και τρελές στιγμές που αποτελούν μέρος της καθημερινότητας κάθε οικογένειας!

La Famiglia ΑΝΤ1

Η παραγωγή έχει προβληθεί στη Γαλλία, τη Χιλή και στον Καναδά. Η νέα κωμωδία του ΑΝΤ1 έχει πάρει το πράσινο φως για τη σεζόν 2020-2021, θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης και τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Βασίλης Θωμόπουλος («50-50», «Οι συμμαθητές», «Κάτι κουρασμένα παλικάρια», «Η πολυκατοικία»). Παράλληλα, οι ιθύνοντες έχουν ξεκινήσει διερευνητικά ραντεβού για το καστ, ενώ πληροφορίες θέλουν τον Φάνη Μουρατίδη να συζητεί για τον πρώτο αντρικό ρόλο, εκείνον του πατέρα. Αλλωστε η κωμωδία «Πέτα τη φριτέζα» στην οποία πρωταγωνιστεί φέτος θα ρίξει τίτλους τέλους.

Η υπόθεση της σειράς

Η ισραηλινή κωμωδία «La famiglia» ακολουθεί τη ζωή μιας απόλυτα φυσιολογικής οικογένειας, που έχει πολλούς λόγους να είναι ευτυχισμένη και ακόμη περισσότερους να πάει για ψυχανάλυση. Ολα ξεκινούν από το σπίτι... κυριολεκτικά. Γιατί τα μέλη της μένουν σε ένα υπέροχο σπίτι στην πόλη. Ομως όλοι οι προηγούμενοι ένοικοί του έχουν χωρίσει. Θέλοντας, λοιπόν, να γλιτώσουν από την «κατάρα» του, οι δυο γονείς αποφασίζουν να επισκέπτονται έναν σύμβουλο-ψυχαναλυτή, στον οποίο θα παρουσιάζουν την καθημερινότητά τους και εκείνος θα τους δίνει συμβουλές, έτσι ώστε να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν όλα όσα τους βασανίζουν. Και τι τους προβληματίζει;

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην ανατροφή των έφηβων κοριτσιών τους, τα προβλήματα που πρέπει να ξεπεράσουν σε σχέση με τον νεότερο γιο τους, ένα νεογέννητο μωρό, η κρίση των 40 του πατέρα, οι έντονες τριβές στη σχέση τους, αλλά και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας, μιας και το μεγαλύτερο ηλικιακά μέλος της οικογένειας είναι μια αξιολάτρευτη γιαγιά. Μέσα από τις συνεδρίες παρακολουθούμε τη ζωή τους και πώς βιώνουν τις αλλαγές που προκύπτουν, τις διαφωνίες που αναπτύσσονται, αλλά και τις όμορφες στιγμές που μοιράζονται.

TAGS