Σκηνές μίσους στην Elif: Ο Ουμίτ επιτίθεται με μανία στην Μελέκ

Ο τραγικός θάνατος της Αρζού έχει φέρει τα πάνω κάτω

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σκηνές μίσους στην Elif: Ο Ουμίτ επιτίθεται με μανία στην Μελέκ

Μια καινούρια εβδομάδα ξεκινάει στην καθημερινή τούρκικη σειρά «Elif». Θα παρακολουθήσουμε μέσα από την συχνότητα του STAR σκηνές μίσους μετά τον τραγικό θάνατο της Αρζού, καθώς ο Ουμίτ θα επιτεθεί με μανία στην Μελέκ.

Αναλυτικά όλα τα επεισόδια της εβδομάδας 13-17/7 στην Elif

Δευτέρα 13/7 - Επεισόδιο 626

Η αστυνομία προειδοποιεί τον Γιουσούφ για την Αρζού γιατί ακόμα δεν την έχουν βρει. Η Λεϊλά κατευθύνεται στο κτήμα για να πάρει χρήματα, όπως της ζήτησε η Αρζού. Ο Ονούρ της τηλεφωνεί αλλά εκείνη δεν απαντάει και αποφασίζει να πάει στο σπίτι της. Η Φεβζιγιέ καταλαβαίνει πως η Λεϊλά της είπε ψέματα ότι είχε δήθεν ραντεβού με τον Ονούρ. Η Λεϊλά πλησιάζει στο κτήμα αλλά υπάρχει παντού αστυνομία. Τηλεφωνεί στην Αρζού και της λέει πως δεν μπορεί να το κάνει αλλά η Αρζού επιμένει και της κλείνει το τηλέφωνο. Η Λεϊλά νιώθει απελπισμένη. Ο Ουμίτ φτάνει και αυτός στο κτήμα και η Λεϊλά τον βλέπει. Οι αστυνομικοί ανακρίνουν τον Ουμίτ και εκείνος τους λέει πως έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι και δεν έχει καμία σχέση με την απαγωγή. Η Αρζού τηλεφωνεί στη Λεϊλά και την απειλεί. Της λέει πως αν την πιάσουν θα καταστραφεί και εκείνη μαζί της. Ο Γιουσούφ μαθαίνει πως η αστυνομία ανακρίνει τον Ουμίτ.

Η Αρζού προσφέρει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στον Χασάν για να τη βοηθήσει. Όταν καταλαβαίνει πως η Λεϊλά δεν μπορεί να κάνει αυτό, που της ζήτησε, καλεί κάποιον άλλο και στη συνέχεια ζητάει από τον Χασάν να την πάει κάπου. Ο Ουμίτ λέει στην αστυνομία πως δεν ξέρει τίποτα για την απαγωγή αλλά ο αξιωματικός του λέει πως σύμφωνα με την κατάθεση της Ελίφ, είχε έναν καυγά με την Αρζού εξαιτίας της. Η Αρζού χτυπάει τον Χασάν και παίρνει το αυτοκίνητό του. Οι πιστωτές του Ερκούτ εισβάλουν στην εταιρία αλλά εκείνος δεν είναι εκεί. Απειλούν τον Βεϊσέλ και τη γραμματέα του. Ο Βεϊσέλ τους ζητάει να τους δώσουν λίγο χρόνο, δέχονται την πρόταση του και αποχωρούν. Ο Βεϊσέλ δεν μπορεί να βρει τον Ερκούτ. Ο Χασάν πηγαίνει στην αστυνομία και τους λέει τα πάντα σχετικά με την Αρζού. Η Ελίφ μιλάει για τη γυναίκα, που την απήγαγε από το σχολείο της. Η Λεϊλά αναρωτιέται αν έχει αναφερθεί το όνομα της. Όταν πηγαίνει στο σπίτι του Γιουσούφ καταλαβαίνει πως προς το παρόν είναι ασφαλής. Πολύ δύσκολες στιγμές θα περάσει η Μελέκ. Την αποκαλούν κλέφτρα μετά από ένα σατανικό σχέδιο που δημιουργείται εις βάρος της.

