Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το συγκλονιστικό τέλος της Βιολέτας

Την πετάει έξω με τις κλοτσιές ο...

Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το συγκλονιστικό τέλος της Βιολέτας
TV24 11.07.2020 07:35
Από Ελένη Ζουγανέλη

Η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες», φτάνει στο τέλος της και οι εξελίξεις είναι συγκλονιστικές. Τι θα συμβεί ωστόσο, στη ζωή της Βιολέτας, στο μεγάλο φινάλε;

Αυτό είναι το συγκλονιστικό τέλος της Βιολέτας στις Άγριες Μέλισσες

Ο Σταμάτης διώχνει με τις κλοτσιές τη Βιολέτα

Ο Σταμάτης είναι αποφασισμένος να πάρει πίσω όσα παράτησε μερικά χρόνια πριν για έναν εφήμερο έρωτα. Εχει εγκατασταθεί στο δωμάτιο της Βιολέτας και εκείνη βρίσκεται σε απελπισία. Εκείνη επιμένει να ζητάει διαζύγιο και εκείνος την εκβιάζει: «Αν θέλεις τόσο πολύ διαζύγιο, τότε να πεις πως εσύ ήσουν εκείνη που με απάτησε και γι' αυτό σε παράτησα».

Η Βιολέτα αρνείται και θυμώνει μαζί του για το θράσος που έχει να της ζητάει κάτι τέτοιο, ενώ ξέρει πως τη στιγμάτισε με τις πράξεις του. Βλέπει πως δεν μπορεί να κάνει τίποτα με το θέμα του Σταμάτη, αφού παρόλο που εκείνος την εγκατέλειψε για μια τραγουδίστρια, ο νόμος είναι με το μέρος του και ο Μιλτιάδης αποφασίζει να του μιλήσει ο ίδιος. Ο Σταμάτης, εξοργισμένος από τη σχέση Βιολέτας και Μιλτιάδη, την πετά έξω από το μαγαζί μαζί με τον Παναγιώτη: «Αυτό το μαγαζί είναι δικό μου! Μην τολμήσετε να πατήσετε ξανά το πόδι σας εδώ μέσα».

Άγριες Μέλισσες Βιολέτα σύζυγος

Ο Προκόπης κι ο Προύσαλης αναλαμβάνουν να βρουν μια λύση. Ο Σταμάτης έχοντας πάρει το καφενείο στα χέρια του, συνειδητοποιεί πως η Βιολέτα έχει πολλούς συμμάχους και η επιβίωσή του στο χωριό δεν θα είναι εύκολη. Κανείς δεν πατάει το πόδι του εκεί και βρίσκεται σε απόγνωση! Από την άλλη, ο Παναγιώτης αποφασίζει να στήσει ένα νέο καφενείο, προκαλώντας την οργή του Σταμάτη.

Το φινάλε πλησιάζει για την σειρά και λίγο πριν κλείσουν οι κάμερες θα πέσει "κεραυνός" στο Διαφάνι αφού η Ελένη θα παραδοθεί στην αστυνομία αποκαλύπτοντας πως εκείνη σκότωσε στον Σέργιο! Το Youweekly.gr έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άγριες Μέλισσες: "Με απάτησες γι'αυτό σε παράτησα!" - Ξεσκεπάζονται όλα λίγο πριν το φινάλε

Άγριες Μέλισσες: Αυτή είναι η ημερομηνία του μεγάλου φινάλε

Share