Γυναίκα Χωρίς Όνομα: Η Κάτια δικάζεται! Τα τελευταία επεισόδια

Η Ευά καταπατά την συμφωνία!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γυναίκα Χωρίς Όνομα: Η Κάτια δικάζεται! Τα τελευταία επεισόδια

Η Μαρίνα εξακολουθεί να πιστεύει ότι η κόρη της είναι ζωντανή. Την ίδια ώρα η Μάρθα σχεδιάζει να φύγει με τη Μελίτη στο εξωτερικό, ενώ η δίκη της Κάτιας ξεκινάει και το μόνο που μπορεί να τη σώσει είναι το ψεύτικο άλλοθι. Έχουμε όλα τα τελευταία επεισόδια της σειράς Γυναίκα Χωρίς Όνομα, είστε έτοιμοι να μάθετε τι θα συμβεί;

Η Κάτια προσπαθεί να βγάλει άκρη και να καταλάβει πώς συνδέεται η Μάρθα με τον Χατζή. Την ίδια ώρα ο Φώτης ψάχνει να βρει την άκρη του νήματος στο ξενοδοχείο όπου έμενε ο απαγωγέας της κόρης του και η Μαρίνα συνέρχεται από το σοκ που πέρασε τις προηγούμενες μέρες. «Είμαι σίγουρη ότι η Μελίτη ζει. Το νιώθω. Πρέπει να συνεχίσουμε να ψάχνουμε», λέει σε όλους. Η Μελίτη, από την άλλη, επιμένει να λέει στη Μάρθα ότι θέλει να δει τη μαμά της. Κι ενώ η Εύα συνεχίζει να διεκδικεί τον Δημήτρη και η Λίζα τον γιο της, μια ανώνυμη πληροφορία επιβεβαιώνει ότι η Μελίτη είναι ζωντανή. Ο Φώτης και η Κάτια δεν χάνουν χρόνο.

Στριμώχνουν τη Μάρθα να τους πει τι σχέσεις είχε με τον Χατζή. «Λέγε. Τι δουλειά έχεις εσύ μαζί του; Τι κανονίζατε; Εσύ έχεις το παιδί; Μαζί κανονίσατε την απαγωγή;» τη ρωτούν αγριεμένα. Αυτή αρνείται τα πάντα. «Δεν ξέρω τι μου λέτε. Αφήστε με ήσυχη. Δεν έχω καμία σχέση», τους απαντάει. Βλέποντας, όμως, ότι ο κλοιός στενεύει, αποφασίζει να φύγει με τη Μελίτη αμέσως από την Ελλάδα. Η Μελίτη έχει καταλάβει πως η Μάρθα της λέει ψέματα και προσπαθεί να βρει τρόπο να επικοινωνήσει με τη Μαρίνα. Παράλληλα ο Κωστής και η Μαρίνα βρίσκονται πολύ κοντά στα ίχνη της Μάρθας (Δείτε εδώ ποιο θα είναι το τέλος της Μάρθας στην σειρά)

Τα τελευταία επεισόδια της σειράς Γυναίκα χωρίς Όνομα αναλυτικά

Η Μελίτη το σκάει από τη Μάρθα

Η Μαρίνα και ο Κωστής τρέχουν στο σπίτι της Μάρθας να βρουν τη Μελίτη, αλλά φτάνουν αργά. Η Μάρθα μαζί με τη Μελίτη έχουν ήδη φύγει. Η Μαρίνα είναι απαρηγόρητη. «Πού την έχει πάει; Τι άλλο θα κάνει πια για να με εκδικηθεί;» λέει του Κωστή. Ομως δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια και πηγαίνει στον αστυνόμο, με τον οποίο μοιράζεται τις υποψίες της. «Η Μάρθα έχει την κόρη μου. Είμαι σίγουρη. Πρέπει κάτι να κάνεις. Πρέπει να την ψάξεις», του λέει. Την ίδια ώρα όλοι αναζητούν τη Μάρθα με το παιδί. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Μελίτη καταφέρνει να το σκάσει από τη Μάρθα. Προσπαθεί να βρει τρόπο να φτάσει στη Μαρίνα και τα καταφέρνει.

