«Έσκασε» ανακοίνωση για εκπομπή του MEGA

Τι θα δούμε στο «Σπίτι με...» αυτή την Παρασκευή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έσκασε» ανακοίνωση για εκπομπή του MEGA

Ανακοίνωση «έσκασε» από το Mega για την εκπομπή «Σπίτι με...» που θα παρακολουθήσουμε αυτή την Παρασκευή 19 Ιουνίου στις 11 το βράδυ. Αυτή την φορά θα δούμε τον.... Τόνι Σφήνο να μας διασκεδάζει και άκρως καλοκαιρινούς ρυθμούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του MEGA

Το απόλυτο καλοκαιρινό πάρτι της σεζόν είναι «Στο σπίτι με τον Τόνι Σφήνο» και στο MEGA, την Παρασκευή 19 Ιουνίου στις 11 το βράδυ.

Ετοιμαστείτε για τρελό ξεφάντωμα με μουσική, τραγούδι και χορό. Τα αξεπέραστα κομμάτια των τελευταίων δεκαετιών, από το ’70 μέχρι σήμερα, που έχουν συνδεθεί με τις πιο ανέμελες στιγμές μας θα τραγουδήσουν οι αυθεντικοί του είδους.

Ο Δάκης, η Μαντώ, ο Κώστας Μπίγαλης, η Πωλίνα, ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος και ο Λάμπης Λιβιεράτος. Οικοδεσπότης ο Τόνι Σφήνος που ξέρει να οργανώνει τα καλύτερα και πιο τρελά disco γλέντια για ατελείωτο χορό και διασκέδαση.

MEGA Σπίτι με τον Τόνι Σφήνο

Την Παρασκευή το βράδι στις 11, στο MEGA θα πιούμε… «Τσάι με λεμόνι», θα ετοιμαστούμε για… «Αυτό το καλοκαίρι», θα ονειρευτούμε τρέλες στις …«Σεϋχέλλες», θα βάλουμε πρόγραμμα για… «Βραδινό μπανάκι» και θα πέσουμε… «Μπάμ και κάτω» από το χορό.

Μια διαφορετική μουσική βραδιά με «γκουντ ολντ φάσιον εντερτέημεντ» όπως θα έλεγε σε...άψογα αγγλικά και ο Τόνι Σφήνος.

Ωστόσο, να πούμε πως... επιστρέφει αγαπημένο παιχνίδι του Mega αλλά... όχι στο Mega; Δείτε αναλυτικά.

Πως τα πήγε σε τηλεθέαση η εκπομπή του MEGA «Σπίτι με τους Πυξ Λαξ

Ξεφούσκωσε το «Σπίτι με» στο Mega, αφού οι Πυξ Λαξ έκαναν χθες μονοψήφια νούμερα. Μπορεί κάποια προηγούμενα ονόματα, να έφεραν υψηλά νούμερα ωστόσο πλέον η εκπομπή κινείται λίγο πιο χαμηλά.

Πιστό στο ραντεβού του με τη ψυχαγωγία, το MEGA έφερε και αυτή την Παρασκευή στις οθόνες μας το κορυφαίο συγκρότημα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Οι Πυξ Λαξ, το συγκρότημα με τις αμέτρητες επιτυχίες που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το ελληνικό κοινό, θα εμφανιστεί σε μία σπάνια τηλεοπτική τους εμφάνιση γεμάτη μουσική, αγαπημένες μελωδίες, αλλά και ξεχωριστούς καλεσμένους.

Ωστόσο τα νούμερα τηλεθέασης δεν ήταν ικανοποιητικά. Άλλωστε πλέον η καραντίνα έχει λήξει και ο κόσμος βγαίνει από το σπίτι οπότε είναι λογικό να έχει πιο χαμηλά νούμερα η εκπομπή. Δείτε ωστόσο και ποιο αγαπημένο παιχνίδι επιστρέφει στο κανάλι.

Late night

  • Mega: Μένουμε σπίτι με τους Πυξ Λαξ 8
  • ΑΝΤ1: Best Friends Fear 9
  • Alpha: Φως στο Τούνελ 28
TAGS