Τρίτη 14/7 - Επεισόδιο 627

Η Ελίφ μιλάει για μια άλλη γυναίκα, που την απήγαγε και όχι την Αρζού. Η Λεϊλά ακούει τα λόγια της και πανικοβάλλεται. Ο Γιουσούφ αναζητά την Αρζού παράλληλα με την αστυνομία. Ο Σελίμ φοβάται πως τώρα που η Αρζού δεν έχει τίποτα άλλο να χάσει, μπορεί να κάνει κάτι τρομερό και ζητάει από τη Ζεϊνέπ να προσέχει. Η Αρζού βλέπει την αστυνομία και αλλάζει κατεύθυνση. Ο Γιουσούφ είναι και εκείνος στην περιοχή και βλέπει την Αρζού και το όχημα της αστυνομίας να την κυνηγά. Ο δρόμος που έχει πάρει είναι δύσβατος και με γκρεμούς. Λίγο αργότερα βλέπουν το αυτοκίνητο της να ανατινάζεται. Η αστυνομία θεωρεί πως είναι νεκρή καθώς δεν μπορεί βγει από το φλεγόμενο όχημα ζωντανή. Ο Γιουσούφ πάλι έχει τις αμφιβολίες του. Η οικογένεια Εμίρογλου αναρωτιέται ποια ήταν η γυναίκα, που απήγαγε την Ελίφ.

Ο Γιουσούφ γνωρίζει καλά την Αρζού και ξέρει πως η αυτοκτονία δεν είναι κάτι που θα το επέλεγε. Ξέρει πως το μόνο που θέλει η Αρζού είναι να υποφέρει η Μελέκ και η οικογένεια Εμίρογλου. Αυτή η σκέψη δεν βγαίνει από το μυαλό του αλλά η αστυνομία είναι σίγουρη πως η Αρζού είναι νεκρή. Στο τέλος το πιστεύει και ο Γιουσούφ. Ο Γιουσούφ ανακοινώνει στην οικογένεια Εμίρογλου τα νέα για τον θάνατο της Αρζού. Όλοι σοκάρονται. Οι Αρχές αναζητούν το πτώμα της Αρζού. Ο Σελίμ δεν πείθεται για τον θάνατο της Αρζού αν δεν δει το πτώμα της, διαφορετικά δεν θα είναι ποτέ σίγουρος. Το πρόβλημα όμως που τους απασχολεί τώρα είναι να βρουν τη γυναίκα, που απήγαγε την Ελίφ. Ο Γιουσούφ κάνει ερωτήσεις στην Ελίφ για αυτή τη γυναίκα και για το μέρος, που την κρατούσε και το κοριτσάκι δίνει κάποια πληροφορία, που ίσως φανεί σημαντική για τον εντοπισμό της...

Τετάρτη 15/7 - Επεισόδιο 628

Η Αϊλά, ο Μουράτ και η Τουλάι μιλάνε για το μωρό της Αϊλά και την Ελίφ. Η Τουλάι μαθαίνει από τη Μελέκ πως η Αρζού είναι νεκρή. Ο Βεϊσέλ λέει στον Ερκούτ πως κάποιοι επικίνδυνοι άντρες τον αναζητούν αλλά εκείνος δεν δίνει σημασία. Ο Σελίμ και ο Γιουσούφ αναζητούν τη γυναίκα, που απήγαγε την Ελίφ. Η Σουλέ τους βλέπει στη γειτονιά της να ρωτάνε για εκείνη και κρυφά κατευθύνεται στο σπίτι της Λεϊλά. Σκέφτεται πως εξαιτίας της έμπλεξε σε αυτή την υπόθεση και εκείνη πρέπει να τη βοηθήσει να ξέμπλεξει. Οι άντρες που αναζητούσαν τον Ερκούτ πηγαίνουν πάλι στο γραφείο του και τον χτυπάνε. Η Σουλέ τα βάζει με την Λεϊλά και εκείνη της λέει πως η υπόθεση πήρε διαστάσεις μεγαλύτερες από ότι περίμενε.

