Καταιγιστικές εξελίξεις στα νέα επεισόδια (15-19/06) Elif - Ο Ουμίτ εγκαταλείπει την Αρζού

Τα έχουμε όλα εδώ!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Καταιγιστικές εξελίξεις στα νέα επεισόδια (15-19/06) Elif - Ο Ουμίτ εγκαταλείπει την Αρζού

Καταιγιστικές δείχνουν να είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια (15-19/06) της επιτυχημένης σειράς του Star, Elif. Ο Ουμίτ ανακοινώνει στην Αρζού πως θα την εγκαταλείψει και πως έχει ήδη ξεκινήσει να ψάχνει σπίτι προκειμένου να φύγει από κοντά της.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τι θα γίνει στα νέα επεισόδια Elif

Μη χάσετε και το σούπερ αποκλειστικό που σας έχουμε για την Elif. Δείτε εδώ τη νέα παρανοϊκή εμμονή της Αρζού!

Δευτέρα 15/6 - Επεισόδιο 606

Ο Γιουσούφ και ο Ονούρ μιλάνε για το παρελθόν. Ο Ονούρ χαίρεται και φαίνεται να μην έχει κανένα πρόβλημα με τον Γιουσούφ. Η Λεϊλά είναι πανέμορφη στο φόρεμα της και ο Ονούρ μένει άφωνος όταν τη βλέπει. Δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω της ενώ εκείνη έχει μάτια μόνο για τον Γιουσούφ. Η Σιταρέ έχει τώρα τις αποδείξεις, που χρειάζεται αλλά όταν πάει να φύγει ο Ερκούτ της επιτίθεται.

Η Μελέκ είναι εκθαμβωτική στο φόρεμα της και όταν ο Γιουσούφ τη βλέπει είναι μια μαγική στιγμή και για τους δύο. Ενώ η Λεϊλά και ο Ονούρ χορεύουν, ο Σελίμ ζητάει από τη Ζεϊνέπ να χορέψουν. Η Λεϊλά δεν μπορεί να πάρει τα μάτια της από τον Γιουσούφ. Ακόμη πιστεύει πως μπορεί να τον κερδίσει. Καθώς χορεύουν φτάνει στον κήπο η Σιταρέ τραυματισμένη και πέφτει κάτω αναίσθητη. Η γιορτή του αρραβώνα διακόπτεται.

Όλοι προσπαθούν να τη βοηθήσουν και τη μεταφέρουν στο σπίτι. Είναι χτυπημένη και αιμορραγεί στο κεφάλι. Ψελλίζει πως το αφεντικό της ευθύνεται για την κατάσταση της. Οι καλεσμένοι φεύγουν και ο αρραβώνας ματαιώνεται. Ο Ονούρ είναι έξαλλος. Ο Γιουσούφ απολογείται για όλα. Ο Ονούρ δεν μπορεί να ηρεμήσει και λέει πως η Λεϊλά μπορεί και να είναι ευχαριστημένη από αυτή την εξέλιξη. Έχει παρατηρήσει άλλωστε το σκυθρωπό πρόσωπο της Λεϊλά όλο το βράδυ.

Η Λεϊλά του ζητάει να φύγουν και ο Ονούρ της λέει πως όλα τελείωσαν. Ο Ονούρ παίρνει τους γονείς του να φύγουν και η μητέρα του ζητάει να περιμένουν καθώς έχει κάτι να κάνει. Η Λέϊλά και ο Γιουσούφ μιλάνε στον κήπο. Η μητέρα του Ονούρ τους βλέπει να αγκαλιάζονται.

Ο Γιουσούφ απλά προσπαθεί να παρηγορήσει τη Λεϊλά και να της πει πως όλα θα πάνε καλά. Η μητέρα του Ονούρ του λέει τι είδε και εκείνος πηγαίνει να βρει τη Λεϊλά και τον Γιουσούφ. Τους βλέπει να μιλάνε. Θυμώνει και της λέει πως ακόμα αγαπάει τον Γιουσούφ και πως δεν υπάρχει κανένας αρραβώνας ανάμεσά τους. Η Ζεϊνέπ ετοιμάζει ένα κρεββάτι για τη Σιταρέ.

