Άγριες Μέλισσες: "Με απάτησες γι'αυτό σε παράτησα!" - Ξεσκεπάζονται όλα λίγο πριν το φινάλε

Με απάτες, χωρισμούς, γέννες, και αίμα θα βαφτεί το τέλος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες:

Χαμός θα γίνει στα 4 τελευταία επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες, πριν το μεγάλο φινάλε (δείτε την ημερομηνία αυτού εδώ) αφού θα ξεκινήσουν να ξεσκεπάζονται όλα! Με απάτες, χωρισμούς, γέννες, και αίμα θα βαφτεί το τέλος και το Youweekly.gr έχει τα πάντα για εσάς!

Όσα θα ξεσκεπαστούν στις Άγριες Μέλισσες λίγο πριν το μεγάλο φινάλε

Ο Νικηφόρος δέρνει τον Σταμάτη

Ο Σταμάτης που έχει μάθει το μυστικό για την εγκυμοσύνη της Ασημίνας, βρίσκει τον Νικηφόρο και τον εκβιάζει: «Γνώρισα και τη γυναίκα σου τις προάλλες... Είδα είναι έγκυος... Για τον κόσμο... Γιατί στην πραγματικότητα φοράει μαξιλάρι, έτσι δεν είναι;» του λέει και ο Νικηφόρος γίνεται έξαλλος: «Δεν ξέρω για τι πράγμα μιλάς», του απαντάει και ο Σταμάτης συνεχίζει:

«Ξέρεις πολύ καλά για τι πράγμα μιλάω! Στο χωριό δεν ξέρω τι θα πουν αν το μάθουν». Ο Νικηφόρος βγαίνει εκτός εαυτού. Αρχίζει να τον χτυπάει ανελέητα και επεμβαίνουν οι κάτοικοι να τους χωρίσουν! Ολοι μένουν έκπληκτοι από τον βίαιο ξυλοδαρμό και αναρωτιούνται τι μπορεί να έχει συμβεί. Ο Νικηφόρος το συζητάει με την Ασημίνα και ανησυχούν που όλο και περισσότεροι ξέρουν το μυστικό τους. Η Ασημίνα παίρνει την κατάσταση στα χέρια της και του προσφέρει χρήματα. Ο Σταμάτης αλλάζει τακτική: «Δεν θέλω τα λεφτά σας, δεν θέλω τίποτα! Με τους Σεβαστούς δεν θέλω να έχω πάρε-δώσε». Ομως τα σχέδιά του είναι τελείως διαφορετικά...

Ο Σταμάτης διώχνει με τις κλοτσιές τη Βιολέτα

Άγριες Μέλισσες τα τελευταία επεισόδια

Ο Σταμάτης είναι αποφασισμένος να πάρει πίσω όσα παράτησε μερικά χρόνια πριν για έναν εφήμερο έρωτα. Εχει εγκατασταθεί στο δωμάτιο της Βιολέτας και εκείνη βρίσκεται σε απελπισία. Εκείνη επιμένει να ζητάει διαζύγιο και εκείνος την εκβιάζει: «Αν θέλεις τόσο πολύ διαζύγιο, τότε να πεις πως εσύ ήσουν εκείνη που με απάτησε και γι' αυτό σε παράτησα». Η Βιολέτα αρνείται και θυμώνει μαζί του για το θράσος που έχει να της ζητάει κάτι τέτοιο, ενώ ξέρει πως τη στιγμάτισε με τις πράξεις του. Βλέπει πως δεν μπορεί να κάνει τίποτα με το θέμα του Σταμάτη, αφού παρόλο που εκείνος την εγκατέλειψε για μια τραγουδίστρια, ο νόμος είναι με το μέρος του και ο Μιλτιάδης αποφασίζει να του μιλήσει ο ίδιος. Ο Σταμάτης, εξοργισμένος από τη σχέση Βιολέτας και Μιλτιάδη, την πετά έξω από το μαγαζί μαζί με τον Παναγιώτη: «Αυτό το μαγαζί είναι δικό μου! Μην τολμήσετε να πατήσετε ξανά το πόδι σας εδώ μέσα». Ο Προκόπης κι ο Προύσαλης αναλαμβάνουν να βρουν μια λύση. Ο Σταμάτης έχοντας πάρει το καφενείο στα χέρια του, συνειδητοποιεί πως η Βιολέτα έχει πολλούς συμμάχους και η επιβίωσή του στο χωριό δεν θα είναι εύκολη. Κανείς δεν πατάει το πόδι του εκεί και βρίσκεται σε απόγνωση! Από την άλλη, ο Παναγιώτης αποφασίζει να στήσει ένα νέο καφενείο, προκαλώντας την οργή του Σταμάτη.