Η Μάρθα τη γλιτώνει

Η Μελίτη είναι πλέον ασφαλής. Ευτυχισμένη, απολαμβάνει την αγάπη της Μαρίνας αλλά και την αγάπη όλων. Μητέρα και κόρη ζουν στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς. Ομως η Μαρίνα είναι προβληματισμένη. Δεν θα ησυχάσει ξέροντας πως η Μάρθα έχει βρει τον τρόπο να μείνει και πάλι αλώβητη. Εχει αφήσει τη σκιά της βαριά πάνω σε όλους. Ομως η Μάρθα δεν θα μείνει ατιμώρητη για όλα όσα έχει κάνει, καθώς θα έχει μια βασανιστική τιμωρία. Στο μεταξύ η Κάτια ετοιμάζεται για τη δίκη της, που ξεκινάει. Η αγωνία ότι μπορεί να καταδικαστεί την κυριεύει.

Γυναίκα Χωρίς Όνομα τελευταία επεισόδια της σεζόν

Ο εισαγγελέας κάνει πρόταση συμβιβασμού στη Μαρίνα

Η δίκη της Κάτιας ξεκινάει κι εκείνη φοβάται πως θα καταδικαστεί. «Κι αν χάσουμε τη δίκη; Δεν έχουμε επαρκή στοιχεία», λέει στη Μαρίνα. «Δεν θα σε αφήσω να μπεις φυλακή. Οσο έχουμε το άλλοθι μη φοβάσαι», τη διαβεβαιώνει εκείνη. Την ίδια ώρα ο Αργύρης, με την κάλυψη του Γιάννη, ξεκλέβει λίγο χρόνο για να δει κρυφά την Κάτια. «Δεν θα μπορούσα να μην είμαι κοντά σου μια τέτοια στιγμή. Το ξέρεις πως σε αγαπώ. Ολα θα πάνε καλά», την καθησυχάζει. Οι καταθέσεις του Φώτη και του Αργύρη δημιουργούν κλίμα υπέρ της Κάτιας και ο εισαγγελέας κάνει μια πρόταση συμβιβασμού στη Μαρίνα που τη βάζει σε δίλημμα. Παράλληλα ο Στάθης ακούει κατά τύχη μια συζήτηση μεταξύ Αντρέα και Ζωής και βγάζει το συμπέρασμα πως οι δυο τους διατηρούν σχέση κρυφά από τη Ρένα.

Το άλλοθι της Κάτιας για την δική γκρεμίζεται

Η δίκη της Κάτιας συνεχίζεται. Η Μαρίνα είναι αποφασισμένη να αγωνιστεί για την αθώωση της μητέρα της ως το τέλος. Ολοι ξέρουν πως το μεγάλο χαρτί τους είναι να τηρήσει η Εύα τη συμφωνία της με τον Αργύρη και να στηριχθεί έτσι το άλλοθι της Κάτιας. Αλλά η Εύα επαληθεύει τις ανησυχίες τους. Καταπατά τη συμφωνία, το άλλοθι καταρρέει και μαζί οι ελπίδες όλων. «Τώρα πλέον η υπόθεση είναι χαμένη. Θα μπω φυλακή», λέει η Κάτια απογοητευμένη. Η Μαρίνα, όμως, θα τολμήσει να ρισκάρει τον καλύτερό της άσο και θα καταφέρει να σώσει τη μητέρα της από το να καταδικαστεί για ένα έγκλημα που δεν έχει κάνει. Ο κάθε ήρωας μετά το τέλος της δίκης θα κάνει μια καινούρια αρχή και το μέλλον διαγράφεται πλέον πιο αισιόδοξο.

Από το περιοδικό tv24 που κυκλοφορεί κάθε εβδομάδα σε όλα τα περίπτερα με σούπερ δώρα!