Ο Σελίμ της λέει πως νιώθει άβολα στην ιδέα πως η Σιταρέ θα μείνει εκεί το βράδυ. Η Ζεϊνέπ του ζητάει να είναι λογικός επειδή δεν μπορούν να την αφήσουν σε αυτή την κατάσταση μόνη της. Η Σιταρέ θέλει να φύγει αλλά η Αλιγιέ δεν το επιτρέπει.

Η Μελέκ της λέει πως έχουν ετοιμάσει ένα κρεββάτι για εκείνη και την πείθουν να μείνει. Το πρωί δεν μπορούν να βρουν τη Σιταρέ και θεωρούν πως έφυγε. Η Σιταρέ περπατάει στην παραλία μετανιωμένη για όλα όσα έκανε στην προσπάθειά της να χωρίσει τον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ...

Τρίτη 16/6 - Επεισόδιο 607

Ο Ουμίτ μιλάει με έναν μεσίτη στο τηλέφωνο. Η Αρζού τον ακούει και καταλαβαίνει πως ψάχνει σπίτι για να μείνει μόνος του. Ο Ουμίτ της λέει πως δεν θέλει το μισό σπίτι ούτε τίποτα άλλο. Θέλει απλά να φύγει. Η Αρζού δέχεται ένα τηλεφώνημα από τους απαγωγείς και της λένε πως η Γκόντζα ομολόγησε ότι είχε αλλάξει τα χάπια της. Η οικογένεια Εμίρογλου ανησυχεί για τη Σιταρέ.

Elif νέα επεισόδια

Ο Σελίμ εξακολουθεί να της τηλεφωνεί αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Φοβούνται πως έχει κάνει κάτι κακό. Η Σιταρέ είναι μόνη της στην παραλία και παρακολουθεί μια οικογένεια, που περνάει τυχαία. Συνειδητοποιεί περισσότερο από ποτέ πόσο μόνη είναι. Η Αρζού ψάχνει το δωμάτιο της Γκόντζα και βρίσκει τα κανονικά χάπια, που η Γκόντζα αντικατέστησε.

Θυμάται τη μέρα που η Γκόντζα προσπαθούσε να της τα δώσει στο σπίτι αλλά και στη φυλακή. Πιστεύει πως τώρα που έχει αποδείξεις θα μπορέσει να πείσει τον Ουμίτ. Πηγαίνει στο γραφείο του και του δείχνει τα χάπια. Ο Ουμίτ όμως της λέει πως δεν την πιστεύει και η Αρζού γίνεται έξαλλη.

Του λέει πως πάντα ήταν μόνη και από ότι φαίνεται εξακολουθεί να είναι. Ο Ουμίτ αρχίζει να αναρωτιέται αν η Γκόντζα έλεγε τελικά την αλήθεια. Η Αρζού δέχεται ένα τηλεφώνημα από τη βοηθό του γιατρού της για να κανονίσουν ραντεβού ελέγχου. Ο Ουμίτ θέλει να πάει μαζί της.

Στο νοσοκομείο ο Ουμίτ ακούει την καρδιά του μωρού και τρελαίνεται από τη χαρά του και χαίρεται ακόμα περισσότερο όταν μαθαίνει πως η Αρζού περιμένει αγόρι. Η μητέρα του Ονούρ πηγαίνει στο σπίτι της Λεϊλά και την κατηγορεί για όλα. Οι δύο γυναίκες ανταλλάσουν σκληρά λόγια και η μητέρα του Ονούρ φεύγει αποφασισμένη μην επιστρέψει ποτέ ξανά. Η Ζεϊνέπ βρίσκει τη Σιταρέ και επιστρέφουν μαζί στο σπίτι.

Ο Σελίμ ξαφνιάζεται όταν τις βλέπει στην πόρτα. Όλοι αναρωτιούνται πως κατάφερε η Ζεϊνέπ να τη βρει. Η Ζεϊνέπ είχε μια ιδέα για το που θα ήταν η Σιταρέ και την πρόλαβε πριν αυτοκτονήσει. Ο Ουμίτ καταλαβαίνει πια πως η Γκόντζα ήταν αυτή που προσπάθησε να τον δηλητηριάσει και αποφασίζει να κάνει τα πάντα για να κερδίσει ξανά την καρδιά της Αρζού.

