Mega - MasterChef spoiler: Οι δυο που τα μαζεύουν και φεύγουν σήμερα 15/6

Θα γίνει το έλα να δεις!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Mega - MasterChef spoiler: Οι δυο που τα μαζεύουν και φεύγουν σήμερα 15/6

Μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό του MasterChef και το τηλεοπτικό κοινό περιμένει καθηλωμένο να μάθει τις εξελίξεις! Στο σημερινό επεισόδιο 15/6 θα τα μαζέψουν και θα φύγουν δυο πρόσωπα κι εμείς έχουμε το Mega - Spoiler!

Στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef 4 από τη γαστρονομική κόντρα και το απαιτητικό τεστ δημιουργικότητας ανάμεσα στους τέσσερις παίκτες, δύο θα αποχαιρετήσουν τον διαγωνισμό.

Αυτοί είναι η Μαρία ( δείτε εδώ πράγματα που δεν ξέρετε για την Μαρία) και ο Τζον, που τελικά αποχωρεί απόψε. Μάλιστα ο Τζον κλείνει την πόρτα του MasterChef 4 με δάκρυα στα μάτια, καθώς ήθελε πολύ να είναι εκείνος που θα κόψει το νήμα του διαγωνισμού μαγειρικής. Στη συνέχεια, στο επεισόδιο της Τρίτης θα δούμε το πρώτο μέρος της μεγάλης αναμέτρησης, με τους δύο Σταύρους να μάχονται για το μεγάλο έπαθλο.

Ποιος αποχωρεί σήμερα από το MasterChef

Δείτε το σημερινό τρέιλερ:

Και αποκλειστικό απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο:

MasterChef - Spoiler: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής!

To MasterChef έχει μπει στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό και τα spoilers παίρνουν και δίνουν. Μετά τη χθεσινή διπλή αποχώρηση, μέσα στο παιχνίδι έχουν μείνει 4 παίκτες. Η Μαρία Μπέη, ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ο Τζόν και ο Σταυρής. Ωστόσο, ένας είναι ο μεγάλος νικητής και γνωρίζουμε το όνομα του.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα προβληθεί στο STAR ο ημιτελικός και ο μεγάλος τελικός με την ανακοίνωση του ονόματος του επόμενου Έλληνα master chef.

Σύμφωνα λοιπόν με το spoiler που έχει βγει, οι επόμενοι δυο παίκτες που θα έχουν τα πιο αδύναμα πιάτα και θα αποχωρήσουν από το παιχνίδι, θα είναι η Μαρία Μπέη - ένα από τα φαβορί -, αλλά και ο Τζον. Αυτό σημαίνει πως την τελική μονομαχία στην κουζίνα θα δώσουν Σταύρος Βαρθαλίτης και Σταυρής.

MasterChef Spoiler νικητής

Να σημειώσουμε ωστόσο, πως κάθε φορά που ένας νικητής αποχωρεί από το παιχνίδι γίνονται αποκαλύψεις. Όπως αυτή του Διονύση για τις... στενές επαφές μέσα στο παιχνίδι που δεν δείχνουν οι κάμερες.

Αυτός είναι ο νικητής του MasterChef

Κάπου εδώ το spoiler μάλιστα που είχε κάνει η Φαίη Σκορδά, επιβεβαιώνεται, καθώς ο Σταύρος Βαρθαλίτης θα είναι αυτός που θα έχει τα πιο δυνατά πιάτα στις δοκιμασίες και τελικά θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής του MasterChef.

«Η πρώτη δοκιμασία είναι το αγαπημένο πιάτο. Στη δεύτερη δοκιμασία που είναι μενού αντιγραφής νικητής. Έχουμε δύο ημιτελικούς και τις δύο κερδίζει ο ίδιος και έχουμε και τον τελικό! Ξέρω ότι στο Star σκέφτονταν μέχρι και την τηλεψηφοφορία, σκέφτηκαν όμως ότι συνέβη με το GNTM και έκαναν πίσω…», ανέφεραν στο πάνελ της εκπομπής του Πρωινού.

MasterChef νικητής Σταυρός Βαρθαλίτης