Σάββατο, 15 Αυγούστου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Elif: Θρήνος για την Αρζού - Ο Ουμίτ αναγνωρίζει το καμένο πτώμα της

Δύσκολες ώρες στο νεκροτομείο

Elif: Θρήνος για την Αρζού - Ο Ουμίτ αναγνωρίζει το καμένο πτώμα της
TV24 05.07.2020 07:37
Αρθρογράφος: Ελένη Ζουγανέλη
ΕΛΕΝΗ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

YOUWEEKLY EDITOR

Follow us on Google News

Θρήνος θα επικρατήσει στα επόμενα επεισόδια της δραματικής τούρκικης σειρά «Elif». Ο Ουμίτ θα αναγνωρίσει το καμένο πτώμα της Αρζού στο νεκροτομείο μετά τον τραγικό θάνατο της.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Στην προσπάθειά της να ξεφύγει από την αστυνομία, η Αρζού σκοτώνεται με τραγικό τρόπο και ο Ουμίτ καλείται τώρα να αναγνωρίσει το πτώμα της γυναίκας του! Το TiVi Σίριαλ έχει καρέ-καρέ τις τραγικές σκηνές στο νεκροτομείο!

Είναι πια ξεκάθαρο σε όλους πως η Αρζού ήταν εκείνη που έκρυβε την Ελίφ και τη βασάνιζε! Η μικρή που κατάφερε να επιστρέψει και πάλι στην οικογένειά της, αποκαλύπτει στην αστυνομία όλα όσα έζησε στα χέρια της αδίστακτης γυναίκας και έτσι βγαίνει ένταλμα σύλληψης για εκείνη. Η Αρζού ξέρει πως το τέλος της πλησιάζει, αλλά είναι αποφασισμένη να γλιτώσει τη φυλακή πάση θυσία!

Στο μεταξύ, εκείνη βρίσκει προσωρινά καταφύγιο στο σπίτι ενός ηλικιωμένου ζευγαριού, όταν τη βρίσκουν αναίσθητη στο δάσος. Υποστηρίζει πως ο άντρας της τη χτύπησε και την πέταξε από το αυτοκίνητο και παρόλο που εκείνοι επιμένουν να την πάνε στο αστυνομικό τμήμα ή στο νοσοκομείο, η Αρζού αρνείται και επικοινωνεί με τη Λεϊλά ζητώντας της βοήθεια. Το επόμενο πρωί, ο ηλικιωμένος άντρας, ο Χασάν, προσφέρεται να την πάει στο νοσοκομείο.

Elif τέλος

Εκείνη δέχεται απρόθυμα και στον δρόμο προσποιείται πως θέλει να κάνει εμετό. Κατεβαίνει από το αμάξι, χτυπάει τον άτυχο άντρα με ξύλο και του κλέβει το αυτοκίνητο: «Εσύ το ήθελες να γίνει έτσι», μονολογεί. Ο Χασάν αφού συνέρχεται κάνει καταγγελία στην αστυνομία για όσα συνέβησαν και δίνεται σήμα να εντοπιστεί το συγκεκριμένο αυτοκίνητο με την Αρζού. Σύντομα η αστυνομία εντοπίζει το κλεμμένο αυτοκίνητο και την αδίστακτη γυναίκα και αρχίζει να την καταδιώκει.

Εκεί βρίσκεται και ο Γιουσούφ που παρακολουθεί τις εξελίξεις. Στην προσπάθειά της να γλιτώσει, η Αρζού αναπτύσσει ιλιγγιώδη ταχύτητα και μονολογεί: «Νομίζατε ότι θα μπω φυλακή! Είστε γελασμένοι! Δεν ξέρετε τι είμαι ικανή να κάνω». Ωστόσο το αυτοκίνητό ξεφύγει από την πορεία του και πέφτει στον γκρεμό όπου ανατινάζεται! Ο Γιουσούφ επιστρέφει στο σπίτι των Εμιρόγλου και ανακοινώνει σε όλους τα όσα συνέβησαν, όπως και τον θάνατο της Αρζού. Ολοι σοκάρονται και νιώθουν λύπη καθώς σε καμία περίπτωση δεν εύχονταν ένα τέτοιο τέλος. Ο Σελίμ όμως συνεχίζει να είναι καχύποπτος αφού ξέρει πόσο αδίστακτη μπορεί να γίνει η Αρζού και να μην έχει πεθάνει τελικά! Δείτε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες για τον τραγικό θάνατο της.

Οι δύσκολες ώρες στο νεκροτομείο - Ο Γιουσούφ αναγνωρίζει το καμένο πτώμα της Αρζού

Ο Ουμίτ που βρίσκεται στη φυλακή καθώς η Ελίφ είπε στην αστυνομία πως εκείνος γνώριζε ότι η Αρζού την είχε φυλακισμένη, μαθαίνει τα δυσάρεστα νέα και καταρρέει! «Η γυναίκα μου; Η Αρζού; Δεν μπορεί, δεν γίνεται να πέθανε», λέει ξανά και ξανά θρηνώντας για τον χαμό της! Σκέφτεται όλες τις στιγμές που έζησε μαζί της από την πρώτη τους γνωριμία μέχρι και την τελευταία τους συνάντηση που είχε καταλήξει σε καβγά. Την επόμενη μέρα η αστυνομία τον συνοδεύει στο νεκροτομείο προκειμένου να κάνει αναγνώριση του πτώματός της: «Να ξέρετε πως από τη φωτιά έχει παραμορφωθεί», τον ενημερώνει ο αστυνόμος, αλλά εκείνος θέλει να δει.

Elif Αρζού θάνατος

Οταν αντικρίζει το καμένο της σώμα αρχίζει να κλαίει: «Δεν μπορεί αυτή να είναι η γυναίκα μου! Γιατί Αρζού με άφησες; Πώς θα ζήσω χωρίς εσένα;», θρηνεί. Ο αστυνόμος του ζητάει να κάνει κουράγιο, ενώ ο Ουμίτ θυμάται την τελευταία φορά που η Αρζού του είπε πως εξαιτίας της Μελέκ έχασε το παιδί που περίμενε και ορκίζεται πως θα πάρει εκδίκηση από τους Εμιρόγλου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τραγωδία το φινάλε της Αρζού στην Elif

Elif: Ο Σελίμ σέρνει στην άκρη του γκρεμού την Αρζού - «Θα σε σκοτώσω»

Share