Πηγαίνει στο δωμάτιο της μετανιωμένος για τη συμπεριφορά του και η Αρζού τον συγχωρεί. Η Αρζού του λέει πως η Γκόντζα παραποίησε την αλήθεια και ο Ουμίτ είναι αποφασισμένος να την κάνει να το πληρώσει. Η Αρζού παραδέχεται πως εκείνη την έχει απαγάγει.

Ο Ουμίτ θέλει να αναλάβει εκείνος την Γκόντζα αλλά η Αρζού του λέει πως τα έχει όλα κανονίσει και θα τιμωρηθεί. Η Σιταρέ δεν έχει λόγια για να ευχαριστήσει τη Ζεϊνέπ επειδή της έσωσε τη ζωή. Η Μελέκ λέει στην οικογένεια πως την επόμενη μέρα είναι τα γενέθλια της Ελίφ.

Η Μελέκ προτείνει να υποκριθούν όλοι πως το έχουν ξεχάσει και όταν επιστρέψει η Ελίφ από το σχολείο να έχουν ετοιμάσει μια γιορτή έκπληξη. Ο Λατίφ επισκέπτεται τον Μουράτ στο σπίτι του. Η Τουλάι και ο Βεϊσέλ χαίρονται όταν τον βλέπουν. Ο Λατίφ είναι μετανιωμένος επειδή πίστεψε πως ο Μουράτ έκλεψε τα διαμάντια…

Τετάρτη 17/6 - Επεισόδιο 608

Η μητέρα της Λεϊλά μιλάει με τη φίλη της Χούληια για την τελετή του αρραβώνα, που ματαιώθηκε και για την επίσκεψη της μητέρας του Ονούρ. Και οι δύο είναι θυμωμένες μαζί της για τα άσχημα λόγια που είπε για τη Λεϊλά. Η Λεϊλά είναι κρυμμένη και τις ακούει και χαίρεται με όσα συμβαίνουν. Ο αρραβώνας της ακυρώθηκε και δεν είναι υποχρεωμένη να παντρευτεί κάποιον που δεν αγαπάει.

Επιπλέον εκείνη δεν έκανε τίποτα για να ακυρωθεί ο αρραβώνας, ό,τι έγινε, έγινε από καθαρή τύχη. Όμως η Λεϊλά έχει και άλλα σχέδια και στέλνει ένα μήνυμα στον Ονούρ να συναντηθούν την επόμενη μέρα. Η Ζεϊνέπ υπερασπίζεται τη Σιταρέ και προσπαθεί να τη βοηθήσει.

Επίσης, διαβεβαιώνει τον Σελίμ πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τη Σιταρέ και είναι χαρούμενη, που τη βοηθάει. Η Αϊλά μιλάει σκληρά στον πατέρα της. Δεν μπορεί να αποδεχθεί το γεγονός ότι ο πατέρας της χρησιμοποίησε τον Μουράτ για τις ύποπτες δουλειές του και πως έβαλε και κάποιον να τον δείρει.

Η Ελίφ ξυπνάει χαρούμενη επειδή είναι τα γενέθλια της και περιμένει πως όλοι το θυμούνται αλλά όλοι συμπεριφέρονται σαν να είναι μια μέρα σαν όλες τις άλλες. Η Ελίφ κάνει προσπάθειες να τους το θυμίσει αλλά όλοι αλλάζουν θέμα συζήτησης.

Η Ελίφ είναι λυπημένη τώρα και πηγαίνει σχολείο απογοητευμένη. Ο Ονούρ και η Λεϊλά συναντιούνται. Η Λεϊλά λέει διάφορα ψέματα για τον Γιουσούφ όπως ότι προσπάθησε να τους χωρίσει, ακόμα και τη βραδιά του αρραβώνα τους. Ο Ονούρ γίνεται έξαλλος και φεύγει. Η Λεϊλά χαίρεται που βλέπει ότι το σχέδιο της πάει όπως το είχε υπολογίσει. Σκοπός της είναι να καταστρέψει το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια της Ελίφ, στο οποίο είναι καλεσμένη.