Και οι δύο νιώθουν απελπισμένες. Η Σουλέ πιστεύει πως δεν πρέπει να γυρίσει σπίτι της και έχει δίκιο γιατί ο Σελίμ και ο Γιουσούφ είναι εκεί και περιμένουν να φανεί. Η Λεϊλά και η Σουλέ είναι σε πανικό και πηγαίνουν στην παραλία για να σκεφτούν τι θα κάνουν. Στο δρόμο βλέπουν την Ελίφ. Η Σουλέ κρύβεται και η Ελίφ βλέπει μόνο τη Λεϊλά στην οποία λέει ότι βγήκε στο δρόμο για να πάρει την μπάλα, που πέταξε η Ιντζί. Η Μελέκ τρελαίνεται όταν δεν βλέπει στον κήπο την Ελίφ και την Ιντζί αλλά ηρεμεί μόλις βλέπει τα παιδιά με τη Λεϊλά. Οι δύο γυναίκες μιλάνε και η Μελέκ αναφέρει τον θάνατο της Αρζού. Η Λεϊλά και η Σουλέ ανησυχούν ακόμα περισσότερα μετά τα τελευταία νέα αλλά στη συνέχεια σκέφτονται πως αφού πέθανε η Αρζού δεν υπάρχει κανένας άλλος, που να μπορεί να της εμπλέξει στην υπόθεση. Ο Ουμίτ ενημερώνεται για τον θάνατο της Αρζού και δεν μπορεί να το πιστέψει. Ο Ερκούτ αντιμετωπίζει εκτός από χρεοκοπία και τους αγριεμένους πιστωτές του. Αποφασίζει να πουλήσει την εταιρία αλλά για να το κάνει αυτό χρειάζεται την υπογραφή και την άδεια της Γκόντζα.

Elif εξελίξεις εβδομάδας STAR

Πέμπτη 16/7 - Επεισόδιο 629

Ο Γιουσούφ και ο Σελίμ επιστρέφουν σπίτι. Η αστυνομία περιμένει έξω από το σπίτι της Σουλέ. Η Σουλέ πηγαίνει στο πατρικό της, που είναι σε άλλη πόλη και η Λεϊλά επικοινωνεί μαζί της. Ο Βεϊσέλ λέει στην Τουλάι πως ο Ερκούτ θα πουλήσει την εταιρία οπότε θα μείνει χωρίς δουλειά. Ο Ουμίτ οδηγείται στη φυλακή καθώς η κατάθεση της Ελίφ τον εμπλέκει στην υπόθεση απαγωγής της. Παθαίνει νευρικό κλονισμό μετά και από τα νέα για τον θάνατο της Αρζού και θυμάται τις ωραίες στιγμές, που έζησαν μαζί. Η Ζεϊνέπ υπενθυμίζει στον Σελίμ πως πρέπει να πληρώσουν έναν λογαριασμό και η Σιταρέ το ακούει και νιώθει άσχημα. Ο Τζεβαχίρ έχει μάθει για το ατύχημα της Αρζού και λέει στον Γιουσούφ ότι θέλει να πάρει στη δουλειά ξανά τη Μελέκ. Η Σιταρέ πληρώνει τον λογαριασμό και όταν ο Σελίμ το μαθαίνει νιώθει άσχημα. Η Σιταρέ του λέει πως αφού μένει μαζί τους θέλει και αυτή να συνεισφέρει στα έξοδα του σπιτιού.

