Αποκλειστικό! Το Γυναίκα χωρίς Όνομα φεύγει κι αυτή η σειρά έρχεται στον ΑΝΤ1!

Θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκλειστικό! Το Γυναίκα χωρίς Όνομα φεύγει κι αυτή η σειρά έρχεται στον ΑΝΤ1!

Η «Γυναίκα χωρίς όνομα» πλησιάζει στο τέλος της και ο ΑΝΤ1 έχει ήδη βρει τη σειρά που θα την αντικαταστήσει. Εμείς μάθαμε όλες τις λεπτομέρειες για τη νέα φιλόδοξη παραγωγή που θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Το κανάλι του Αμαρουσίου κέρδισε το στοίχημα στην απογευματινή ζώνη με την καθημερινή δραματική σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» και, φυσικά, για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά θα ακολουθήσει την ίδια συνταγή και μάλιστα με τους ίδιους δημιουργούς.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη για το περιοδικό Tv24

Η Μαρία Γεωργιάδου έχει ήδη ξεκινήσει να γράφει το σενάριο της νέας παραγωγής, που αποτελεί διασκευή του γαλλικού φορμάτ με τίτλο «Un si gran soleil (Ενας τόσο μεγάλος ήλιος)» που προβάλλεται από το κανάλι France 2 αλλά και σε κανάλια του Βελγίου και του Λουξεμβούργου. Τη σκηνοθεσία, φυσικά, θα αναλάβει και πάλι η Βίκυ Μανώλη. Αν και είχε ακουστεί ότι τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα κρατούσε η Μαριάννα Τουμασάτου, αυτό δεν θα συμβεί, καθώς το κανάλι θέλει να δώσει μια ολοκαίνουρια πρόταση στους τηλεθεατές, που δεν θα θυμίζει σε τίποτα τη σειρά που μονοπώλησε για δύο χρόνια το ενδιαφέρον του κοινού. Οι οντισιόν για τους ηθοποιούς που θα απαρτίζουν το καστ έχουν ήδη ξεκινήσει και στα μέσα Ιουλίου όλα θα είναι έτοιμα για να ακουστεί το πρώτο «πάμε» στα γυρίσματα.

Νέα σειρά στον ΑΝτ1 μετά το γυναίκα χωρίς όνομα

Δείτε εδώ και ποια εκπομπή θα ξεκινήσει στο κανάλι του Αμαρουσίου αυτό το καλοκαίρι! Παρουσιαστές έκπληξη...

Η υπόθεση της νέας σειράς που παίρνει την θέση του Γυναίκα χωρίς Όνομα στον ΑΝΤ1

Η νέα δραματική σειρά του ΑΝΤ1 τα έχει όλα. Ηθικά διλήμματα, ερωτικές σχέσεις, όνειρα, μυστήριο, συγκίνηση, θυμό, γέλιο, εκδίκηση, αδικία και αναζήτηση της απόδοσης της δικαιοσύνης. Η ιστορία ξεκινά όταν η Κλερ (Mélanie Maudran), που είναι και το κεντρικό πρόσωπο της υπόθεσης, επιστρέφει από το εξωτερικό στη γενέτηρά της με τον έφηβο γιο της Τεό (Gary Guénaire), μετά από 17 χρόνια απουσίας.

Εχει την ανάγκη το παιδί της να μάθει τις ρίζες του και την οικογένειά του. Ομως δεν μπορεί να φανταστεί ότι η ζωή της θα αλλάξει για πάντα. Ολα ξεκινούν όταν συναντιέται με έναν παιδικό της φίλο που έχει πληροφορίες για την εξαφάνιση της αδελφής της. Αυτή είναι μια πληγή για εκείνη που δεν έχει κλείσει ποτέ. Ομως ο φίλος της αυτός δολοφονείται και η ίδια κατηγορείται και κρατείται για το έγκλημα. Τώρα για να αποδείξει την αθωότητά της πρέπει να ανακαλύψει τα μυστικά του παρελθόντος, να αντιμετωπίσει τον αστυνομικό που είναι υπεύθυνος για την έρευνα της υπόθεσής της αλλά και τον πρώτο της έρωτα