Ο Γιουσούφ αγοράζει δώρο για την Ελίφ. Ο φίλος του Ορχάν σχολιάζει πως η Ελίφ επηρεάζει τον Γιουσούφ. Πιστεύει πως ο Γιουσούφ και η Ελίφ κάνουν ο ένας τον άλλο χαρούμενο. Η Ελίφ επιστρέφει λυπημένη από το σχολείο. Είναι σίγουρη πως η οικογένειά της έχει ξεχάσει τα γενέθλια της αλλά τελικά ένα πάρτι έκπληξη την περιμένει.

Η Ελίφ είναι πολύ χαρούμενη για την τούρτα της, τα κεριά, τα μπαλόνια, τη διακόσμηση. Αλλά ξαφνικά εμφανίζεται ο Ονούρ, που εισβάλει στο σπίτι σε έξαλλη κατάσταση. Κατηγορεί τον Γιουσούφ και κάνει σκηνή. Ο Γιουσούφ προσπαθεί να τον ηρεμήσει λέγοντας του πως κάνει μεγάλο λάθος αλλά ο Ονούρ δεν ακούει τίποτα.

Ο Σελίμ τον πετάει έξω από το σπίτι. Στη συνέχεια έρχεται η Λεϊλά και υποκρίνεται πως δεν έχει ιδέα για τη συμπεριφορά του Ονούρ. Ο Ουμίτ κάνει ό,τι μπορεί γιανα φροντίσει την Αρζού και το μωρό τους. Η Αρζού είναι χαρούμενη καθώς το μωρό τους δίνει την ευκαιρία να κάνουν μια νέα αρχή στον γάμο τους…


Πέμπτη 18/6 - Επεισόδιο 609

Ο Ονούρ περπατάει μόνος του στην παραλία και είναι έξαλλος. Θέλει να πάρει εκδίκηση και να πληρώσει ο Γιουσούφ για όλα. Η Λεϊλά υποκρίνεται πως αισθάνεται άσχημα για ό,τι συνέβη με τον Ονούρ στα γενέθλια της Ελίφ. Ξεσπάει σε κλάματα και φεύγει αλλά έχει άλλο ένα σχέδιο. Ο Ονούρ σπάει με μια πέτρα τη βιτρίνα από το βιβλιοπωλείο του Γιουσούφ.

Οι γείτονες που τον βλέπουν, τον πιάνουν και τον χτυπάνε. Τον προειδοποιούν να μείνει μακριά από τον Γιοσούφ. Η Ελίφ σβήνει επιτέλους τα κεράκια στην τούρτα της και ανοίγει τα δώρα της. Το δώρο του Γιουσούφ είναι ένα βιολί και η Ελίφ ξετρελαίνεται. Η Αρζού και ο Ουμίτ διαβάζουν περιοδικά σχετικά με μωρά κάνοντας σχέδια. Νιώθουν υπέροχα. Το μωρό έχει αλλάξει τη ζωή τους.

Η Σιταρέ κατηγορεί τον εαυτό της γιατί αν δεν είχε εμφανιστεί το βράδυ των αρραβώνων του Ονούρ και της Λεϊλά τώρα θα είχαν αλλάξει δαχτυλίδια και τίποτα άσχημο δεν θα είχε συμβεί. Η Αλιγιέ της λέει πως δεν έχει νόημα να κατηγορεί τον εαυτό της. Ο Γιουσούφ λέει στη Μελέκ πως δεν είχε ποτέ δεσμό με τη Λεϊλά.

Η Ελίφ κάνει εξάσκηση με το βιολί της και η Ιντζί κλείνει τα αυτιά της γιατί κάνει φάλτσα. Ο Γιουσούφ είναι σίγουρος πως η Ελίφ θα γίνει πολύ καλή στο βιολί. Η μητέρα του Ονούρ τον αναζητά και καλεί τη Λεϊλά. Εκείνη της λέει πως δεν έχει ιδέα που είναι.