Ο Ορχάν, ο δικηγόρος φίλος του Γιουσούφ, μαθαίνει πως ο φίλος του υποθήκευσε το μαγαζί του για να πάρει δάνειο στην τράπεζα. Ο Τζεβαχίρ επισκέπτεται τη Μελέκ και αφού στην αρχή μιλάει άσχημα για την Αρζού, στη συνέχεια της προτείνει δουλειά. Καθώς μιλάνε, έρχεται η Σιταρέ και ο Τζεβαχίρ γοητεύεται από την κοπέλα. Η Μελέκ αρνείται την προσφορά του για δουλειά. Ο Τζεβαχίρ δεν επιμένει καθώς θέλει να ακολουθήσει τη Σιταρέ. Καταλαβαίνει πως η κοπέλα ψάχνει για δουλειά. Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ κάνουν ψώνια για το σπίτι και η Ζεϊνέπ επιμένει να πάρει ένα δώρο για τη Σιταρέ. Ο Τζεβαχίρ πλησιάζει τη Σιταρέ και της προσφέρει δουλειά αλλά εκείνη αρνείται. Η Ελίφ ακούει τον Γιουσούφ να μιλάει με την τράπεζα. Ο Σελίμ πηγαίνει να βοηθήσει έναν συνάδελφο, τον Ισμαήλ, που αντιμετωπίζει πρόβλημα με κάποιους πελάτες του. Η αστυνομία βρίσκει το πτώμα μιας γυναίκας, κοντά στον τόπο του ατυχήματος της Αρζού.

Παρασκευή 17/7 - Επεισόδιο 630 - Ο Ουμίτ επιτίθεται στην Μελέκ

Οι επιβάτες και ο Σελίμ τσακώνονται. Ο ένας από αυτούς σπάει το παράθυρο του ταξί και φεύγει. Ο Ουμίτ καλείται να αναγνωρίσει το πτώμα της γυναίκας, που βρέθηκε. Το πτώμα είναι καμένο και ο Ουμίτ επιβεβαιώνει πως είναι η Αρζού από τα προσωπικά της αντικείμενα, που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο. Είναι συντετριμμένος από τον χαμό της Αρζού και αναπολεί το παρελθόν. Θεωρεί ότι η Μελέκ και η οικογένεια Εμίρογλου ευθύνονται για αυτή την εξέλιξη. Θέλει να πάρει εκδίκηση και να τους κάνει να πληρώσουν. Η Ελίφ ρωτάει τη μητέρα της τι σημαίνει η λέξη «υποθήκη» και της λέει πως άκουσε τον Γιουσούφ να τη λέει. Η Μελέκ συνειδητοποιεί τη θυσία, που έκανε ο Γιουσούφ για να συγκεντρώσει τα χρήματα για τα λύτρα της Ελίφ.

Όταν τον ρωτάει σχετικά ο Γιουσούφ το παραδέχεται και η Μελέκ ανησυχεί μήπως χάσει το βιβλιοπωλείο. Ο Σελίμ πηγαίνει το ταξί στον ιδιοκτήτη του και εκείνος τα βάζει μαζί του για τη ζημιά. Ο Σελίμ του λέει πως όταν βλέπει αδικία δεν μπορεί να αδιαφορήσει, υπόσχεται να πληρώσει τη ζημιά και παραιτείται. Επιστρέφει σπίτι και ενημερώνει την οικογένεια. Ξαφνικά εισβάλει στο σπίτι ο Ουμίτ και τους απειλεί. Πιστεύει ότι η Μελέκ ευθύνεται, που η Αρζού έχασε το παιδί τους. Προσπαθεί να της επιτεθεί αλλά ο Σελίμ και ο Γιουσούφ τον απομακρύνουν. Ο Γιουσούφ του δίνει κάποιες εξηγήσεις για τη μέρα που πέθανε η Αρζού και καταφέρνει να τον ηρεμήσει. Ο Ουμίτ φεύγει με νέα ερωτήματα να τον βασανίζουν. Η Μελέκ φοβάται πως τώρα που πέθανε η Αρζού, ο Ουμίτ θα συνεχίσει να τους βασανίζει. Ο Γιουσούφ πιστεύει ότι δεν θα συμβεί αυτό γιατί η Αρζού είχε έναν διαφορετικό χαρακτήρα και ο Ουμίτ είναι πιο λογικός. Ο Τζεβαχίρ στέλνει δύο από τις εργάτριες να επισκεφθούν τη Μελέκ και να την πείσουν να επιστρέψει στη δουλειά.