Άγριες Μέλισσες: Το τέλος της Θεοδοσίας!

Ανακοινώθηκε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες: Το τέλος της Θεοδοσίας!

Το τέλος της Θεοδοσίας θα γραφτεί στις Άγριες Μέλισσες όπως ανακοίνωσε και η ίδια σήμερα μέσα από την εκπομπή 'Στην Φωλιά των Κου Κου'.

Η Χριστίνα Χειλά - Φαμέλη αποκάλυψε πως τη δεύτερη σεζόν δε θα βρίσκεται στη σειρά, καθώς ο ρόλος της ολοκληρώνεται.

«Δεν θα είμαι του χρόνου στις Άγριες Μέλισσες. Δε θα είμαι γιατί ο ρόλος της Θεοδοσίας δεν μπορεί να συνεχιστεί από γραφής, δεν γίνεται, μέχρι εκεί. Από την αρχή εγώ είχα συμφωνήσει ότι θα είμαι στην πρώτη σεζόν όλη, σε όλα τα επεισόδια, κάτι που έγινε. Από εκεί και πέρα άμα σε πάει κάπου το σενάριο, δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι΄αυτό.

Είναι περίεργο τώρα που το λέω αυτό. Είναι μια δουλειά που αγαπάω πάρα πολύ, νιώθω ευγνωμοσύνη που είμαι εκεί, αλλά δε μπορώ να πω ότι στενοχωριέμαι. Ένιωσα πως έκανε τον κύκλο του ο ρόλος και με τη σειρά μου και εγώ. Το τελευταίο επεισόδιο της Θεοδοσίας θα παιχτεί του χρόνου»

Δείτε εδώ τις πιο κορυφαίες στιγμές της σειράς μέχρι το φινάλε! Προσοχή spoiler.

Άγριες Μέλισσες: Σούπερ αποκλειστικό! Αυτό είναι το τέλος της Ελένης

το τέλος των ηθοποιών από τις Άγριες Μέλισσες ποιοι αποχωρούν

χουμε σούπερ αποκλειστικό για την επιτυχημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Αυτό είναι το τέλος της Ελένης για αυτή τη σεζόν. Την «καρφώνει» η Ασημίνα και μπαίνει στη φυλακή.

Τις τελευταίες συγκλονιστικές στιγμές της σειράς μέχρι το μεγάλο φινάλε της σεζόν, που θα δείτε σε μερικές εβδομάδες στον ANT1, σας παρουσιάζει αποκλειστικά το TiVi Σίριαλ.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Αυτό είναι το τέλος της Ελένης στις Άγριες Μέλισσες

Μετά το δικαστήριο που γίνεται και ο Δούκας κερδίζει, με αποτέλεσμα να πάρει τα χωράφια και το σπίτι της Ελένης, οι φουρτούνες για τη Σταμίρη δεν λένε να σταματήσουν, όταν μια νέα δικαστική ειδοποίηση θα τη φέρει μπροστά στον χειρότερο φόβο της. Πρόκειται για τη δίκη για τον φόνο του Σέργιου! Προκειμένου η Ελένη να σώσει τις αδελφές της, αποφασίζει να αναλάβει εξ ολοκλήρου το έγκλημα: «Εγώ σκότωσα τον Σέργιο! Οι αδελφές μου δεν είχαν καμία σχέση σε όλο αυτό». Η είδηση πέφτει σαν βόμβα στο Διαφάνι! Το σοκ για όλους είναι τεράστιο! Το δικαστήριο αποφασίζει τη φυλάκισή της! Σ’ αυτό το σημείο θα ολοκληρωθεί και η φετινή σεζόν!