Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω και το μωρό της κινδυνεύουν με θάνατο - Καταρρακωμένη η Ελένη

Σούπερ αποκλειστικό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω και το μωρό της κινδυνεύουν με θάνατο - Καταρρακωμένη η Ελένη

Η μεγάλη στιγμή της γέννας έχει φτάσει, αλλά τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως όλοι τα περίμεναν! Η Δρόσω και το μωρό κινδυνεύουν να πεθάνουν από επιπλοκές και η Ελένη δεν μπορεί να πιστέψει πως χάνει την αδελφή της και είναι καταρρακωμένη. Σοκάρουν οι νέες εξελίξεις στην σειρά Άγριες Μέλισσες.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Η Δρόσω που τους τελευταίους τέσσερις μήνες μένει απομονωμένη σε ένα σπίτι μακριά από το Διαφάνι, θα μπει σε μια απρόσμενη περιπέτεια για την εγκυμοσύνη της, όταν θα την πιάσουν οι πόνοι της γέννας και θα έχει έντονη αιμορραγία. Δεν μπορεί να περπατήσει και δεν ξέρει από πού να ζητήσει βοήθεια... Προσπαθεί να πιαστεί από τα έπιπλα και σιγά-σιγά να βγει έξω και να καλέσει σε βοήθεια. Με τους φρικτούς πόνους να μη σταματούν, βγαίνει και καταφέρνει να φτάσει μέχρι το σπίτι των χωρικών που την προσέχουν και καταρρέει μπροστά τους λέγοντας ξεψυχισμένα: «Βοήθεια! Βοηθήστε με». «Παναγία μου, το κορίτσι! Γρήγορα ειδοποίησε τη Μυρσίνη Σεβαστού», λέει η γυναίκα στον άντρα. Αμέσως ενημερώνουν τη Μυρσίνη, η οποία πάει να βρει την Ελένη και τη Ρίζω: «Γρήγορα, φεύγουμε! Η Δρόσω γεννάει».

Και οι τρεις, με τη βοήθεια του Φανούρη, σπεύδουν κοντά της για να την ξεγεννήσουν κρυφά. Στο μεταξύ, ο Νικηφόρος και η Ασημίνα, που ακόμα δεν γνωρίζουν τίποτα, είναι έτοιμοι εδώ και καιρό, ώστε να παραλάβουν μυστικά το μωρό όταν έρθει η ώρα να γεννηθεί. Η Ρίζω ξεκινάει τη διαδικασία της γέννας, όταν η Δρόσω έχει μια σοβαρή επιπλοκή. Η Ελένη λέει στον Φανούρη να τρέξει να ειδοποιήσει τον Νικηφόρο: «Ελάτε γρήγορα. Η Δρόσω γεννάει. Εφτασε η ώρα», λέει.

Άγριες Μέλισσες Δρόσω γέννα θάνατος

Με θάνατο κινδυνεύουν η Δρόσω και το παιδί της - Καταρρακωμένη η Ελένη

Στο μεταξύ, η κατάσταση της Δρόσως χειροτερεύει και η Ρίζω τους προειδοποιεί πως κινδυνεύει και η μάνα και το παιδί: «Είναι δύσκολα! Λυπάμαι που το λέω, Λενιώ μου. Ισως και να μην τα καταφέρουν, έχουν χάσει πολύ αίμα. Πρέπει να την πάμε σε νοσοκομείο, αλλιώς δεν θα ζήσουν». Η Ελένη σοκάρεται! Το ίδιο και η Μυρσίνη, η οποία προσπαθεί με κάθε τρόπο να το εμποδίσει αυτό: «Δεν γίνεται να πάμε σε νοσοκομείο. Εδώ πρέπει να γίνει όλη η δουλειά». Η Ελένη εκνευρίζεται: «Μιλάμε για την αδελφή μου. Η ζωή της είναι πάνω από τα σχέδια τα δικά σου». Η Ρίζω προσπαθεί να τις ηρεμήσει προκειμένου να μην τσακωθούν. Την ίδια ώρα ο Μελέτης γίνεται η σκιά του Νικηφόρου έπειτα από εντολή του Δούκα και βρίσκει την κρυψώνα της Δρόσως. Ομως, ο Νικηφόρος και η Μυρσίνη που έχουν καταλάβει ότι εκείνος τους ακολουθεί, προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο ώστε να μην αποκαλυφθεί το μυστικό τους από τον Μελέτη... Την ίδια ώρα, η Ελένη και η Ρίζω στο πλευρό της Δρόσως προσπαθούν να σώσουν τη μητέρα και το παιδί! Και το θαύμα γίνεται... Η Δρόσω γεννάει αγόρι και αποχαιρετά για πάντα το παιδί της... Η Ασημίνα και ο Νικηφόρος παίρνουν το μωρό και φεύγουν...

Ωστόσο, ακόμη μια σοκαριστική εξέλιξη έγινε γνωστή για τον χαρακτήρα της Δρόσως στις Άγριες Μέλισσες! Μετά την γέννα της αφήνει το παιδί της κι αρχίζει να ξεπουλάει το σώμα της σε καμπαρέ της Αθήνας.