Elif: Η Ελίφ νεκρή - Η Μελέκ αναγνωρίζει το πτώμα της

Σούπερ αποκλειστικό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif: Η Ελίφ νεκρή - Η Μελέκ αναγνωρίζει το πτώμα της

Σοκαριστικά είναι τα επόμενα επεισόδια της σειράς Elif. Καθώς, η οικογένεια Εμίρογλου θα δεχθεί ένα τηλεφώνημα που θα λέει πως η Ελίφ είναι νεκρή. Ενώ, η Μελέκ θα αναγνωρίσει το πτώμα της. Οι εξελίξεις πριν προβληθούν στο STAR.

Στα άκρα φτάνει η ζήλια της Λεϊλά, η οποία δεν διστάζει να συμμαχήσει με την Αρζού προκειμένου μαζί να καταστρέψουν τη Μελέκ! Ετσι βάζουν στόχο την Ελίφ! Το TiVi Σίριαλ έχει όλο το ρεπορτάζ.

Η Λεϊλά, που από δικό της λάθος η Ελίφ βρέθηκε στα χέρια της Αρζού, δεν αντέχει τις τύψεις που έχει όταν βλέπει τη Μελέκ να παθαίνει νευρικό κλονισμό εξαιτίας της εξαφάνισης της κόρης της. Ετσι αποφασίζει να πάει να τη βρει και να της πει όλη την αλήθεια, με όποιο κόστος θα έχει αυτό για εκείνη! Ομως, όταν φτάνει έξω από το σπίτι βλέπει τη Μελέκ στην αγκαλιά του Γιουσούφ να την παρηγορεί και εξαιτίας της ζήλιας της αλλάζει γνώμη. Η Μελέκ νιώθει άσχημα και η οικογένεια της δίνει ηρεμιστικά χάπια αλλά εκείνη δεν θέλει να τα πάρει. Θέλει μόνο να ψάξει παντού για να βρει το παιδί της.

Στο μεταξύ, η Ελίφ προσπαθεί να τηλεφωνήσει στη μητέρα της αλλά η Αρζού -που πιστεύει πως είναι η Τουγκτσέ- την εμποδίζει. Φέρεται στην Ελίφ σαν να είναι η Τουγκτσέ. Η Ελίφ προσπαθεί να της εξηγήσει πως δεν είναι αυτή που νομίζει, η μια κουβέντα οδηγεί στην άλλη και η Αρζού σταματάει να της φέρεται σαν να είναι η νεκρή κόρη της και δένει ξανά το μικρό κορίτσι: «Αν βγάλεις άχνα δεν πρόκειται να δεις ποτέ ξανά τη μητέρα σου». Στο μεταξύ, τρεις άντρες απάγουν τη Λεϊλά. Αποδεικνύεται πως κινούνται με εντολές της Αρζού, η οποία υποψιάστηκε τη Λεϊλά και τη Σουλέ από την πρωινή κρυφή τους επίσκεψη στο σπίτι της.

elif νεκρή πτώμα

Οι άντρες οδηγούν τη Λεϊλά στο κτήμα και η Αρζού απαιτεί να μάθει τι έκανε στο σπίτι της μαζί με τη φίλη της. Η Λεϊλά στην αρχή λέει ψέματα, αλλά στη συνέχεια ομολογεί την αλήθεια. «Μάλιστα! Εχουμε έναν κοινό εχθρό: τη Μελέκ! Αν με βοηθήσεις να την καταστρέψουμε θα σε βοηθήσω κι εγώ να πάρεις πίσω τον Γιουσούφ». Αρχικά η Λεϊλά δεν θέλει να κάνει τίποτα για την Αρζού, αλλά εκείνη της δίνει χρόνο να το σκεφθεί καλύτερα: «Θέλω να μου λες όλα όσα κάνει η Μελέκ, θέλω να ξέρω τις κινήσεις της».

Το δίλημμα της Λεϊλά μεγαλώνει. Εξω από το σπίτι της βλέπει τους άντρες της Αρζού και της λένε πως θέλει να της μιλήσει. Η Λεϊλά πηγαίνει στο κτήμα και η Αρζού της αναθέτει την πρώτη της αποστολή, να βάλει κοριό στο σπίτι των Εμιρόγλου. Στο μεταξύ, η Μελέκ λαμβάνει ένα μήνυμα στο κινητό της: «Εχουμε το παιδί σου, περίμενε επόμενο μήνυμά μας, μην ενημερώσεις κανέναν» και σοκάρεται. Η Λεϊλά τους επισκέπτεται και βάζει κάτω από το τραπέζι τον κοριό και τώρα η Αρζού ακούει κάθε τους συζήτηση. Στη συνέχεια στέλνει ένα μήνυμα στη Μελέκ και ζητάει λύτρα για την Ελίφ.

Elif αποκλειστικό εξελίξεις

Η Μελέκ είναι απελπισμένη καθώς δεν μπορεί να βρει τόσα χρήματα. Ο Γιουσούφ της ζητάει να ηρεμήσει και της λέει πως θα κάνει τα πάντα για να σώσει την Ελίφ. Η Λεϊλά βλέπει πόσο νοιάζεται ο Γιουσούφ για τη Μελέκ και την κόρη της και στενοχωριέται. Η Αρζού ξέρει πως η οικογένεια δεν έχει άλλη περιουσία να πουλήσει αλλά όλα τα μέλη της προσπαθούν με κάθε τρόπο να συγκεντρώσουν το ποσό.

Elif - Η Μελέκ αναγνωρίζει το πτώμα της νεκρής Ελίφ

Η Αρζού εκνευρίζεται με την Ελίφ επειδή δεν κάνει ησυχία και προσπαθεί να την πνίξει, - Δείτε εδώ αναλυτικά τι θα συμβεί ακριβώς - αλλά προτού ολοκληρώσει το έγκλημα που πάει να κάνει, επιστρέφει ο Ουμίτ και σταματάει. Η μικρή το σκάει. Προσπαθεί να περάσει τον δρόμο, όταν ένα διερχόμενο αυτοκίνητο τη βλέπει και προσπαθεί να την αποφύγει. Την ίδια ώρα το τηλέφωνο της Μελέκ χτυπάει και την ενημερώνουν να πάει στο νοσοκομείο. «Είναι ένα κορίτσι στο νοσοκομείο που ταιριάζει με την περιγραφή της Ελίφ! Πάω να δω», λέει ταραγμένη η Μελέκ και μαζί της πάνε οι Σελίμ, Ζεϊνέπ και Γιουσούφ. Ο γιατρός της λέει: «Οταν την έφεραν ήταν βαριά χτυπημένη... Κάναμε ό,τι μπορούσαμε... Δυστυχώς... Τη χάσαμε...». Η Μελέκ πέφτει στο πάτωμα και ουρλιάζει, ενώ η Ζεϊνέπ την αγκαλιάζει. Ο Σελίμ επίσης ουρλιάζει και αρχίζει να σπάει πράγματα στο νοσοκομείο. Λίγο αργότερα όλοι πάνε στο νεκροτομείο να αναγνωρίσουν το πτώμα της μικρής Ελίφ. Το σοκ είναι τεράστιο για όλους!