Βάφεται με αίμα ο Φτερωτός Θεός του ΣΚΑΙ - Σοβαρό τροχαίο για Τζαν και Σανέμ

Συγκλονιστική εξέλιξη μόνο εδώ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βάφεται με αίμα ο Φτερωτός Θεός του ΣΚΑΙ - Σοβαρό τροχαίο για Τζαν και Σανέμ

Σας έχουμε μια συγκλονιστική εξέλιξη για την σειρά του ΣΚΑΙ, Φτερωτός Θεός! Θα βαφτεί με αίμα το σκηνικό μεταξύ του Τζαν και της Σανέμ αφού ένα σοβαρό τροχαίο θα τους αλλάξει την ζωή.

Ήρθε η ώρα Τζαν και Σανέμ να φερθούν ώριμα και να διεκδικήσουν αυτό που τους αξίζει. Δηλαδή ο ένας την αγάπη του άλλου. Οσο όμως εκείνοι κάνουν σχέδια, ο Θεός γελάει καθώς ένα μεγάλο ατύχημα θα ανατρέψει το πλάνο τους για πάντα...

Ο Τζαν κάνει μια κουβέντα με τη Σανέμ και καταλήγει να της ζητήσει συγγνώμη για την τάση του να φεύγει μακριά της σε κάθε δυσκολία. Εκείνη θα απολογηθεί επίσης απέναντί του για το γεγονός πως ήθελε κατά τη διάρκεια της σχέση τους να του αλλάξει χαρακτήρα. Μαζί θα αποφασίσουν να αφήσουν πίσω τους το παρελθόν και να προχωρήσουν μπροστά χωρίς ψέματα και υπερβολές. Οταν ο Τζαν συνειδητοποιήσει πως η πρώην αγαπημένη του φοράει ακόμα στον λαιμό της το δαχτυλίδι που της είχε κάνει δώρο, ως απόδειξη της αγάπη του, νιώθει απέραντη χαρά.

Από το περιοδικό TiviSirial

Τη συναντά στην προβλήτα και της λέει: «Εχω κάτι δικό σου, ένα μόνο πράγμα που δεν άφησα ούτε λεπτό από τα χέρια μου όλο αυτόν τον χρόνο που ήμασταν μακριά ο ένας από τον άλλον». Η Σανέμ θα ψάξει στην τσέπη του και θα βρει το μαντίλι της. Τότε θα έρθει η δική της σειρά να απολογηθεί. «Εχω κάτι δικό σου που δεν έβγαλα από πάνω μου όλο αυτόν τον χρόνο που ήμασταν μακριά ο ένας από τον άλλον». Φτερωτός Θεός: Σούπερ αποκλειστικό! Ο Γιγίτ ζητάει σε γάμο την Σανέμ

Ο Τζαν θα σηκώσει στον λαιμό της τη μακριά αλυσίδα και θα αποκαλυφθεί το δαχτυλίδι του. Ακόμη όμως και εκείνη τη στιγμή δεν θέλουν να παραδεχτούν πως είναι ακόμα βαθιά ερωτευμένοι. Επιλέγουν λοιπόν να παριστάνουν πως είναι μόνο συνεργάτες. Ο Γιγίτ προχωρά στο επόμενο μέρος του σκοτεινού σχεδίου του. Για να κρατήσει μακριά του τυχόν υποψίες, χρησιμοποιεί τρίτα πρόσωπα για να εξαπολύσει σοβαρές καταγγελίες ενάντια στην επιχείρηση της Σανέμ.

Ακόμα και η Χιουμά έχει τρομάξει με την επιμονή του και τον παρακαλεί να σταματήσει, όμως ο Γιγίτ είναι ανένδοτος, θέλει να φτάσει την υπόθεση στο τέρμα προκειμένου να την κάνει δική του μια ώρα γρηγορότερα. «Ισως ήρθε η ώρα θα παρατήσεις την υπόθεση με τη Σανέμ. Αρνήθηκε την πρόταση γάμου και όπως βλέπεις δεν μπορείς να τη χωρίσεις από τον γιο μου. Γιατί επιμένεις τόσο πολύ;», θα του πει σε μια τηλεφωνική τους συνομιλία. Η Ντερέν φέρνει την επόμενη δουλειά πάνω στην οποία θα πρέπει να συνεργαστούν ο Τζαν και η Σανέμ.