Δούκας & Μελέτης συμμαχούν ξανά

Κι ενώ όλοι είναι εναντίον του Δούκα για το θέμα του Μελέτη και το τραγικό μυστικό που έκρυβε τόσα χρόνια, εκείνος γυρίζει το παιχνίδι υπέρ του και παίρνει μια σημαντική απόφαση: «Ο Μελέτης θα μένει μαζί μας όπως του αρμόζει και όπως του αξίζει». Η Ανέτ αν και χαίρεται που θα έχει κοντά τον γιο της και θα περνάει χρόνο μαζί του, αναπληρώνοντας τα χρόνια που έζησαν χώρια, ωστόσο προβληματίζεται με την ξαφνική αλλαγή στην απόφαση του Δούκα. Πάει στο γραφείο του:

«Τι ετοιμάζεις; Πού έχεις σκοπό να μπλέξεις τον γιο μου και άλλαξες γνώμη...», ρωτάει τον Δούκα, αλλά εκείνος της απαντάει: «Ακόμα και τώρα είσαι καχύποπτη; Κρατάω τον γιο σου εδώ μέσα και τα βάζεις πάλι μαζί μου». Ομως ο Δούκας έχει άλλα σχέδια! Συγκεκριμένα, σίγουρος για την ενοχή του Νικηφόρου, προσπαθεί να στρέψει τον Μελέτη εναντίον του.

«Ξέρω, είσαι πληγωμένος, αλλά δεν σε ξεχώρισα από τα παιδιά μου και πολλές φορές σ' έβαλα πάνω από εκείνους. Θα πάρεις τα πάντα, όσα σου ανήκουν και σου στέρησα. Θέλω όμως να με βοηθήσεις. Είμαι σίγουρος πως ο Νικηφόρος κρύβεται πίσω από όσα έγιναν με τη βιομηχανική ζώνη και θέλω να σιγουρευτώ. Θα γίνεις η σκιά του... Αν αποδειχτεί πως έχω δίκιο, τότε θα τον αποκληρώσω και θα σου δώσω το μερίδιό του», του λέει ο Δούκας και ο Μελέτης δέχεται, καθώς δεν ξεχνάει το ξύλο που του είχε δώσει ο Νικηφόρος εξαιτίας της Ασημίνας.

Ο Δούκας βρίσκεται αντιμέτωπος με έναν πολύ σκληρό εισαγγελέα, αποφασισμένο να ξεσκεπάσει την υπόθεση της βιομηχανικής ζώνης. Συνειδητοποιεί πως ο κλοιός γύρω του στενεύει. Πώς θα αντιδράσει; Και ενώ μια συνάντηση θα φέρει στο φως ένα θανάσιμο μυστικό, η μοίρα των τριών αδελφών κινδυνεύει να αλλάξει με τον πιο βίαιο τρόπο…

Η Δρόσω και το μωρό χαροπαλεύουν!

Η Δρόσω μόνη στην κρυψώνα της θα μπει σε μια απρόσμενη περιπέτεια για την εγκυμοσύνη της, όταν θα την πιάσουν έντονοι πόνοι της γέννας και θα έχει και αιμορραγία. Δεν μπορεί να περπατήσει και δεν ξέρει από πού να ζητήσει βοήθεια... Προσπαθεί να πιαστεί από τα έπιπλα και σιγά-σιγά να βγει έξω και να φωνάξει βοήθεια. Με τους φρικτούς πόνους να μη σταματούν, βγαίνει έξω και καταφέρνει να φτάσει μέχρι το σπίτι των χωρικών που την προσέχουν και καταρρέει μπροστά τους!

«Παναγία μου, το κορίτσι! Γρήγορα ειδοποίησε τη Μυρσίνη Σεβαστού», λέει η γυναίκα στον άντρα. Αμέσως ενημερώνουν τη Μυρσίνη, η οποία με την Ελένη και τη Ρίζω αναλαμβάνουν να την ξεγεννήσουν κρυφά. Στο μεταξύ, ο Νικηφόρος και η Ασημίνα ετοιμάζονται, ώστε να παραλάβουν μυστικά το μωρό όταν γεννηθεί. H Δρόσω έχει μια σοβαρή επιπλοκή στη γέννα κι ο Φανούρης σπεύδει να ειδοποιήσει τον Νικηφόρο:

«Ελάτε γρήγορα! Η Δρόσω χαροπαλεύει! Μπορεί να μη ζήσει ούτε εκείνη, ούτε το μωρό», λέει. Η κατάσταση της Δρόσως χειροτερεύει και η Ρίζω τους προειδοποιεί πως κινδυνεύει και η μάνα και το παιδί: «Είναι δύσκολα! Λυπάμαι που το λέω, Λενιώ μου! Ισως και να μην τα καταφέρουν, έχουν χάσει πολύ αίμα». Η Ελένη σοκάρεται. Το ίδιο και η Μυρσίνη. Την ίδια ώρα ο Μελέτης γίνεται η σκιά του Νικηφόρου έπειτα από εντολή του Δούκα και ανακαλύπτει κάτι σημαντικό για τις κινήσεις του, αφού τον έχει ήδη ακολουθήσει κρυφά μέχρι την κρυψώνα της Δρόσως.

Ομως, ο Νικηφόρος και η Μυρσίνη που έχουν καταλάβει ότι εκείνος τους ακολουθεί, προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο, ώστε να μην αποκαλυφθεί το μυστικό τους από τον Μελέτη... Την ίδια ώρα, η Ελένη και η Ρίζω στο πλευρό της Δρόσως προσπαθούν να σώσουν το μωρό και τη μητέρα. Θα τα καταφέρουν ή η μοίρα έχει τα δικά της σχέδια για αυτή την εγκυμοσύνη που «διέλυσε» τις αδερφές Σταμίρη;

Περισσότερα στο περιοδικό TiviSirial που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα