Άγριες Μέλισσες: Η αλήθεια αποκαλύπτεται - «Χωρίστε είστε ξαδέλφια»

«Βόμβα» στο Διαφάνι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Η αλήθεια αποκαλύπτεται - «Χωρίστε είστε ξαδέλφια»

«Βόμβα» θα σκάσει σε λίγες ημέρες στο Διαφάνι με τις αποκαλύψεις που θα γίνουν. Μια από αυτές είναι πως θα γίνει γνωστό σε δυο πρωταγωνιστές πως είναι ξαδέλφια και θα πρέπει να χωρίσουν. Το αποκλειστικό για τις Άγριες Μέλισσες που έχουμε, είναι σοκαριστικό.

Τα πάνω-κάτω θα έρθουν για άλλη μια φορά τα πράγματα στο Διαφάνι, αφού η αποκάλυψη της Ανέτ πως ο Μελέτης είναι γιος της θα αναστατώσει τόσο τον ίδιο που εξαφανίζεται όσο και την Πηνελόπη που χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Παράλληλα επιστρέφει ο πρώην άντρας της Βιολέτας, ενώ η Ασημίνα αποφασίζει να διαλύσει τον αρραβώνα της Δρόσως και του Ιορδάνη. Διαβάστε τα όλα αποκλειστικά στο TiVi Σίριαλ.

Δείτε ωστόσο και αυτό το αποκλειστικό. Η Δρόσω θα γεννήσει αγόρι και Ασημίνα κινδυνεύει να πεθάνει. Τι πρόκειται να γίνει;

Η απόφαση του Μελέτη και της Πηνελόπης να κλεφτούν στέφεται με αποτυχία καθώς ο Δούκας και η Ανέτ τους πιάνουν και φυσικά ο καθένας παίρνει την τιμωρία που του αξίζει. Ο Δούκας για άλλη μια φορά συγκρούεται με τον Μελέτη για την Πηνελόπη λέγοντάς του: «Σου είχα πει να μείνεις μακριά από την κόρη μου και τόλμησες να με παρακούσεις! Φύγε, εξαφανίσου! Δεν θέλω να σε δω ποτέ ξανά στα μάτια μου».

Ο Μελέτης μαζεύει τα πράγματά του να φύγει και η Ανέτ επεμβαίνει για να τον σταματήσει: «Μη φύγεις... γιε μου», του λέει και εκείνος την κοιτάζει καλά-καλά. «Καλά άκουσες! Ηρθε η στιγμή να μάθεις την αλήθεια... Είσαι ο γιος μου, δικό μου παιδί» και του εξηγεί όλη την ιστορία τους! Ο Μελέτης καταρρακώνεται! Ολη του η ζωή έρχεται ανατρέπεται συνειδητοποιώντας πως η Πηνελόπη είναι πρώτη του ξαδέλφη. Ετσι αποφασίζει να δώσει ένα οριστικό τέλος με τραγικές συνέπειες.

H Πηνελόπη από την άλλη, που δεν γνωρίζει τίποτα, ζητάει μπροστά σε όλη την οικογένεια διαζύγιο από τον Κλεομένη! Η Μυρσίνη βγαίνει εκτός εαυτού και χτυπάει την κόρη της: «Τι ρεζιλίκια είναι αυτά που κάνεις; Πώς τόλμησες να ζητήσεις διαζύγιο;». Ο Κλεομένης για άλλη μια φορά προσπαθεί με εκβιασμούς να κρατήσει την Πηνελόπη, αλλά και εκείνη έχει κρυμμένο άσο στο μανίκι της για εκείνον: «Ξέρω πολύ καλά ότι σου αρέσουν οι άντρες! Πρόσεχε λοιπόν τα λόγια σου και κοίτα να δεχτείς τον χωρισμό μας μπροστά στους γονείς μου, αλλιώς το ρεζίλι θα είναι όλο δικό σου».

Μετά τις αποκαλύψεις, ο Μελέτης πάει στον τάφο του Γιάννου και θρηνεί! Συνειδητοποιεί πως σκότωσε τον ίδιο του τον ξάδελφο και ο πόνος είναι αβάστακτος! Εκεί φτάνει ο Μιλτιάδης και τον διώχνει. Ο Μελέτης τον κοιτάζει σαν χαμένος και γεμάτος τύψεις που είχε μαχαιρώσει τον θείο του! Φεύγει χωρίς να πει κουβέντα, παρά τις επίμονες ερωτήσεις του Μιλτιάδη: «Τι θέλεις εσύ στον τάφο του γιου μου;». Ο Μιλτιάδης δεν παίρνει τις απαντήσεις που θέλει αλλά στο μυαλό του πια έχει σφηνωθεί πως ο Μελέτης έχει σχέση με τον θάνατο του Γιάννου.

Επιστρέφει στο σπίτι σκεφτικός και λίγο μετά φτάνει η Ανέτ, η οποία αποφασίζει να του πει όλη την αλήθεια φέρνοντας τον Μιλτιάδη σε ακόμα χειρότερη κατάσταση. «Θέλεις να μου πεις πως ο Μελέτης είναι ανιψιός μου; Ανέτ, τι είναι αυτά που μου λες; Γιατί δεν είπες τίποτα τόσα χρόνια, γιατί δεν μου μίλησες; Τίποτε από όλα αυτά δεν θα είχαν συμβεί», της λέει. Την ίδια στιγμή στο σπίτι των Σεβαστών έχουν έρθει τα πάνω-κάτω με την απόφαση της Πηνελόπης να τερματίσει τον γάμο της, όμως ο Δούκας βρίσκει μια λύση που θα κρατήσει τον Κλεομένη κοντά της.

Αυτή είναι η αλήθεια που αποκαλύπτεται στις Άγριες Μέλισες - «Χωρίστε, είστε ξαδέλφια»

Μετά τα όσα έγιναν, ο Μελέτης αποφασίζει να εξαφανιστεί από το Διαφάνι! Κανείς δεν ξέρει πού βρίσκεται! Η Ανέτ με τη βοήθεια του Νέστορα και του Μιλτιάδη κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τον εντοπίσουν, αλλά μάταια! Εχουν περάσει τέσσερις μήνες...

Ο Μελέτης εξακολουθεί να είναι εξαφανισμένος, ενώ η Πηνελόπη συνεχίζει να ζει δυστυχισμένη και εγκλωβισμένη σ’ έναν αδιέξοδο γάμο. Την ίδια ώρα ο Νικηφόρος και η Μυρσίνη ανησυχούν για την ψυχική υγεία της Ασημίνας που δείχνει να βουλιάζει μέρα με τη μέρα, χωρίς να μπορεί ούτε να φάει, ούτε να κοιμηθεί. Η Ανέτ προσπαθεί να πλησιάσει την Πηνελόπη, αλλά εκείνη συνεχίζει να της κρατάει κακία και να την κατηγορεί: «Εξαιτίας σου τον έχασα! Εξαιτίας σου έφυγε και δεν ξέρω πού βρίσκεται! Εχασα τον έρωτα της ζωής μου! Μετανιώνω που σε εμπιστεύτηκα, μου κατέστρεψες τη ζωή», φωνάζει στη θεία της και τότε η Ανέτ αποφασίζει να της αποκαλύψει την αλήθεια: «Ηταν το σωστό! Αυτό έπρεπε να γίνει... Ο Μελέτης είναι γιος μου, Πηνελόπη!

Επρεπε να σας χωρίσω γιατί είστε ξαδέλφια». Η Πηνελόπη σοκάρεται! Ντρέπεται με την οικογένειά της, με τη θεία της και κυρίως με τον ίδιο της τον εαυτό... Πώς θα μπορέσει να τους αντικρίσει όλους ξανά; Και τι θα κάνει όταν σύντομα επιστρέψει και πάλι ο Μελέτης;

Άγριες Μέλισσες Μελέτης Πηνελόπη

Νέα άφιξη στο Διαφάνι

Ο Σταμάτης Μαυρουδής είναι ο σύζυγος της Βιολέτας, με τον οποίο ποτέ δεν πήρε διαζύγιο, αφού την παράτησε μια μέρα για τα μάτια μιας τραγουδίστριας κι έκτοτε έριξε μαύρη πέτρα πίσω του, αφήνοντας χρέη και μια Βιολέτα ντροπιασμένη και καταρρακωμένη. Η επιστροφή του την πλέον ακατάλληλη στιγμή, θα φέρει ταραχές όχι μόνο στη σχέση της Βιολέτας και του Μιλτιάδη αλλά σε ολόκληρο το χωριό. Είναι αποφασισμένος να πάρει πίσω τη θέση του. Πόσο μακριά όμως θα φτάσει για να το πετύχει;

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τις τελευταίες στιγμές μέχρι το φινάλε στη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες. Θα σας καθηλώσουν.

«Η Δρόσω γκαστρώθηκε από τον άντρα μου» - Η Ασημίνα τα τινάζει όλα στον αέρα

Παρά τις προσπάθειες της Δρόσως να μείνει μακριά από τον Ιορδάνη, εκείνος συνεχίζει να την πολιορκεί. Η Ασημίνα τρέμει στην ιδέα ότι το σχέδιό τους ίσως τιναχτεί στον αέρα και αφού βλέπει πως η Δρόσω για άλλη μια φορά της γύρισε την πλάτη, αποφασίζει να μιλήσει στον ίδιο τον Ιορδάνη, από τον οποίο ζητάει να μείνει μακριά από την αδελφή της. Αμέσως μετά εκείνος πάει να βρει τη Δρόσω και εκείνη αναγκάζεται να του πει την αλήθεια: «Είμαι έγκυος! Κατάλαβες τώρα γιατί δεν μπορούμε να είμαστε μαζί;

Δεν μπορώ να σου φορτώσω ένα παιδί που δεν είναι δικό σου». Ομως, εκείνος δεν το βάζει κάτω και εμφανίζεται μπροστά της κάνοντάς της πρόταση γάμου: «Θέλω να σε παντρευτώ! Θα γίνω εγώ ο πατέρας του παιδιού σου», της λέει και η Ελένη που είναι παρούσα χαίρεται με τις εξελίξεις.

Ετσι θα μπορέσει να κρατήσει η Δρόσω το μωρό και να τελειώσει αυτή η παρωδία με το σχέδιο της Μυρσίνης και της Ασημίνας! Η Δρόσω τελικά δέχεται και η Ελένη αποκαλύπτει στην Ασημίνα τα νέα: «Ο Ιορδάνης ζήτησε σε γάμο τη Δρόσω», της λέει και η Ασημίνα ρωτάει: «Η Δρόσω τι είπε;».

Η Ελένη της απαντάει: «Του είπε το ναι! Σου το έχω πει ξανά, έχεις όλα τα δίκια του κόσμου, αλλά μην την καταδικάζεις κι εκείνη στη δυστυχία! Με τον γάμο αυτό θα κρατήσει το παιδί της και θα έχει κι έναν πατέρα! Τη βλέπεις ότι δεν θέλει να το δώσει». Η Ασημίνα γίνεται έξαλλη και το συζητάει με τη Μυρσίνη και τον Νικηφόρο, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι το σχέδιό τους θα τιναχτεί στον αέρα. Ομως η Ασημίνα δείχνει σημάδια ψυχολογικής παραίτησης και δεν αντέχει άλλο να κάνει καβγάδες.

Ολα είναι έτοιμα για τους αρραβώνες της Δρόσως και του Ιορδάνη! Με τη Μυρσίνη να της «πιπιλάει» το μυαλό, η Ασημίνα νιώθοντας ξανά προδομένη από τις αδερφές της, αποφασίζει να τα τινάξει όλα στον αέρα και πάει στο πατρικό της αποκαλύπτοντας στον Ιορδάνη την αλήθεια: «Κοιμήθηκε με τον άντρα μου! Αυτό το μωρό είναι του άντρα μου! Καταλαβαίνεις με ποια πας να μπλέξεις; Κουνιέται στον ένα και στον άλλον! Ετσι κουνήθηκε και στον άντρα μου και γκαστρώθηκε», του τονίζει και η Ελένη με τη Δρόσω δεν ξέρουν πώς να αντιδράσουν.

Ο Ιορδάνης, σοκαρισμένος από τις αποκαλύψεις, ακυρώνει τον αρραβώνα και ζητάει από τη Δρόσω να χωρίσουν. Εκείνη βρίσκεται για άλλη μια φορά απελπισμένη και έρμαιο των λάθος επιλογών της και τελικά αναγκάζεται να δεχτεί τη σκληρή πρόταση της Μυρσίνης: «Σου βρήκα σπίτι μακριά από το Διαφάνι, όπου δεν θα σε ξέρει κανένας! Θα μπορείς να βλέπεις την Ελένη, τη Ρίζω και εμάς! Κανένας άλλος δεν θα ξέρει πού είσαι». Η είδηση ότι οι αρραβώνες της Δρόσως διαλύθηκαν, πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία στο Διαφάνι και σε όλους θύμισε την περίπτωση της Ελένης όταν την παράτησε ο Θωμάς στην εκκλησία.

Τέσσερις μήνες μετά, στο Διαφάνι όλοι ξέρουν πως η μικρή Σταμίρενα ζει σε μια θεία της μέχρι να καταφέρει να σταθεί ξανά στα πόδια της μετά τον χωρισμό της από τον Ιορδάνη. Ομως η αλήθεια είναι διαφορετική, αφού εκείνη ζει απομονωμένη στο σπίτι που της βρήκε η Μυρσίνη μέχρι να φέρει το μωρό της στον κόσμο.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