Κόκκινο Ποτάμι: Η Αρίν σκοτώνει τον Βαλή - Συντριπτικό επεισόδιο στο Opentv την Κυριακή 21/6

Διέρρευσε ολόκληρο το επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κόκκινο Ποτάμι: Η Αρίν σκοτώνει τον Βαλή - Συντριπτικό επεισόδιο στο Opentv την Κυριακή 21/6

Συντριπτικό θα είναι το νέο επεισόδιο της σειράς Κόκκινο Ποτάμι που θα παρακολουθήσουμε την Κυριακή 21/6 μέσα από την συχνότητα του Opentv αφού η Αρίν θα θολώσει και θα σκοτώσει τον Βαλή!

Η Ιφιγένεια πιστεύει πως τα βάσανά τους έχουν τελειώσει αφού με τον Μίλτο, τη μητέρα της και τους γονείς του Αλί θα φύγουν για την Αγία Πετρούπολη. Όμως η μοίρα έχει άλλα σχέδια γι’ αυτούς και είναι γραμμένα με αίμα.

Η Σοφία συναντιέται επιτέλους με την Ιφιγένεια. Οι σκηνές είναι πολύ συγκινητικές. Η μια πέφτει στην αγκαλιά της άλλης με δάκρυα στα μάτια. «Κόρη μου, επιτέλους σε βρίσκω», λέει η Σοφία. Αφού περνάει η πρώτη αυτή έκπληξη, μαζί με την Αρίν γνωρίζουν τους γονείς του Αλί. Εκείνοι ανοίγουν την πόρτα τους σπιτιού τους και τις καλοδέχονται. Ομως έρχεται η ώρα των εξηγήσεων. «Ο μπαμπάς πού είναι; Η αδελφή μου η Ειρήνη;», ρωτάει η Ιφιγένεια. Η Σοφία λέει στην κόρη της ότι ο πατέρας της επιστρατεύτηκε στον πόλεμο και ότι χάθηκαν τα κορίτσια, τα οποία και ψάχνουν. «Την άρπαξαν μαζί με τη Λουσίν. Δεν ξέρουμε πού είναι αλλά ελπίζουμε ότι θα τις βρούμε, όπως βρήκαμε κι εσένα», είναι τα λόγια της. Ωστόσο αυτό που δεν γνωρίζει η Σοφία είναι πως έχει έναν εγγονό. Ετσι, έρχεται η ώρα να γνωρίσει τον Μιλτιάδη για πρώτη φορά. Το Κόκκινο Ποτάμι: Αυτός ο ηθοποιός θα μπει στη σειρά και θα φέρει τα πάνω κάτω

Ο Βαλής εισβάλλει στο σπίτι του Αλί

Ο Μίλτος μετά την απόπειρά του να το σκάσει από τα χέρια των Τούρκων συλλαμβάνεται από τους Ρώσους και φυλακίζεται. Ο διοικητής συμπαθεί τον αιχμάλωτό του λόγω της γνωριμίας του με τον Ροστόφ και του λύνει τα χέρια, ενώ την ίδια ώρα ο Βαλής έρχεται αιφνιδιαστικά στο σπίτι του Αλί ψάχνοντας για τη Σοφία και την Αρίν. Εκεί βλέπει τις δύο γυναίκες τις οποίες και απειλεί και η Αρίν παίρνει το όπλο της. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ το πρόσωπό σου. Με θυμάσαι; Εγώ σε θυμάμαι πολύ καλά. Εσύ σκότωσες τους γονείς μου», του λέει φωνάζοντας και τρέμοντας συνάμα. Ο Νεντίμ μπαίνει στη μέση για να μη γίνει φονικό και ο Βαλής το σκάει, όμως η Αρίν τον ακολουθεί και τον σκοτώνει στον δρόμο.

Η Αρίν λιθοβολείται μέχρι θανάτου

Κόκκινο Ποτάμι επεισόδιο Κυριακή 21/6

Πλήθος από Τούρκους, με αρχηγό τον Μουράτ, μαζεύεται γύρω στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Βαλής και εγκλωβίζει την Αρίν. Ο μανιασμένος όχλος λιθοβολεί και ποδοπατεί τη γυναίκα. Οι σκηνές είναι φρικαλέες. Τελικά η Αρίν αφήνει την τελευταία της πνοή με έναν μαρτυρικό θάνατο. Αργότερα Ρώσοι στρατιώτες που είχαν τρέξει στο επεισόδιο φέρνουν στον διοικητή που είναι με τον Μίλτο, την Ιφιγένεια, τη Σοφία, την Μελικέ και τον Νεντίμ.

Η Λουσίν σκοτώνει τον Τούρκο βιαστή της

Η Λουσίν έχει πωληθεί σε έναν Τούρκο που τη βιάζει. Κάποια στιγμή που εκείνος κοιμάται, η κοπέλα δεν διστάζει. Παίρνει μια πέτρα, τον χτυπάει στο κεφάλι και καταφέρνει να τον σκοτώσει και να το σκάσει. Μετά από λίγο τη βρίσκει σε κακή κατάσταση ο μοναχός Γρηγόριος και για να τη σώσει, αποφασίζει να την κρύψει σε γυναικείο μοναστήρι. Ο Χότζας που αγόρασε την Ειρήνη της φέρεται καλά και αυτή παύει να φοβάται και νιώθει ασφαλής. Ξέρει ότι η ζωή της δεν κινδυνεύει. Στο μεταξύ ο Ρώσος διοικητής φυγαδεύει ο ίδιος τον Μίλτο, την Ιφιγένεια, τη Σοφία και τους γονείς του Αλί και υπόσχεται ότι θα θάψει τη νεκρή Αρίν. Αυτοί πηγαίνουν σε πανδοχείο, ώστε σε μια βδομάδα να φύγουν με τρένο για την Αγία Πετρούπολη.

Ο Νεντίμ πέφτει νεκρός

Ο Μίλτος και η Ιφιγένεια ονειρεύονται ένα καλύτερο μέλλον για όλη την οικογένεια και τους γονείς του Αλί, παρά την αγωνία για τον πατέρα της, την αδελφή της και τη Λουσίν. Ομως στέκονται άτυχοι, γιατί λόγω της επανάστασης θεωρούνται φίλοι του Ροστόφ που είναι εχθρός των επαναστατούντων και ένοπλοι πολίτες συλλαμβάνουν τον Μίλτο. Ο Νεντίμ προσπαθεί να τον σώσει αρπάζοντας ένα όπλο, αλλά ο επικεφαλής κομισάριος τον σκοτώνει. Στο μεταξύ οι τρεις γυναίκες το σκάνε μαζί με το μωρό και κρύβονται αρχικά σε ένα παχνί και μετά στο δάσος. Αργότερα αποφασίζουν να επιστρέψουν στο Ερζερούμ και να βρουν τον Ρώσο διοικητή.