Ο Ονούρ είναι μόνος και πίνει ενώ στη συνέχεια κατευθύνεται στο σπίτι της Λεϊλά φωνάζοντας. Στη συνέχεια φεύγει αλλά η μητέρα της Λέϊλά παθαίνει έμφραγμα. Η Αϊλά θέλει ο Μουράτ να βρει άλλη δουλειά και δεν μπορεί να του πει πως στην πραγματικότητα τώρα δουλεύει για τον πατέρα της. Ο Μουράτ της λέει πως είναι ικανοποιημένος με τη δουλειά του.

Ο Λατίφ ζητάει από το αφεντικό του Μουράτ να του κάνει αύξηση. Εκείνος αναρωτιέται γιατί αλλά υπακούει. Ο Λατίφ του λέει πως ο Μουράτ είναι ένα τίμιο παιδί και πατέρας του εγγονού του. Επίσης θέλει να κάνει κάτι καλό για εκείνον επειδή έβαλε και τον χτύπησαν άδικα. Ο Γιουσούφ καλεί τη Λεϊλά αλλά εκείνη δεν απαντάει. Πηγαίνει στο σπίτι της και βρίσκει τη μητέρα της χωρίς τις αισθήσεις της. Τη μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Ο γιατρός του λέει πως θα γίνει καλά. Η Αρζού δεν αισθάνεται καλά και όταν φεύγει ο Ουμίτ πηγαίνει στο νοσοκομείο. Εκεί έρχεται αντιμέτωπη με μια φοβερή αλήθεια. Ο γιατρός της λέει πως το μωρό, είναι νεκρό…

Παρασκευή 19/6 - Επεισόδιο 610

Η Αρζού αισθάνεται απαίσια όταν ο γιατρός της λέει πως το μωρό της δεν έχει καρδιακό παλμό. Αισθάνεται συντρετριμμένη. Ο Σελίμ λέει στη Ζεϊνέπ πως ο Γιουσούφ βρήκε τη Φεβζιγιέ χωρίς τις αισθήσεις της και την πήγε στο νοσοκομείο. Η Ζεϊνέπ ενημερώνει τη Μελέκ και την Αλιγιέ. Ο γιατρός ρωτάει την Αρζού αν πήρε άλλα φάρμακα από αυτά που της είχε δώσει και εκείνη θυμάται τα χάπια, που της έδινε η Γκόντζα.

Ο γιατρός της λέει πως όποιο άλλο φάρμακο θα ήταν μοιραίο για το μωρό, όπως και έγινε. Τώρα η Αρζού μισεί ακόμα περισσότερο την Γκόντζα. Η Αρζού αποφασίζει να κρατήσει μυστικό από τον Ουμίτ πως έχασε το μωρό. Η Λεϊλά είναι ευγνώμων στον Γιουσούφ επειδή έσωσε τη ζωή της μητέρας της. Η Λεϊλά δεν καταλαβαίνει τι συνέβη και η μητέρα της έπαθε έμφραγμα.

Η Φεβζιγιέ τους λέει πως ο Ονούρ ευθύνεται για την κατάστασή της. Η Αρζού επιστρέφει σπίτι και βρίσκει δεκάδες πράγματα, που έχει αγοράσει ο Ουμίτ για το μωρό. Η Αρζού δεν του λέει πως έχασε το μωρό. Η Μελέκ έχει μια καινούρια πελάτισσα η οποία είδε το φόρεμα, που έραψε στη Λεϊλά. Η πελάτισσα ρωτάει λεπτομέρειες για το πως χάλασε ο αρραβώνας αλλά και για το ποια είναι η Σιταρέ. Η Σιταρέ την ακούει και νιώθει άσχημα.

Η Λεϊλά λέει πάλι ψέματα στον Γιουσούφ πως δήθεν ο Ονούρ έχει εμμονή μαζί του. Θέλει να πιστέψει ο Γιουσούφ πως ο Ονούρ τον ζηλεύει και για αυτό εισέβαλλε και στο σπίτι της οικογένειας Εμίρογλου με αυτό τον τρόπο. Η Αρζού αρχίζει να κάνει παράλογες σκέψεις. Μπορεί η Γκόντζα να της έκανε κακό αλλά θεωρεί πως πίσω από όλα αυτά βρίσκεται η Μελέκ και έτσι έχασε το μωρό της…

TAGS