Φτερωτός Θεός τροχαίο για Τζαν και Σανέμ

Ο Εμρέ και η Λεϊλά κάνουν τα πρώτα τους βήματα στη νέα κατεύθυνση που επέλεξαν να πάρουν μαζί. Οταν εκείνη τον ρωτήσει: «Είσαι σίγουρος πως θέλεις να πουλάς αυτοκίνητα στην παρούσα φάση; Μπορούμε να ζήσουμε και με τον δικό μου μισθό μόνο», εκείνος θα είναι θετικός και μάλιστα λίγο αργότερα σε σχετική συζήτηση με τον πατέρα του και τον Τζαν, θα τονίσει πως δεν θέλει οι δύο άντρες να του βρουν καλύτερη δουλειά. Εξαιτίας μιας παρεξήγησης, ο Τζαν και η Σανέμ αποφασίζουν ταυτόχρονα να αλλάξουν τελείως το στυλ τους και την προσωπικότητά τους, γιατί νομίζουν ότι έτσι θα αρέσει περισσότερο ο ένας στον άλλον.

Ο Τζαν εμφανίζεται φορώντας κοστούμι και εκείνη ντύνεται όσο πιο προκλητικά μπορεί. Τα αδέλφια τους τα χάνουν βλέποντάς τους στο μπαρ που συναντιούνται καθώς δεν τους έχουν συνηθίσει με τέτοιου είδους αμφίεση, όμως δεν τους λένε τίποτα. Τελικά τίποτα από αυτά δεν είναι απαραίτητο, αφού η χημεία μεταξύ τους δεν κρύβεται με τίποτα όσα ρούχα και αξεσουάρ και αν φορέσουν. Η Λεϊλά δείχνει ξεκάθαρα το μουσικό της ταλέντο και ο Εμρέ είναι πολύ περήφανος για εκείνη. Η Χιουμά έχει αρχίσει να φοβάται πολύ για την ασφάλεια του γιου της, καθώς πιστεύει πως ο Γιγίτ δεν θα σταματήσει πουθενά προκειμένου να τον κρατήσει μακριά από τη Σανέμ. Εν τω μεταξύ, η Σανέμ αποφασίζει να περάσει στην αντεπίθεση για να σώσει την επιχείρησή της, κι έτσι κάνει μια αναγνωριστική επίσκεψη στον ανταγωνιστή που προσπαθεί να τη βλάψει.

Ο Τζαν σώζει την επιχείρηση της Σανέμ

Ο Τζαν πληροφορείται πως ο Γιγίτ βρίσκεται πίσω από τον ανταγωνιστή που σαμποτάρει την επιχείρηση της Σανέμ. Οταν όμως προσπαθεί να τον ξεσκεπάσει μπροστά της, ο Γιγίτ ξεγλιστρά την τελευταία στιγμή. Αργότερα, για να αποφύγει να αποκαλυφθεί η δράση του, στέλνει στη Σανέμ ένα γράμμα για να την ενημερώσει ότι φεύγει από τη χώρα για να μην τη φέρνει πια σε δύσκολη θέση. Τίποτα απ’ όλα αυτά όμως δεν έχει πια σημασία για τη Σανέμ, γιατί για εκείνη υπάρχει μόνο ο Τζαν. Και θα του το αποδείξει με τον καλύτερο τρόπο. Ο Τζαν καταφέρνει να σώσει τη Σανέμ από τις σκευωρίες εναντίον της. Εκείνη, νιώθοντας ευγνωμοσύνη αλλά και αγωνία στο ενδεχόμενο να φύγει και πάλι ο άντρας που αγαπά, κάνει μια πολύ σπάνια αυθόρμητη κίνηση. Η Χιουμά τρελαίνεται από ζήλια κάθε φορά που βλέπει τον πρώην άντρα της με την κυρία Μιχριμπάν, όμως η ξαφνική άφιξη ενός παλιού φίλου θα της αποσπάσει ευχάριστα την προσοχή. Η Σανέμ αποφασίζει ότι δεν μπορεί να κρατά κοντά της τον Τζαν παρά τη θέλησή του και αποφασίζει να του δώσει την ελευθερία του. Εκείνο που θέλει όμως αυτός είναι η αγάπη της.

