Elif - Αποκλειστικό: «Σκότωσα την Ελίφ και την έθαψα στον κήπο» - Η Μελέκ λιποθυμάει

Στιγμές αγωνίας για την οικογένεια Εμίρογλου!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif - Αποκλειστικό: «Σκότωσα την Ελίφ και την έθαψα στον κήπο» - Η Μελέκ λιποθυμάει

Σούπερ αποκλειστικό είναι το ρεπορτάζ για την τούρκικη σειρά Elif. Το τέλος φτάνει και είναι συγκλονιστικό. Η Μελέκ στα επόμενα επεισόδια θα δούμε να λιποθυμάει, μόλις της λέει η Αρζού πως σκότωσε την Ελιφ και την έθαψε στον κήπο.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Το τέλος για την Αρζού φαίνεται πως πια έχει φτάσει, καθώς η Ελίφ καταφέρνει να επιστρέψει στην οικογένειά της και παραδέχεται στην αστυνομία πως η μητριά της ήταν εκείνη που την είχε αρπάξει. Πλέον η αστυνομία έχει όλες τις αποδείξεις εναντίον της Αρζού και θεωρείται και επίσημα καταζητούμενη!

Ο Ουμίτ επιστρέφει αιφνιδιαστικά, βρίσκει την Ελίφ στο κτήμα και σοκάρεται όταν ανακαλύπτει πως τόσο καιρό η Αρζού είχε κρυμμένο το μικρό παιδί: «Μου έλεγες τόσο καιρό ψέματα ότι δεν έχεις καμία σχέση με την εξαφάνισή της και τη βρίσκω στο σπίτι μας; Φτάνει πια Αρζού». Η Αρζού του λέει πως την προδίδει και πως έχασε το μωρό και αυτός δεν ήταν εκεί να της συμπαρασταθεί. Ο Ουμίτ σοκάρεται και δεν καταλαβαίνει τι εννοεί. Η Αρζού λέει ψέματα πως η Μελέκ και ο Σελίμ την επισκέφθηκαν ενώ απουσίαζε, τσακώθηκαν και την έσπρωξαν και έτσι έχασε το μωρό που περίμενε - δείτε εδώ ωστόσο πως στα αλήθεια έχασε το μωρό της - και πως το μόνο που θέλει είναι να υποφέρουν. Ο Ουμίτ τη ρωτάει αν σκοπεύει να κάνει κακό στην Ελίφ και εκείνη του απαντάει αρνητικά, έτσι εκείνος αλλάζει γνώμη και φέρνει πίσω στο σπίτι την Ελίφ. Στο μεταξύ, η Μελέκ κλαίει συνεχώς απαρηγόρητη.

Η Αρζού ακούει από τον κοριό τις δύσκολες ώρες που περνάει η οικογένεια Εμίρογλου εξαιτίας της εξαφάνισης της Ελίφ και νιώθει ευχαρίστηση. Σύντομα όμως οι Εμιρόγλου καταλαβαίνουν πως υπάρχει κοριός στο σπίτι, όταν η Μελέκ λέει: «Μου λείπει το παιδί μου... Η μυρωδιά του... Τα μαλλιά του...», και την επόμενη μέρα δέχεται έναν φάκελο με μία τούφα από τα μαλλιά της Ελίφ. Ο Ουμίτ βρίσκει την Ελίφ να κλαίει και του λέει πως η Αρζού έκοψε τα μαλλιά της για να τα στείλει στη Μελέκ. Αυτό τον κάνει έξαλλο και φεύγει από το σπίτι γιατί δεν θέλει πια να είναι μέρος στα ανόητα και επικίνδυνα παιχνίδια της Αρζού.

Elif εξελίξεις τελευταία επεισόδια

Elif - «Σκότωσα την Ελίφ και την έθαψα στον κήπο»

Η Μελέκ βρίσκει τον κοριό και τώρα όλη η οικογένεια προσπαθεί να καταστρώσει ένα σχέδιο για να παγιδεύσουν την Αρζού. Πράγματι η Αρζού πέφτει στην παγίδα τους και αναγκάζεται να παραδεχτεί πως εκείνη έκλεψε την Ελίφ και ότι την κρατάει στο κτήμα. Πριν ξεκινήσουν για εκεί, η Αρζού ψιθυρίζει στο αυτί της Μελέκ: «Στη θέση σου δεν θα ήθελα να δω το θέαμα! Σκότωσα την Ελίφ και την έθαψα στον κήπο», λέει και η Μελέκ λιποθυμάει. Ολοι πηγαίνουν να τη βοηθήσουν και η Αρζού καταφέρνει να το σκάσει για να φτάσει στο σπίτι πριν από τους διώκτες της. Ο Σελίμ καλεί την αστυνομία και πηγαίνουν με το φορτηγάκι των αστυνομικών στο κτήμα. Η Ελίφ βρίσκει τρόπο να το σκάσει αλλά εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται η Αρζού, την αρπάζει και τη βάζει στο αυτοκίνητο. Ο Γιουσούφ φτάνει στο σπίτι και δεν μπορεί να ξέρει αν η Ελίφ το έσκασε ή αν η Αρζού την πήρε μαζί της. Το αυτοκίνητο της Αρζού κολλάει στις λάσπες και η Ελίφ βρίσκει ευκαιρία να το σκάσει. Ο Γιουσούφ τις ακολουθεί, βλέπει το αυτοκίνητο της Αρζού και κατευθύνεται στο δάσος.

Το τέλος της Αρζού φτάνει

Ο Γιουσούφ σώζει την Ελίφ πριν τη βρει η Αρζού. Πηγαίνει με τη μικρούλα στο κτήμα και μάνα και κόρη ενώνονται ξανά. Η Ελίφ λέει σε όλους πως η Αρζού την απήγαγε και επιτέλους μετά από χρόνια έχουν αποδείξεις για κάτι που έκανε η αδίστακτη γυναίκα. Στο μεταξύ, η Αρζού είναι στο δάσος και παντού έχει αστυνομία που την ψάχνει. Καταλαβαίνει πια πως πρέπει να το σκάσει γιατί είναι η πρώτη φορά που η Μελέκ και οι υπόλοιποι έχουν αποδείξεις εναντίον της: «Δεν πρόκειται να με βάλετε φυλακή! Θα γλιτώσω», μονολογεί και προσπαθεί να κρυφτεί. Η Ελίφ μετά το σοκ που υπέστη, είναι καλύτερα και μιλάει στην αστυνομία για όσα πέρασε. Το τέλος για την Αρζού έχει πια φτάσει