Το μεγάλο ταξίδι

Ο Τζαν παραδέχεται επιτέλους στη Σανέμ ότι την αγαπά ακόμα. Η Λεϊλά κάνει την πρώτη της απόπειρα στη δισκογραφία, αλλά αισθάνεται ακόμα μεγάλη ανασφάλεια για το αποτέλεσμα. Η Ντερέν προσπαθεί να οργανώσει τον χώρο ώστε η «Υπέροχη Ιδέα» να γίνει πιο λειτουργική. Ομως το να δουλεύουν μέσα στη φύση και να δέχονται τους πελάτες τους στο κτήμα, έχει και τα μειονεκτήματά του και αυτό θα γίνει γρήγορα πολύ εμφανές. Η Σανέμ και ο Τζαν ζουν και πάλι τον απόλυτο έρωτα πάνω στα κύματα με το σκάφος που ανήκει τώρα και στους δυο τους. Αυτή τη φορά δεν θέλουν να αφήσουν κανέναν να σταθεί εμπόδιο στην ευτυχία τους κι έτσι αποφασίζουν να φύγουν για ένα ταξίδι μακριά από τους πάντες και τα πάντα. «Πάμε να φύγουμε μακριά από όλους και όλα. Να ζήσουμε μαζί μέσα τη θάλασσα.

Και όταν επιστρέψουμε, μετά από κανένα χρόνο, θα παντρευτούμε και θα κάνουμε τρια παιδιά», θα της πει έχοντάς τη στην αγκαλιά του μετά από τόσους μήνες. Και όμως, η Σανέμ δεν θα χαρεί απόλυτα από την πρότασή του καθώς το μυαλό της θα ταξιδέψει στους γονείς της και την απογοήτευση που θα νιώσουν όταν μάθουν πως η κόρη τους φεύγει μακριά με τον άντρα που την πρόδωσε. Η πραγματικότητα δεν θα απέχει πολύ από τις σκέψεις της. Η κυρία Μεβκιμπέ και ο κύριος Νιχάτ μαθαίνουν τα σχέδια της κόρης τους και αντιδρούν εντελώς αρνητικά, καθώς φοβούνται μήπως η Σανέμ πληγωθεί ξανά. Ειδικά ο πατέρας της είναι ανένδοτος στο να της δώσει την ευχή του στο νέο βήμα που αποφασίζουν να κάνουν.

Παρ’ όλα αυτά, ο Τζαν και η Σανέμ είναι έτοιμοι για το μεγάλο ταξίδι που θα αφιερώσουν στον έρωτά τους. Προτού φύγουν θέλουν να κάνουν μια τελευταία προσπάθεια να αλλάξουν γνώμη στους γονείς της Σανέμ, οι οποίοι είναι ακόμα θλιμμένοι και καχύποπτοι απέναντι στον Τζαν. Ομως στον δρόμο για το πατρικό σπίτι της Σανέμ, ένα τραγικό συμβάν θα αλλάξει τα σχέδιά τους με τον πιο δραματικό τρόπο. Το αυτοκίνητό τους συγκρούεται με ένα άλλο... Ο Τζαν ξυπνά στο νοσοκομείο ένα μήνα μετά το τρομερό τροχαίο που τον άφησε σοβαρά τραυματισμένο.

Δυστυχώς, τα τελευταία δύο χρόνια της ζωής του έχουν διαγραφεί από τη μνήμη του, όπως και η αγάπη του για τη Σανέμ. Εκείνη σπεύδει να του μιλήσει αλλά εκείνος αντιδρά: «Ποια είναι η κοπέλα;», θα ρωτήσει τους γονείς του που είναι παρόντες και θα συνεχίσει «Δεν την ξέρω...». Η Σανέμ πληγώνεται βαθιά αλλά αποφασίζει να μην το βάλει κάτω. Είναι αποφασισμένη να τον κάνει να θυμηθεί τον μεγάλο έρωτα που έζησαν. Για την ακρίβεια, όλα για το ζευγάρι θα ξεκινήσουν από την αρχή. Ο Τζαν, η Σανέμ, η Ντερέν, ο Τζέι Τζέι και οι υπόλοιποι επιστρέφουν στα παλιά

Ο νέος άντρας στη ζωή της Χιουμά!

Τη στιγμή που νιώθει ζήλια για τη σχέση του πρώην άνδρα της, Αζίζ, με τη Μιχριμπάν, «πέφτει» πάνω σε ένα συγγενικό πρόσωπο της Μιχριμπάν, που όπως φαίνεται θα της αλλάξει τη ζωή, έστω και παροδικά. Εκείνη γοητεύεται από το ενδιαφέρον που της δείχνει και έτσι δεν μπορεί να καταλάβει πως στην πραγματικότητα το νέο της... φλερτ θέλει απλά να την εκμεταλλευτεί!